acer h5360bd 3d

Status
Not open for further replies.

ntsa

Established Member
15 May 2007
263
πειραιας
Πωλειται ο προβολεας του τιτλου με 20 ωρες λειτουργειας. ο λογος που τον δινω ειναι οτι δυστηχως δεν καταφερα να τοποθετησω ετσι τα πραγματα στο σπιτι,με αποτελεσμα οταν θελω να παρακολουθησω κατι, να κανω σχεδον μετακομιση.
δεν ειναι βολικη η χρηση του τελικα για μενα και ετσι θα παω για τηλεοραση 3d. Ο προβολεας οποιος θελει μπορει να τον δει για να διαπιστωση οτι ολα λειτουργουν κανονικα. Υπαρχει η συσκευασια, ολα τα παρελκομενα και φυσικα η αποδηξη αγορας πριν 35 μερες.
ασχετα με το ποσο μου κοστισε εμενα αυτη τη στιγμη στο skroutz ειδα καλυτερη τιμη με μεταφορικα 600ε. τον δινω λοιπον στα 530ε και εχω και 4 ζευγαρια γυαλια 3d τα δυο γνησια acer και τα αλλα δυο απο ebay τα οποιοα για οποιον θελει θα βρουμε τις τιμες.
ειμαι πειραια.
νεκταριος 6983522148

Γεια χαρα.Καμια καλυτερη τιμη μονο για τον προβολεα γινεται? Ευχαριστω πολυ.

Εμένα θα με ενδιέφεραν τα γυαλιά αν ο endoman πάρει τον προβολέα. Μπορείς φίλε ntsa να με ενημερώσεις για το πόσο τα πουλάς?

Re: Απάντηση: acer h5360bd 3d

αν ταυτοχρονα κανονισουμε και ο endoman και ο ardov να κανουμε την συναλλαγη μπορω να δωσω στα 500 τον προβολεα και στα 200 τα 4 ζευγαρια γυαλια. για τα γυαλια μονο τα acer πριν 15 μερες θα δεις και την αποδηξη πληρωσα 180ε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: acer h5360bd 3d

Νεκτάριε, αποσύρω το ενδιαφέρον μου. Θα μείνω με τα Nvidia προς το παρόν.

αντε ρε παιδια, δεν υπαρχει κανενας? για ριξτε μια ματια σε reviews για να καταλαβεται για τι μηχανημα μιλαμε σε αυτα τα λεφτα......

Νομιζεις δεν ξερουμε για τι μηχανημα προκειται; Δυστυχως ομως αναμεσα σε εναν ιδιωτη και σε ενα καταστημα υπαρχει δυο σημαντικες διαφορες: η μια ειναι "σφραγισμενο/ανοιγμενη συσκευασια" (σε οσο καλη κατασταση και αν βρισκεται) και η δευτερη και σημαντικοτερη ειναι "τοις μετρητοις/δυνατοτητα δοσεων" (ειδικοτερα στις εποχες που ζουμε). Οποτε ή θα πρεπει να κανεις μια γενναια πτωση τιμης - εφοσον δεν μπορεις να κανεις δοσεις - που φυσικα δεν ξερω αν σε συμφερει ή απλα λιγη υπομονη.

εχεις καποιο δικιο αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι γιατι οι φθηνες τιμες που βλεπουμε στα ιντερνετικα μαγαζια ειναι για μετρητοις δεν ειναι για δοσεις. και νομιζω οτι μια διαφορα 230ε μεταξι καινουργιιων και 1 μηνα μεταχειρισμενα ειναι γενναια.
το λεω αυτο γιατι ολα μαζι εμενα μου κοστισαν 930ε και τα δινω 700ε

Χωρις να θελω να σε προσβαλω, πιστευω ο τροπος με τον οποιο χειριζεσαι την αγγελια σου και κυριως αυτα τα οποια γραφεις δεν νομιζω να σε βοηθησουν και πολυ να το πουλησεις. Οταν δινουμε κατι ειτε καινουριο (καταστημα) ειτε μεταχειρισμενο (ιδιωτης) αφηνουμε στον πελατη την τελικη επιλογη χωρις να τον πιεζουμε. Ποσο μαλλον στους δυσκολους οικονομικα καιρους που ζουμε. Με συγχωρεις για μια ακομη φορα για την παρεμβαση στην πωληση σου και ελπιζω συντομα καποιος αλλος συμφορουμιτης μας να χαιρετε τον acer.

δεν σε καταλαβαινω και εφοσον δε θες να με προσβαλεις πες ανοιχτα τι εννοεις γιατι δε σε πιανω......

Status
Not open for further replies.