Acer H5360

η οικονομικη δυπραγία είναι κοινός τόπος ...σήμερα φίλε δημήτρη και για τους περισσότερους ανθρώπους..και είναι ΚΡΙΜΑ να μην απολαμβάνουν μεγάλη εικονα ασπαζόμενοι ελιτίστικες απόψεις....για μάυρο χρώματα κορεσμενα ...ακόρεστα ....''υπέρκορα''..λολ..

μωρέ να δείς κάποιοι είχαν κα´νει ένα τεστ για το πόση παραπάνω λεπτομέρεια βλέπουμε ...αλλά μου διαφεύγει...αυτή τη στιγμή..και μάλιστα το υπερασπιζονταν σθεναρά..θα το βρώ που θα πάει...

μια χαρά ειναι η εικόνα ακόμα και στις 130 ιδίως σε dlp υλοποιήσεις...άντε σε κανένα υπότιτλο...να δεις καμιά σκαλίτσα...

Απάντηση: Re: Acer H5360

η οικονομικη δυπραγία είναι κοινός τόπος ...σήμερα φίλε δημήτρη και για τους περισσότερους ανθρώπους..και είναι ΚΡΙΜΑ να μην απολαμβάνουν μεγάλη εικονα ασπαζόμενοι ελιτίστικες απόψεις....για μάυρο χρώματα κορεσμενα ...ακόρεστα ....''υπέρκορα''..λολ..

Φίλε μου libair,

δεν υπάρχει καμμιά ελιτίστικη άποψη εδώ μέσα. Κουμάντο στο πορτοφόλι του κάνει ο καθένας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πούμε που πάσχει και που υπερέχει ο κάθε προβολέας. Δηλαδή, αν αύριο αγοράσει κάποιος ένα data προβολέα με 400 Ε, θα την ''λέει'' σε προβολείς πολλών χιλιάδων επειδή προβάλλει καλά με τα παράθυρα ανοιχτά μέρα μεσημέρι???

το ελιτίστικη ήταν λίγο τραβηγμενο...έχεις δίκιο..μια και το avclub...απευθύνεται σε αρρώστους με την εικόνα και τον ήχο...ή εν δυνάμει αρρώστους...απλώς λέω οτι μπορείς να πάρεις ένα αξιοπρεπέστατο μηχανάκι με λίγα λεφτά που να έχει και τη 3δ δυνατότητα σήμερα και να μην χρειαστεί να περιμένεις....

τα λεει αυτά κάποιος που στα μέσα της δεκαετίας του 80...όντας στην 6η δημοτικού....και όταν όλα τα άλλα παιδάκια ζητούσαν το πειρατικό πλοίο της playmobil...οι συνομιληκοι θα το θυμούνται ..αυτός απειλούσε τους γονείς του οτι δεν θα επιστρέψει από την ημερήσια εκδρομή στους δελφούς...αν δεν του έπαιρναν το beogram....και τελικά αντι να του δώσουν ένα χέρι ξύλο ..του το πήραν...

1.οι λίγες εκατοντάδες είναι αρκετά χρηματα για κάποιους...

Συμφωνώ. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Έγραψα ότι εφόσον υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να πάει παραπάνω, καλό είναι να πάει παραπάνω.

Προβολέα αγοράζει, στο ταβάνι του θα τον βάλει. Δεν αγοράζει κινητό (με την έννοια του αναλώσιμου gadgetακίου).

2.κακή εικόνα ....παιδιά ακόμα και πανα ax200 που είχα έχει μια χαρά εικόνα ακόμα...

Για τα λεφτά του, και για τα χρόνια του.. ;)

3.τα παραπάνω μηχανάκια έχουν τη δυνατότητα 3δ που δεν ε´χουν ΑΚΟΜΑ τα entry level των ίδιων εταιριών...αυτή η δυνατότητα απο μόνη της είναι για την συντριπτική πλειοψηφία πολύ πιο καθοριστική από το ΛΙΓΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΥΡΟ...μια και μιλάμε για σύγκριση low budget dlp υλοποιήσεις..αυτά παιδιά ...καλό μεσημέρι...

Εδώ είναι που διαφωνούμε στις απόψεις μας. Για εμένα είναι πιο σημαντικό να έχω καλύτερη εικόνα στο 99% του χρόνου που θα χρησιμοποιώ τον προβολέα (βλέποντας 2D υλικό) παρά στο 1% (και βγάλε.... αυτή τη στιγμή υπάρχουν 3 τίτλοι..) που θα βλέπω 3D.

