Πωλειται το λαπτοπ του τιτλου ισως ενα απο τα πιο ποιοτικως φτιαγμενα λαπτοπ της Acer (Γυρω στα 2500 ευρω το 05) με 15,4 οθονη ,κασωμα αλουμινιου centrino 1,6Ghz, vga ATI 9700 128mb, 512ΜΒ ram, 60GB HDD, slotin dvdrw, card reader , subwoofer με τελειο ηχο και wifi, σε αριστη κατασταση απολυτως λειτουργικο με καινουργιες θερμοαγωγιμες και φορμαρισμενο με original WINXP pro. Η μπαταρια κραταει πανω απο ωρα ακριβως δεν τη εχω μετρηση αλλα ειναι σε αριστη κατασταση. το μονο θεμα που εχει ειναι οτι καποια γραμματα στο μικρο πανελακι που εχει μπροστα δεν φαινονται. Δινεται μαζι με τον original φορτιστη του ,τα βιβλιαρακια και cd recovery και original microsoft works.
ΤΙΜΗ 170 ευρω. Θεσσαλονικη.
Επειδη ισως να σας προβληματιζει το μεταχειρισμενο και ποσο θα κρατησει σας διαβεβαιω οτι η συγκεκριμενη σειρα ειναι απο τα πιο αξιοπιστα λαπτοπ που εχω συναντησει σαν τεχνικος. Ειχα αγορασει 2 καινουργια και αλλα 4 ειχαν αγορασει πελατες μου ΠΟΤΕ κανενα δεν γυρισε για σοβαρο προβλημα
ΤΙΜΗ 170 ευρω. Θεσσαλονικη.
Επειδη ισως να σας προβληματιζει το μεταχειρισμενο και ποσο θα κρατησει σας διαβεβαιω οτι η συγκεκριμενη σειρα ειναι απο τα πιο αξιοπιστα λαπτοπ που εχω συναντησει σαν τεχνικος. Ειχα αγορασει 2 καινουργια και αλλα 4 ειχαν αγορασει πελατες μου ΠΟΤΕ κανενα δεν γυρισε για σοβαρο προβλημα