δηλαδή θα υπάρξει και 76100 με αναλογικό και ψηφιακό δέκτη;
γιατί αν όχι, για κάποιους σαν εμένα που είναι χρήσιμος και ο αναλογικός δέκτης ενώ τα νέα ψηφιακά ηχητικά φορμάτα δεν είναι (άμεσα) εκμεταλλεύσιμα (από εμένα πάντα) θα πρέπει να προλάβω κανένα 75100
δηλαδή θα υπάρξει και 76100 με αναλογικό και ψηφιακό δέκτη;
γιατί αν όχι, για κάποιους σαν εμένα που είναι χρήσιμος και ο αναλογικός δέκτης ενώ τα νέα ψηφιακά ηχητικά φορμάτα δεν είναι (άμεσα) εκμεταλλεύσιμα (από εμένα πάντα) θα πρέπει να προλάβω κανένα 75100
OK! thanksTo e-mail είναι αυτό :
We apologize for the delay in shipment of your Playon!DVRHD but subsequent to manufacturing of the first shipment Realtek released the new improved chipset 1283DD+ . As a manufacturer that values the relationships we have developed with our community and always delivered to consumers cutting edge technology, we have made the decision to stop production of the current 1283DD Realtek chipset based Playon!DVRHD and release the Playon!DVRHD with 1238DD+ chipset, so we can continue to provide consumers with the quality of product they have come to expect from AC Ryan.
We are working urgently on producing and delivering the next version PV76100/PV76120
PV76120 Dual Digital is expected mid to end May, PV76100 Analog+Digital is expected in June
In the meantime we will be giving you a full refund on your order and will keep users informed of shipment of the new model on our website.
Once again, we apologize for any inconvenience caused and hope you appreciate our decision on this.
Τελικά μετά από τόσο καιρό το πήρε κανείς ? ´Ηρθε Ελλάδα βασικά ?Διάβασε το post μου #46 παραπάνω αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Την εταιρία δεν την εμπιστεύομαι. Ακόμη και το καινούριο να είχαν, θα σου έλεγα να περιμένεις.
Γειά σας παιδιά. Μιας και το πήρα και εγώ το μηχάνημα μπορώ να σας βοηθήσω λίγο.
Το μηχανάκι κάνει 250 χωρίς δίσκο με τα μεταφορικά από το site τηε ACRyan. Βέβαια μιλάω για το ACR-PV76120 με διπλό ψηφιακό tuner.
Για αναλογικό δέκτη (1+1!) που διάβασα παραπάνω υπάρχει μόνο το παλαιότερο μοντέλο το καινούριο βγαίνει μόνο με διπλό ψηφιακό. Μπορείς να γράφεις 2 κανάλια ταυτόχρονα ή να κάνεις Timeshift το 1 και να βλέπεις το άλλο, δεν μπορείς όμως να κάνεις Timeshift το 1 και να γράφεις ένα άλλο. Από αρχεία παίζει τα πάντα. Στο EPG υπάρχει πρόβλημα με τα ψηφιακά της ΕΡΤ που έχουν Ελληνικά και δεν εμφανίζονται σωστά. Με DIGEA όλα καλά.
Κατι που δεν μου άρεσε είναι ότι τα κανάλια που εκπέμπουν σε 4/3 δεν γεμίζουν την οθόνη της τηλεόρασης (στην δική μου μια Philips 37PFL9604 σε κανένα mode διευρυνσης δεν μπορεσα να το διορθώσω) το SKAI που εκπέμπει 16/9 κανένα πρόβλημα.
Το forum για το συγκεκριμένο μοντέλο ειναι :
http://www.acryan.com/forums/viewfor...f3dc7f855a0f12
Παρακάτω διάφορα Reviews :
http://www.acryan.com/forums/viewforum.php?f=128
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.