accuphase e 202 vintage amplifier.

Υπέροχος !!! Νομίζω ότι αξίζει να προσπαθήσεις να του φτιάξεις το ξύλινο κοστουμάκι του που έχω δει σε, κατά καιρόν, φωτογραφίες ....
Σπύρο, συμφωνώ απολύτως. Το ξύλο θα του προσδώσει άλλη αισθητική υπόσταση...

Γιώργη μεγειές ρε συ.
Κούκλος είναι.
Βάλτονε και με κάποιο γήινο ηχείο να μας πεις τι πιάνει.

Θυμήθηκα τώρα τον συγχωρεμένο τον Σπύρο... που είχε χαρακτηρίσει έναν ACCU class A (10K + τα ευρά...) σαν Αccuφέσι και έγινε κ.....ς το φόρουμ τις παλιές εποχές...

Last edited by a moderator:
Καλοριζικος, μεσιε.............

Αντε και με ενα ευαισθητο (και διπολο ΟΒ, μην πω) ηχειο.........

Αυτο που σου ειχα πει..... με το tang band w8-1772

http://www.surreal-sound.net/default.html

Last edited:
καλοριζικοs ο ενισχυτηs και καλοακουστοs. επειδη παντα υπαρχει περετερω tuning θα σου προτεινα να τσεκαρειs το ποντεσιομετρο που αν ειναι απλο ανθρακοs να στο αλλαξει καποιοs με ενα πχ μπλε alps, συνηθωs η διαφορεs ειναι πολυ ακουστεs.

ευχαριστω αλλα δεν εχω σκοπο να τον πειραξω.θα τον ακουσω λιγο και μετα θα πουληθη να χρηματοδοτηση την κατασκευη ενεργου ηχειου.

Καλημέρα και από μένα.
Πόλύ όμορφο μηχάνημα και τυχερός ο νέος του κάτοχος.
Καλοάκουστο .
Ξέρω ότι θα πέσει πολύ κράξιμο με αυτό που θα γράψω αλλά πρέπει.
Ας με συγχωρέσει λίγο ο φίλος backousis αλλά αν ήταν να τον πουλήσει κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν θάπρεπε να δηλώσει συμμετοχή στην κλήρωση.
Δείξε ανωτερότητα φίλε μου και ΧΑΡΙΣΕ ΤΟΝ και εσύ.

Ξέρω ότι θα πέσει πολύ κράξιμο με αυτό που θα γράψω αλλά πρέπει.
Ας με συγχωρέσει λίγο ο φίλος backousis αλλά αν ήταν να τον πουλήσει κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν θάπρεπε να δηλώσει συμμετοχή στην κλήρωση.
Δείξε ανωτερότητα φίλε μου και ΧΑΡΙΣΕ ΤΟΝ και εσύ.

Καλά, δεν υπήρχε και συμβόλαιο οτι ο τυχερός της κλήρωσης θα τον παντρευτεί κιόλας! :flipout:

Και δεν θα σε κράξει κανείς..Εχει μια ηθική άποψη η γνώμη σου αλλά
ο ενισχυτής ανήκει στον backousis και μπορεί να τον κάνει οτι θέλει βάσει των αναγκών του.

ευχαριστω αλλα δεν εχω σκοπο να τον πειραξω.θα τον ακουσω λιγο και μετα θα πουληθη να χρηματοδοτηση την κατασκευη ενεργου ηχειου.

καλημερα φιλε μου.οταν αρχισε η κληρωση τον ηθελα σαν προενισχυτη (και ακομα τον θελω προς το παρον σαν ολοκληρωμενο και μετα σαν προενισχυτη).

δεν νομιζω παντως οτι οσοι δηλωσαν συμμετοχη δεν ειχαν ενισχυτη αλλα οτι απλα τους αρεσε οπως και σε εμενα.

το οτι καποια στιγμη θα τον πουλησω και δεν θα τον χαρισω οπως μου προτεινης παντως δεν νομιζω οτι ειναι κακο.

ο σακης εκανε μια κινηση οπως εχει κανη και στο παρελθον (και μπραβο του) να τον χαριση αλλα να μην ξεχναμε οτι ειναι

επαγγελματιας και κατα καποιο τροπο διαφημιζεται.

δειξε ενα απλο μελος που να χαρισε κατι που αξιζη ενα μηνιατικο (δικο μου τουλαχιστον) ακομα και αν δεν το χρειαζεται.