μωρέ να δείς κάποιοι είχαν κα´νει ένα τεστ για το πόση παραπάνω λεπτομέρεια βλέπουμε ...αλλά μου διαφεύγει...αυτή τη στιγμή..και μάλιστα το υπερασπιζονταν σθεναρά..θα το βρώ που θα πάει...

μια χαρά ειναι η εικόνα ακόμα και στις 130 ιδίως σε dlp υλοποιήσεις...άντε σε κανένα υπότιτλο...να δεις καμιά σκαλίτσα...

Τους θυμάμαι αυτούς.. Κάτι παλιοχαρακτήρες ήταν.. :D

Από τότε κάποια πράγματα έχουν αλλάξει, κάποια όχι.

Αν θυμάσαι τότε είχαν συγκριθεί δυο κορυφαία μηχανήματα DLP της Marantz, σε υλικό από BD. Η ιδέα ήταν να διαπιστωθεί κατά πόσο φαίνονται διαφορές στο προβαλλόμενο υλικό λόγω των διαφορετικών αναλύσεων, όχι το κατά πόσο φαίνονται τα pixels και από ποια απόσταση. Έχουν γίνει άλλες δοκιμές κατά καιρούς για αυτό, με άλλα αποτελέσματα..

Αλλά σε κάθε περίπτωση εγώ έγραψα αυτό που έβλεπα με τα μάτια μου. Απλά πράγματα.

Re: Απάντηση: Re: Acer H5360

Μια και έχω μπει και εγώ στην φάση της αναζήτησης του πρώτου μου προβολέα, θέλω να κάνω μια ερώτηση: Υπάρχουν δηλαδή καλύτεροι στα ίδια χρήματα;

Γιατί νομίζω και εδώ (όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις) ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις.

Θα σου απαντήσω με ερώτηση για να δείς και μόνος σου ότι η διατύπωση της ερώτησης σου είναι λάθος ,και δεν υπάρχει απάντηση φυσικά.
Εχω πάρει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου 2 ευρώ απο περίπτερο ,μια χαρά βλέπω.Γιατί να δώσω 100 ευρώ να πάρω oakley?
Και σε ρωτώ ,στα λεφτά που έδωσα παίζει τίποτα καλύτερο?

η πρώτη σου παρατήρηση με την τρίτη έρχονται σε αντιδιαστολη....αφού λοιπόν κάποιος ξεκινάει τώρα και δεν θα το αλλαξει σαν κινητό...γιατί να μην είναι και future poof?..και πίστεψε με τώρα που άρχισε το 3δ να πουλάει γερά στις τηλεοράσεις....θα δούμε βροχή ..3δ τίτλων....
τέσπα για όσους κινηθουν προς τα εκεί ας ρίξουν μια ματιά και στο μικρό της benq ....to 600+... που θα είναι το ιδιο αν όχι καλύτερο...από το μικρό της acer ...optoma είναι αλλά λέμε τώρα...

Αν θυμάσαι τότε είχαν συγκριθεί δυο κορυφαία μηχανήματα DLP της Marantz, σε υλικό από BD. Η ιδέα ήταν να διαπιστωθεί κατά πόσο φαίνονται διαφορές στο προβαλλόμενο υλικό λόγω των διαφορετικών αναλύσεων, όχι το κατά πόσο φαίνονται τα pixels και από ποια απόσταση. Έχουν γίνει άλλες δοκιμές κατά καιρούς για αυτό, με άλλα αποτελέσματα..

Αλλά σε κάθε περίπτωση εγώ έγραψα αυτό που έβλεπα με τα μάτια μου. Απλά πράγματα.

και εγώ φιλε μου αυτό γράφω...αν εξαιρέσεις τους υπότιτλους...η πληροφορία ακόμα και στην thx απόσταση...δεν αλλάζει πολλά ...γιανα μην πω τπτ...

φαντάζομαι μόνο όταν σε μερικά χρόνια ..είμαστε στα 10κ...να μην γράφεις τα ίδια...εκεί δεν πρόκειται να σε πιστέψω ...όσο και αν επιμένεις...
και το ξαναλέω....εφόσον το budget σας στριμώχνει....μην χάνετε την ευκαριά να απολαύσετε τη μεγάλη εικόνα ....περιμένοντας πότε η ti θα δεήσει να κατεβάσει τους τρίτσιπους..υπάρχουν πολυ αξιολογα μηχανάκια και τώρα...φροντίστε να ειναι από 720π...και 720π εννοείται και πάνω...και δωστε περισσότερη βαση στο τι βλέπετε...ενοοώ από υλικό...

