Για να δούμε ρε παίδες συμμετοχή, μήπως και με ψήσετε και κάνουμε την δική μας AVCLUB AC/DC παρουσία.
εγω παντως τα'σκασα και ειμαι και ευτυχισμενος.εχω δωσει περισσοτερα για καθε λογης σκουπιδια και θα κατσω να μιζεριαζω τωρα που ερχονται οι θεοι;
20 xρονια τους περιμενω.Σχεδον ολα τα rockwave να βαλεις μαζι,σχεδον το τονιζω,δεν φτανουν αυτο που θα ζησουμε...
και επειδη εδω θα ειμαστε και μετα τη συναυλια και θα λεμε τι μας αρεσε και τι δε μας αρεσε και αν γερασαν ή οχι προσωπικα δεν με ενδιαφερει...
και μονο οτι θα τους δω ζωντανα ειναι ενα ονειρο που γινεται αληθινο.
τι κριτικη και παπαριες να κανεις στο ονειρο...
εγω παντως τα'σκασα και ειμαι και ευτυχισμενος.εχω δωσει περισσοτερα για καθε λογης σκουπιδια και θα κατσω να μιζεριαζω τωρα που ερχονται οι θεοι;
20 xρονια τους περιμενω.Σχεδον ολα τα rockwave να βαλεις μαζι,σχεδον το τονιζω,δεν φτανουν αυτο που θα ζησουμε...
και επειδη εδω θα ειμαστε και μετα τη συναυλια και θα λεμε τι μας αρεσε και τι δε μας αρεσε και αν γερασαν ή οχι προσωπικα δεν με ενδιαφερει...
και μονο οτι θα τους δω ζωντανα ειναι ενα ονειρο που γινεται αληθινο.
τι κριτικη και παπαριες να κανεις στο ονειρο...
Παιδια καλημερα!
Οσοι κλεισατε αισητηρια μεσω νετ και παραλαβη απο κουριερ εχετε ενημερωθει ποτε θα αποσταλουν?
Τα εχω κλεισει απο 2.5.09 και δεν εχω καποια ενημερωση,προσπαθω να παρω τηλεφωνο να μαθω και μιλαει συνεχεια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.