Καλά, δεν υπήρχε και συμβόλαιο οτι ο τυχερός της κλήρωσης θα τον παντρευτεί κιόλας! :flipout:

Ενοείται ότι δεν υπήρχε συμβόλαιο παντρέματος,ενοείται ότι ο ενισχυτής ανήκει στο φίλο μας αλλά σκεφτείτε να κάνατε κάτι δώρο σε ένα φίλο σας και αυτός σε λίγες μέρες να το βγάζει στο σφυρί?
Προς θεού δεν παρεξηγώ κανένα.Πάντα μιλάω από ηθικής πλευράς.

δεν νομιζω παντως οτι οσοι δηλωσαν συμμετοχη δεν ειχαν ενισχυτη αλλα οτι απλα τους αρεσε οπως και σε εμενα.
Απλά μου αρέσει και μένα ένα τέτοιο μηχάνημα.

το οτι καποια στιγμη θα τον πουλησω και δεν θα τον χαρισω οπως μου προτεινης παντως δεν νομιζω οτι ειναι κακο
Ενοείται ότι δεν είναι κακό όπως επίσης και η δωρεά.

ο σακης εκανε μια κινηση οπως εχει κανη και στο παρελθον (και μπραβο του) να τον χαριση αλλα να μην ξεχναμε οτι ειναι

Νομίζω ότι εμείς όλοι μαθαίνουμε από τον κ Σάκη με αυτά που κάνει και μεγαλύτερη διαφήμιση είναι η δουλειά του.

δειξε ενα απλο μελος που να χαρισε κατι που αξιζη ενα μηνιατικο (δικο μου τουλαχιστον) ακομα και αν δεν το χρειαζεται.

Νομίζω και άλλα μέλη έχουν χαρίσει κατά καιρούς από κάτι.Μικρό μεγάλο δεν έχει καμιά σημασία.
Σημασία έχει η κίνηση.Ο καθένας χαρίζει αυτό που δε χρησιμοποιέι που δε χρειάζεται ή και επειδή είναι άτομο LARGE.

Εύχομαι στο φίλο να ευχαριστηθεί το δώρο του και να μη δώσει και πολύ σημασία σε αυτά που γράφουμε.

Απάντηση: Re: accuphase e 202 vintage amplifier.

καλημερα φιλε μου.οταν αρχισε η κληρωση τον ηθελα σαν προενισχυτη (και ακομα τον θελω προς το παρον σαν ολοκληρωμενο και μετα σαν προενισχυτη).

το οτι καποια στιγμη θα τον πουλησω και δεν θα τον χαρισω οπως μου προτεινης παντως δεν νομιζω οτι ειναι κακο.

Δικό σου είναι,ό,τι σ'αρέσει και ποθεί η ψυχή σου τον κάνεις.
Αυτονόητο για μένα!

Κι ο επόμενος τι θα τον έκανε;
Θα τον χάριζε με την σειρά του;
Λίγο άτοπο...
Άλλωστε 'το δώρο δεν δωρίζεται.'
Είναι τελείως ξεχωριστή η περίπτωση που το κερδίζεις και λες 'όχι,εγώ είμαι οκ,ας πάει στον επόμενο",αλλά αν ήταν έτσι δεν θα έπαιρνε καν μέρος στην κλήρωση,έτσι δεν είναι;
Κι επιπλέον πάλι για ήχο θα πάει το όποιο ποσό απ' την πώληση,συν το ότι θα το αποκτήσει κάποιος που το θέλει τόσο,ώστε να το πληρώσει.
Χαλάλι λοιπόν...

Νομίζω και άλλα μέλη έχουν χαρίσει κατά καιρούς από κάτι.Μικρό μεγάλο δεν έχει καμιά σημασία.
Σημασία έχει η κίνηση.Ο καθένας χαρίζει αυτό που δε χρησιμοποιέι που δε χρειάζεται ή και επειδή είναι άτομο LARGE.

Εύχομαι στο φίλο να ευχαριστηθεί το δώρο του και να μη δώσει και πολύ σημασία σε αυτά που γράφουμε.

βεβαιως και εχει μγαλη σημασια η αξια.και εγω (και ολοι μας)εχω χαριση πργματα που δεν χρησιμοποιω και που ομως ειχαν μικρη αξια,ομως με την δικη σου λογικη δεν θα επρεπε να υπαρχουν
αγγελιες εδω μεσα αλλα ολοι εμεις οι τρελαμενοι που εχουμε αλλαξη τα απειρα μηχανηματα οταν καναμε αλλαγες θα επρεπε να τα χαριζουμε.

