Acer H5360

καθόλου άσχημα...γαμώτο δεν κράτησα και το κουτί του....να το ''στείλω'' μεταχειρισμένο και να πάρω 2 σαν αυτούς...

τέσπα λοιπόν 120 ποστ για ένα μηχανάκι ...που αξίζει μέχρι το τελευταίο ευρό ...είναι πολλά...ας το κλείσουμε σιγά σιγά που λέει και φίλος τεγκόνικ...

τέσπα λοιπόν 120 ποστ για ένα μηχανάκι ...που αξίζει μέχρι το τελευταίο ευρό ...είναι πολλά...ας το κλείσουμε σιγά σιγά που λέει και φίλος τεγκόνικ...
ευρώ θέλεις να πείς μάλλον

και μια και σου αρέσει η ορθότητα στην έκφραση...είναι ασφαλές συμπέρασμα ...και όχι ασφαλή...

καλό απόγευμα παιδιά...

καθόλου άσχημα...γαμώτο δεν κράτησα και το κουτί του....να το ''στείλω'' μεταχειρισμένο και να πάρω 2 σαν αυτούς...
αστο,γιατί με τα λεφτά που θα πάρεις απο μεταχειρισμένο acer να είσαι ευχαριστημένος και με έναν pico..:flipout:

και μια και σου αρέσει η ορθότητα στην έκφραση...είναι ασφαλές συμπέρασμα ...και όχι ασφαλή...

καλό απόγευμα παιδιά...

Δεν μου αρέσει η ορθότητα στην έκφραση...στην ορθογραφία όμως..

Έχω την εντύπωση ότι το θέμα είναι "ότι πληρώνεις παίρνεις" και δεν χρειάζεται να ξεφεύγουμε απο αυτό!
Δέν νομίζω ότι κάποιος που έχει την δυνατότητα να πληρώσει 2000+ θα σκεφτεί να πάρει τον Acer ούτε ότι κάποιος που με το ζόρι μάζεψε 600 θα έχει βλέψεις να πάρει προβολέα 4πλάσιας αξίας για να βλέπει καλύτερη εικόνα!
Εννοείται ότι σίγουρα δεν συγκρίνονται τα μηχανάκια άλλα όλα την ίδια δουλειά κάνουν - προβάλουν!
Απλά όποιος έχει τα λεφτά θα πάρει μερσεντές και θα πηγαίνει χαλαρά και μες την χλίδα και όποιος δεν τα έχει θα πάρει φιατάκι - και τα δυό σε πάνε εκεί που θές απλά με διαφορετική άνεση και ασφάλεια....

ρίξτε μια ματιά και πώς θα έπρεπε να γράφεται κανονικά η λέξη ευρό..ω...κάποιου πιο ειδικού που διαπιστώνει οτι θα έπρεπε να γράφεται όπως όλα τα άλλα νομίσματα...δολλάριο δηνάριο ..κτλ κτλ...και ας το έχουν γράψει με ω πάνω στο νόμισμα σα φόρο τιμής...για τη λεξη ευρώπη..

που φτάσαμε....?σε νήμα για προβολέα να ..συζητάμε την ορθογραφία..

http://www.google.gr/search?hl=el&c...2bAL&ved=0CBMQvgUoAA&q=ευρό+ορθογραφία&nfpr=1

στο τέταρτο εκεί που λεει ένα υπαρκτό δίλημμα...του μπαμπινιώτη το άρθρο...

Έχω την εντύπωση ότι το θέμα είναι "ότι πληρώνεις παίρνεις" και δεν χρειάζεται να ξεφεύγουμε απο αυτό!
Δέν νομίζω ότι κάποιος που έχει την δυνατότητα να πληρώσει 2000+ θα σκεφτεί να πάρει τον Acer ούτε ότι κάποιος που με το ζόρι μάζεψε 600 θα έχει βλέψεις να πάρει προβολέα 4πλάσιας αξίας για να βλέπει καλύτερη εικόνα!
Εννοείται ότι σίγουρα δεν συγκρίνονται τα μηχανάκια άλλα όλα την ίδια δουλειά κάνουν - προβάλουν!
Απλά όποιος έχει τα λεφτά θα πάρει μερσεντές και θα πηγαίνει χαλαρά και μες την χλίδα και όποιος δεν τα έχει θα πάρει φιατάκι - και τα δυό σε πάνε εκεί που θές απλά με διαφορετική άνεση και ασφάλεια....

Φίλε μου δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα στην βιντεοπροβολή.Μπορεί και η mercedes και το fiatάκι να σε πάνε εκεί που θέλεις με διαφορετική άνεση άλλα στούς προβολείς δεν θα σε πάνε καν στον ίδιο προορισμό . Σε μιά ταινία δυο ωρών κάποιος με καλό προβολέα θα δεί όλη την ταινία και κάποιος με κακό θα δει την μισή,και το κακό είναι ότι στην άλλη μισή δεν θα έχει ιδέα τι έχει χάσει, καθώς δεν κατάλαβε τι δεν είδε.

