AC/DC στην Ελλαδα 28 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ

Τους ακουγα πριν 27 χρονια, και ηταν τοτε ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα. ΘΕΕ μου 27 χρονια...1/4 του αιωνα...τι εγινε ρε...πως εγινε αυτο... Θα παμε λοιπον οπωσδηποτε να τους δουμε ολη η παρεα αν και δεν ακουμε πια αυτη την μουσικη. Και πρεπει ολοι να δουμε το καλυτερο Hard Rock Group που εχει ποτε υπαρξει...κι ας μας παει περισσοτερο το Half Note απο τα γηπεδα στις συναυλιες πια. Αραγε εκεινη την κονκαρδα AC/DC την εχω πεταξει?

Last edited:
Rock 'N Roll Train
Hell Ain't A Bad Place To Be
Back In Black
Big Jack
Dirty Deeds Done Dirt Cheap
Thunderstruck
Black Ice
The Jack
Hells Bells
War Machine
Anything Goes
You Shook Me All Night Long
TNT
Whole Lotta Rosie
Let There Be Rock
----------------------
Highway To Hell
For Those About To Rock

Τους ακουγα πριν 27 χρονια, και ηταν τοτε ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα. ΘΕΕ μου 27 χρονια...1/4 του αιωνα...τι εγινε ρε...πως εγινε αυτο... Θα παμε λοιπον οπωσδηποτε να τους δουμε ολη η παρεα αν και δεν ακουμε πια αυτη την μουσικη. Και πρεπει ολοι να δουμε το καλυτερο Hard Rock Group που εχει ποτε υπαρξει...κι ας μας παει περισσοτερο το Half Note απο τα γηπεδα στις συναυλιες πια. Αραγε εκεινη την κονκαρδα AC/DC την εχω πεταξει?

Φυσικα και θα παμε ολοι μαζι να τους δουμε οσοι τους ακουμε ακομα και οσοι οχι (κακως).
Οσο για κονκαρδα αν την εχεις πεταξει θα σου δωσω εγω μια καινουργια.-bye-

Αν και δεν ειμαι φανατικος οπαδος τους (η άποψη 'ολα τα τραγουδια τους ειναι ιδια' (με μερικες λαμπρες εξαιρέσεις βέβαια) δεν με βρισκει και ιδιαιτερα διαφωνούντα - μη βαρατε ντε!:p) και στη δικη μου εφηβεια εχουν μεινει με το blow up your video και το razor's edge, εννοείται ότι η βόλτα ειναι επιβεβλημένη!

Επιτελους βρε παιδια,

Ερχονται...Το θεμα ειναι οτι δεν εχει ανακοινωθει ακομα στο επισημο site του συγκροτηματος και λογο του οτι μην ξεχνατε οτι ειμαστε στην Ελλαδα......

Παντως οπως και να εχει πιστευω οτι για την γενια μας (30 και κατι) θα ειναι η τελευταια συναυλια που αξιζει να παμε.Τοσα χρονια εχουμε ακουσει απο κοντα πραγματικα "τερατα" της μουσικης που αγαπησαμε και μεγαλωσαμε.Τωρα ηρθε η ωρα να ακουσουμε και το αποθημενο ολων εμας.
Μετα απο αυτο πιστευω οτι εχουμε δει τα παντα.
Ολοκληρονομαστε σαν μουσικη γενια.
Τι να προτοθυμηθω?

SCORPIONS
PINK FLOYD
ACCEPT
METALLICA
DIO
DEEP PURPLE
HELLOWEEN
TWISTED SISTER
WHITESNAKE
DEF LEPPARD

και ποσα ακομη groups!!!!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ...
ΣΥΚΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ....Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ

ΚΟΛΑΣΗ !

attachment.php

Attachments

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    23.4 KB · Views: 55