Accessories: Headphone Stands

Offtopic : Όλα τα λεφτά όλα τα akg μαζεμένα και τα 1000αρια μόνα τους :cool:

Παλιότερα είχα δει κρεμάστρες για μπανάνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για ακουστικά.
Μερικές ήταν πολύ καλές πχ
http://www.quickmeme.com/meme/35fgbz/
http://www.startwoodworking.com/plans/build-countertop-banana-stand

Εμένα μ' αρέσουν λύσεις σαν κι αυτές που έβαλε ο sonus naturalis. Αν είχα ένα stand πάνω στο γραφείο μου δε θα ήξερα τι να κάνω με τα καλώδια και σίγουρα θα το έριχνα κάποια στιγμή.

Κάποια σταντ εξυπηρετούν και στο καλωδιομάνη πάντως μιας και έχουν προβλεπόμενο χώρο γι' αυτόν ακριβώς το λόγο...

Αυτό με τα καρφιά ήταν καταλυτικό μου βγήκε όλος ο καφές από τη μύτη... Ευτυχώς δεν είχα ανοίξει το mac... Το pc είναι αναλώσιμο...

Εγώ ανέκαθεν τα είχα σε ποδαράκια βιδωμένα με τον ένα ή άλλο τρόπο σε κάποια βιβλιοθήκη... αυτή την στιγμή έχω τρία κοντά ποδαράκια Praktiker βιδωμένα στην φτηνή μου βιβλιοθήκη από το IKEA... κάνουν μόνο 3,95 νομίζω το ένα... απλά στην φωτό τα έβαλα λίγο πιο χαμηλά απ ότι έπρεπε αλλά και πάλι κάνουν δουλειά...

Uploaded with ImageShack.us

Θα ήθελα όμως και ένα stand... μπράβο Αντώνη για το thread!!

:2thumb22sup: βλέπω κάτι σταντ πανάκριβα... και απορώ...πάντως επαναλαμβάνω ότι ένα καλό επιτραπέζιο είναι χρήσιμο, ώστε να μην ακουμπάνε κάτω τα ακουστικά όταν χρειάζεται να βγάλεις για λίγο από το κεφάλι...

Τα επαγγελματικά γαντζάκια που μας έδωσε λινκ ο Μιχάλης είναι επίσης πολύ ωραία...

έλα μωρε, τι να τα ακουμπάμε κάπου ...
αν είναι για 5 για 10 λεπτά ή για μιά ώρα τα αφήνεις στον καναπέ σου δίπλα.
Αλοίμονο να κάνεις βόλτες και να τα βάζεις σε στηρίγηματα για ψύλλου πήδημα.
Το στήριγμα να το δεχτώ μόνο όταν συμμαζεύεις το δωμάτιο (αν και αυτό, προσωπικά ποτε).
Τώρα ειλικρινά δεν θέλω να σας κουφάνω, πάντως η συνηθισμένη θέση που τα αφήνω είναι στο πάτωμα.
Next best είναι η πολυθρόνα μπερζέρα που έχω στη σοφίτα (η μοναδική καρέκλα).
Συνήθως τα πατάω, τα κάθομαι ή όταν τα αφήσω στο μπράτσο της πολυθρόνας τα ρίχνω.
Ευτυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να τα βγάλω για πούλημα οπότε μην ανατριχιάζετε.

Μη στάξει και μη βρέξει είχα θυμάμαι τα Κ240 τον πρώτο ίσως χρόνο όταν ήμουν 20 χρονών και μου είχαν κοστίσει χαρτζηλίκια μιάς χρονιάς.
Ούτε τα Κ1000 δεν προσέχω πιά.
Πάτωμα.
Μόνο αν αποφασίσω να σταματήσω την ακρόαση της ημέρας που σημαίνει θα κλείσω και τον ενισχυτή τους τότε πάνε στο κουτί τους (και αυτό επειδή έχουν).
Τα σκέφτομαι επειδή είναι δυσεύρετα πλέον. Και επειδή ήταν στόχος ζωής.

Εντάξει... με έπεισες... θα καρφώσω μερικά καρφιά γύρω γύρω νάχω να τα στηρίζω...:flipout:-bye-

Κανένα αξεσουάρ για να κρεμάμε-φυλάσσουμε-τοποθετούμε μεγαλύτερο αριθμό ακουστικών; :chinscratch:

Εδώ στο χώρο μας οι ακουστικάριοι έχουμε πάνω από 5-6 ζευγάρια ο καθένας μας! :grandpa:

Εγώ χρησιμοποιώ επίσης και τις βάσεις χαρτιού υγείας του ΙΚΕΑ.

grundtal-toilet-roll-holder__13422_PE092756_S4.JPG

νομίζω grundtal το μοντέλο

Θα πάρω 3. Δύο για τα ακουστικά και ένα για το... μπάνιο. :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...αν και δεν τη κρίνω κατάλληλη για orthos. Είναι βαριά και ίσως παραμορφώσουν τη στέκα με τον καιρό.

Η καλύτερη λύση γι' αυτό είναι... ξαπλωτά.

Εγώ χρησιμοποιώ επίσης και τις βάσεις χαρτιού υγείας του ΙΚΕΑ.

grundtal-toilet-roll-holder__13422_PE092756_S4.JPG

νομίζω grundtal το μοντέλο

Κανένα αξεσουάρ για να κρεμάμε-φυλάσσουμε-τοποθετούμε μεγαλύτερο αριθμό ακουστικών; :chinscratch:

Εδώ στο χώρο μας οι ακουστικάριοι έχουμε πάνω από 5-6 ζευγάρια ο καθένας μας! :grandpa:

Μιας και έδωσε το παράδειγμα ο Χρήστος, δε δομικάζεις τις βάσεις για πετσέτες
http://www.ikea.gr/mpanio/axesouar-...n-toualeta/rages-kai-kremastres-gia-petsetes/
:operator:

Σε μια περίοδο δύσκολη...Είναι καλό να βρίσκουμε τέτοιους είδους λύσεις και γιατί όχι αν πιάνουνε τα χέρια μας να κατασκευασουμε εμείς οι ίδιοι βάσεις από ξύλο η μέταλλο.