υ.γ.το δωρο με την κληρωση ειναι τελειως διαφορετικο και μην τα μπερδευης.ποτε δεν πουλησα κατι που μου εκαναν δωρο ακομα και αν μου ηταν αχρηστο.ουτε και το χαρισα βεβαια.

και για να γυρισουμε λιγο ontopic σημερα θα συνδεθη με τελικο οποτε θα γραψω πως παιζη και σαν προενισχυτης συντομα.

Άλλωστε 'το δώρο δεν δωρίζεται
Και αυτό τι είναι δεν είναι δώρο? έστω και μετά από κλήρωση.
Τον χάρισε ο κ Σάκης. Χαρίζω = δίνω κάτι ως δώρο σε κάποιον.Η κλήρωση είναι η διαδικασία επιλογής του (κάποιου)
Αλλά ούτε και πωλείται κατά την ταπεινή μου γνώμη.Απόψεις είναι αυτές τι να κάνουμε.

με την δικη σου λογικη δεν θα επρεπε να υπαρχουν
αγγελιες εδω μεσα αλλα ολοι εμεις οι τρελαμενοι που εχουμε αλλαξη τα απειρα μηχανηματα οταν καναμε αλλαγες θα επρεπε να τα χαριζουμε.
Αν έχεις καταλάβει αυτό λυπάμαι.
Όλοι εδώ μέσα λίγο η πολύ τρελαμένοι είμαστε με τη μουσική και τα μηχανήματά μας.

Υ.Γ Προς αποφυγή παρεξηγήσεων μιλάω πάντα προσωπικά και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να ρθω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν.
Καλές ακροάσεις και περιμένουμε εντυπώσεις.

Άλλωστε 'το δώρο δεν δωρίζεται
Και αυτό τι είναι δεν είναι δώρο? έστω και μετά από κλήρωση.
Τον χάρισε ο κ Σάκης. Χαρίζω = δίνω κάτι ως δώρο σε κάποιον.Η κλήρωση είναι η διαδικασία επιλογής του (κάποιου)
Αλλά ούτε και πωλείται κατά την ταπεινή μου γνώμη.Απόψεις είναι αυτές τι να κάνουμε.

με την δικη σου λογικη δεν θα επρεπε να υπαρχουν
Αν έχεις καταλάβει αυτό λυπάμαι.
Όλοι εδώ μέσα λίγο η πολύ τρελαμένοι είμαστε με τη μουσική και τα μηχανήματά μας.

Υ.Γ Προς αποφυγή παρεξηγήσεων μιλάω πάντα προσωπικά και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να ρθω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν.
Καλές ακροάσεις και περιμένουμε εντυπώσεις.

οχι δεν ειναι δωρο.ο σακης δεν τον εκανε δωρο σε εμενα προσωπικα αλλα τον κληρωσε.αλλο πραγμα να κανης δωρο σε καποιονκαι αλλο να κερδισεις κατι.
δηλαδη αν κερδισεις ενα αυτοκινητο σε μια κληρωση δεν πρεπη να το πουλησης γιατι ειναι δωρο;και αν δεν μπορεις να το συντηρης;
νομιζω εισαι ο μονος που δεν καταλαβαινη τη διαφορα.

Απάντηση: Re: accuphase e 202 vintage amplifier.

βεβαιως και εχει μγαλη σημασια η αξια.και εγω (και ολοι μας)εχω χαριση πργματα που δεν χρησιμοποιω και που ομως ειχαν μικρη αξια,ομως με την δικη σου λογικη δεν θα επρεπε να υπαρχουν

υ.γ.το δωρο με την κληρωση ειναι τελειως διαφορετικο και μην τα μπερδευης.ποτε δεν πουλησα κατι που μου εκαναν δωρο ακομα και αν μου ηταν αχρηστο.ουτε και το χαρισα βεβαια.

Μην ξαναπείς ότι είμαστε τρελλαμένοι,για τα σίδερα μόνο.

Χαρίζω ,προσφέρω ,δωρίζω κάτι σε κάποιον.Η κλήρωση είναι η διαδικασία επιλογής του (κάποιου)

Εσύ καλά κάνεις και σκέφτεσαι να τον πουλήσεις.Δικός σου είναι.
Προς θεού δε θα σου πω εγώ τι να κάνεις.
Αλλά νομίζω ότι και εσύ είσαι ο μόνος που ενώ κέρδισε κάτι την επομένη λέει ότι θα το πουλήσει.