Δημήτρη απο την συγκριση αυτή δεν μπορεί να βγεί κανένα ασφαλή συμπέρασμα μιας και μιλάμε για τα κορυφαία προβόλια του είδους τους.Η ανάλυση στον marantz είναι το τελευταίο που θα με απασχολολούσε εάν τον είχα.Ο 720 ρίχνει χαλαρά σε όλη τη φθηνή νέα σειρά 1080 σημερινών προβολέων (ακόμη και σήμερα έχει ένα απο τα υψηλότερα ansi που έχουν μετρηθεί ποτέ σε προβολέα) και φυσικά δεν υπάρχει καμία σύγκριση με acer ,epson και γενικά ότι κυκλοφορεί ακόμη σε 720.

παιδιά κατανταει κουραστικό....μιλάμε να έχεις μεγάλη εικόνα και τη δυνατότητα 3δ με 600 ευρό και με κόστος λάμπας στα 130 ...έλεος....την ώρα που αγοράζεις το ξαναλέω 42άρα lcd...

η πρώτη σου παρατήρηση με την τρίτη έρχονται σε αντιδιαστολη....αφού λοιπόν κάποιος ξεκινάει τώρα και δεν θα το αλλαξει σαν κινητό...γιατί να μην είναι και future poof?..και πίστεψε με τώρα που άρχισε το 3δ να πουλάει γερά στις τηλεοράσεις....θα δούμε βροχή ..3δ τίτλων....
τέσπα για όσους κινηθουν προς τα εκεί ας ρίξουν μια ματιά και στο μικρό της benq ....to 600+... που θα είναι το ιδιο αν όχι καλύτερο...από το μικρό της acer ...optoma είναι αλλά λέμε τώρα...

Δεν έρχονται σε αντιδιαστολή, γιατί κατ' εμε δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή 3D συμβατός προβολέας ο οποίος να αξίζει να αγοραστεί γενικότερα. Οι υπάρχοντες μικροί DLP "κόβονται" με το καλημέρα λόγω ποιότητας εικόνας, ασχέτως δυνατοτήτων 3D, οι οποίες σαφώς και έρχονται πολύ χαμηλά στη λίστα με τις απαιτήσεις μου.

Ξανά, απαιτήσεις μου. Ο καθένας αγοράζει ότι θέλει.

φίλε libair αν είναι δυνατόν συγκέντρωσε αυτά που θέλεις να γράψεις σε ένα ποστ.Το να ποστάρεις "κατα ριπάς" είναι αρκετά κουραστικό για εμάς τους υπόλοιπους που διαβάζουμε.Ευχαριστώ

Δημήτρη απο την συγκριση αυτή δεν μπορεί να βγεί κανένα ασφαλή συμπέρασμα μιας και μιλάμε για τα κορυφαία προβόλια του είδους τους.Η ανάλυση στον marantz είναι το τελευταίο που θα με απασχολολούσε εάν τον είχα.Ο 720 ρίχνει χαλαρά σε όλη τη φθηνή νέα σειρά 1080 σημερινών προβολέων (ακόμη και σήμερα έχει ένα απο τα υψηλότερα ansi που έχουν μετρηθεί ποτέ σε προβολέα) και φυσικά δεν υπάρχει καμία σύγκριση με acer ,epson και γενικά ότι κυκλοφορεί ακόμη σε 720.

Συμφωνώ. Αναφέρθηκα σε αυτή μιας και θίχθηκε το θέμα σχετικά με την ανάλυση και μόνο. Σαφώς και δεν υπάρχει σύγκριση σε κανέναν άλλο τομέα με σημερινά μηχανήματα 720p.

παιδιά κατανταει κουραστικό....μιλάμε να έχεις μεγάλη εικόνα και τη δυνατότητα 3δ με 600 ευρό και με κόστος λάμπας στα 130 ...έλεος....την ώρα που αγοράζεις το ξαναλέω 42άρα lcd...

Μεγάλη εικόνα μπορείς να έχεις και με αυτόν,εάν φυσικά δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο στο θέμα εικόνας .