Με ένα καλό προβολέα δεν βλέπεις απλώς καλύτερη εικόνα ,βλέπεις άλλη εικόνα.Λεπτομέρειες σε κάθε σκηνή που ο acer και ο κάθε acer αδυνατεί να προβάλει είναι πληροφορίες που ο σκηνοθέτης έχει τοποθετήσει εκεί και που στο σύνολο τους δημιουργούν την ταινία.Χωρίς αυτές δεν βλέπεις ταινία,βλεπεις κάτι άλλο.

θα μου πείτε τότε θα επρεπε να το κλίνω και να λέω τα ευρά..τέσπα...περι ορέξεως..

φίλε σαμνιότις έχεις δίκιο...όχι όμως μερσεντές ο benq 1000 και φιατάκι το acer...που είναι οπτομακι ..ή το αντίστοιχο της benq....
το να συγκρίνεις δύο προβολείς με μεγάλη διαφο´ρα τιμής...είναι σα να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια...ειναι και τα 2 φρούτα αλλά άλλο το ένα´..άλλο το άλλο..

Φίλε μου δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα στην βιντεοπροβολή.Μπορεί και η mercedes και το fiatάκι να σε πάνε εκεί που θέλεις με διαφορετική άνεση άλλα στούς προβολείς δεν θα σε πάνε καν στον ίδιο προορισμό . Σε μιά ταινία δυο ωρών κάποιος με καλό προβολέα θα δεί όλη την ταινία και κάποιος με κακό θα δει την μισή,και το κακό είναι ότι στην άλλη μισή δεν θα έχει ιδέα τι έχει χάσει, καθώς δεν κατάλαβε τι δεν είδε.
Με ένα καλό προβολέα δεν βλέπεις απλώς καλύτερη εικόνα ,βλέπεις άλλη εικόνα.Λεπτομέρειες σε κάθε σκηνή που ο acer και ο κάθε acer αδυνατεί να προβάλει είναι πληροφορίες που ο σκηνοθέτης έχει τοποθετήσει εκεί και που στο σύνολο τους δημιουργούν την ταινία.Χωρίς αυτές δεν βλέπεις ταινία,βλεπεις κάτι άλλο.

+1000!

Και κάπου εδώ γεννιέται κάποιες φορές και η ανάγκη να δούμε μια ταινία παραπάνω από μια φορές, ακριβώς για να επικεντρωθούμε σε λεπτομέρειες της εικόνας που δεν προλάβαμε να χαρούμε κατά την πρώτη θέαση!
Εξυπακούεται ότι αν δεν μπορεί να τα δείξει αυτά το μηχάνημα, ...βράστα Χαράλαμπε.

πιπερι....στους σκηνοθέτες και τους παραγωγούς που δέχονταν να βγουν οι ταινίες τους....σε dvd και πιο παλιά σε βίντεο....έπρεπε να μην βγαίνουν καθόλου ταινίες παρά μόνο οταν φτάσαμε στο full hd και να γίνεται και ελεγχος στα σπίτια... όσοι δεν έχουν dila σπίτι να απαγορεύεται ...η προβολή....

πιπερι....στους σκηνοθέτες και τους παραγωγούς που δέχονταν να βγουν οι ταινίες τους....σε dvd και πιο παλιά σε βίντεο....έπρεπε να μην βγαίνουν καθόλου ταινίες παρά μόνο οταν φτάσαμε στο full hd και να γίνεται και ελεγχος στα σπίτια... όσοι δεν έχουν dila σπίτι να απαγορεύεται ...η προβολή....

Δεν είναι ευγενικό τουλάχιστον ,να ειρωνευεσαι με αυτό το τρόπο τις απόψεις άλλων μελών ,πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για πολύ πιο έμπειρα άτομα απο εσένα στο συγκεκριμένο τομέα και οι απόψεις τους στηρίζονται σε εμπειρίες και επιχειρήματα και όχι σε αερολογίες ,δεν νομίζεις?

Απάντηση: Re: Acer H5360

Δεν έχει κανείς απ' όσους κουβεντιάζουν στο παρόν νήμα ''dila στο σπίτι'', ούτε απαγορευτικοί κανονισμοί περί αγοράς βιντεοπροβολέα έχουν αναρτηθεί. Παρατηρώ και από προηγούμενα μηνύματα μια ειρωνεία στα ποστ σου. Δεν χρειάζεται, κατά τη γνώμη μου, να ''χαλάσει'' έτσι η κουβέντα, διότι στην τελική κουβέντα κάνουμε...;)

φίλε γιάννη το παρατηρείς μόνο στα δικά μου ποστ...?????
καλό βράδυ......

και λέω το παρατηρείς...γιατί ποτέ δεν έχω σκοπό να ειρωνευτώ...το χιούμορ είναι ένας τρόπος έκφρασης...δεν μπαίνω σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς...ούτε σε δείκτες εμπειρίας ....

φίλε γιάννη το παρατηρείς μόνο στα δικά μου ποστ...?????
καλό βράδυ......
Κύριε Αστυφύλακα ναι πήγαινα με 200 άλλα ο άλλος πήγαινε μια 220 ,γιατί σταματήσατε εμένα?
Sorry για το off-topic άλλα μου ήρθε αυθόρμητα..