AC/DC Αφιέρωμα

Re: AC/DC ΑΦΙΕΡΩΜΑ

καλημερα αγαπητοι,

θα ηθελα να ρωτησω αν εχει αλλος (εκτος απο εμενα χιχιχιχιχι) το πολυ σπανιο " live from the atlantic studios" .
Τουλαχιστον εδω στην θεσσαλονικη δεν εχω βρει αλλον, Και μη ρωτατε τι εχω τραβηξει μεχρι να ελθει στα χερια μου, και ποσο το πληρωσα, αλλα οταν ανοιξα το πακετο και ειδα την επισημη επιστολη του διευθυντη της Atlantic records το 1979 Perry cooper που βεβαιωνε οτι ειναι ενα απο τα 5000 αντιτυπα που ειχανε κυκλοφορησει......
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ

χαχαχαχα

Στρατος

Attachments

• 200px-Acdc-LFAS.jpg
    200px-Acdc-LFAS.jpg
    10.9 KB · Views: 30
Απάντηση: AC/DC ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Αυτη τη στιγμη ακουω στο πισι μου το νεο αλμπουμ των θεων!!!

AC/DC - Black Ice [2008]

01. Rock N' Roll Train
02. Skies on Fire
03. Big Jack
04. Anything Goes
05. War Machine
06. Smash 'N' Grab
07. Spoilin' for a Fight
08. Wheels
09. Decibel
10. Stormy May Day
11. She Likes Rock 'N' Roll
12. Money Made
13. Rock 'N' Roll Dream
14. Rocking All the Way
15. Black Ice

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!!

ACDC-BlackIce.jpg

Σας συνιστω το live at hippodrome dvd. Δεν εχει κυκλοφορησει σε hd αλλα η συναυλια ειναι οτι καλυτερο εχω δει απο αυτη τη μπαντα. Πιτσιρικαδες και Full of energy. Ο Angus τα σπαει.

Καλημερα σε ολους.

Μπορω να δηλωσω ως τυχερος κατοχος πια, 2 εισητηριων για την συναυλια των θεων στο λονδινο 16 απριλιου στην Ο2 αρενα

ΟΛΕΕΕ

Ελα να ζηλευουμε λιγο........

Nουμερο 1 σε Αγγλια και ΗΠΑ το νεο τους αλμπουμ και μαλιστα με φοβερες πωλησεις, αν και στις ΗΠΑ το πωλειται μονο απο τα Wall Mart (800000 αντιτυπα την πρωτη εβδομαδα).

Nουμερο 1 σε Αγγλια και ΗΠΑ το νεο τους αλμπουμ και μαλιστα με φοβερες πωλησεις, αν και στις ΗΠΑ το πωλειται μονο απο τα Wall Mart (800000 αντιτυπα την πρωτη εβδομαδα).

γνωριζεις τι θα ακουσεις χωρις να το ακουσεις
γι αυτο δεν το ακους καν

.

Μεχρι και στοιχημα βαζω για πανω απο 50000 εισιτηρια, παρολο που ειναι ακριβα.

28/5/09 Πέμπτη, μια χαρά μέρα για συναυλία, για να δώ καλά νάμαστε και ελπίζω να βρεθούμε να τους απολαύσουμε.

28 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005: