Acer One 110L + bag + external dvdr usb powered!

Status
Not open for further replies.

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,807
Μεταμορφωση
Οτι λεει ο τιτλος!
Πωλειται το πολυ μικρο netbook της acer.
Φοραει linux της μαμας και μπουταρει μεσα σε 15 περιπου δευτερολεπτα!
Εχει δισκο ssd 8gb και εχει αυτονομια πανω απο 2 ωρες με wifi on!
Πωλειται γιατι απλα πλεον δεν χρησιμοποιειται.
Μαζι δινεται η περιφημη τσαντα της case logic για netbooks καθως και ενα εξωτερικο dvdr (τροφοδοσια απο usb,χωρις μ/στη και εξτρα καλωδια) slim της LG http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=1225944
Ολα ειναι στα κουτια τους σε αριστη κατασταση ,αισθητικη αλλα και λειτουργικη.το acer δεν πρεπει να ειναι πανω απο 2-3 μηνων και το lg ακομα λιγοτερο, αμφοτερα με τα χαρτια αγορας τους.
Oλα μαζι στα 200ε! -bye-
Οποιος στειλει πρωτος πμ τα τσιμπησε!

Και μόνο για την ''περιφημη'' τσαντα, λεει! :p

Μόλις τώρα είδα ότι έβαλες και εδώ την αγγελία. Σου έστειλα πμ στο insomnia. Προτιμώ όμως την επικοινωνία εδώ.

Έχω το ΑΑ1 με ΗD 120 GB και κατά συνέπεια ενδιαφέρομαι μόνο για το dvdr LG και την τσαντούλα. Έχω και απ τα δύο αλλά τα δικά σου είναι πιό mobile.

Αν τα δίνεις μόνα τους ή αν κάποιο άλλο μέλος ενδιαφέρεται για το ΑΑ1 μόνο εδώ είμαστε.

Δυστυχώς σε λιγο θα κλείσω το laptop γιατί φεύγω αύριο πολύ πρωϊ για Ρουμανία και θα γυρίσω Τετάρτη νύχτα.

Επειδή βλέπω ότι είσαι online αν θέλεις και μπορείς μου απαντάς με πμ ή αλλιώς από Πέμπτη.

Με ενδιαφέρει το μηχανάκι σκέτο. Έχω άλλο ένα φτιαγμένο με debian + kde κ το λατρεύω! (καθώς κ όλοι όσοι το έχουν δει). Δεν μπορώ να προσφέρω όμως πάνω από 100 ευρώ κ αυτό εάν είναι σε άριστη κατάσταση κ εάν πάρει ο Messenger τα υπόλοιπα (dvdr + τσαντούλα) (Τι το χρειάζεστε άραγε το dvdr σε υπερφορητό?)

Επίσης τι χρώμα είναι?

Ξεχασα το χρωμα οντως!Το λευκο ειναι!
Θα απαντησω σε ολους σας το αργοτερο μεχρι το απογευματακι.
Προτιμω παντως να το δωσω ολο το σετακι.

Με ενδιαφέρει το μηχανάκι σκέτο. Έχω άλλο ένα φτιαγμένο με debian + kde κ το λατρεύω! (καθώς κ όλοι όσοι το έχουν δει). Δεν μπορώ να προσφέρω όμως πάνω από 100 ευρώ κ αυτό εάν είναι σε άριστη κατάσταση κ εάν πάρει ο Messenger τα υπόλοιπα (dvdr + τσαντούλα) (Τι το χρειάζεστε άραγε το dvdr σε υπερφορητό?)

Επίσης τι χρώμα είναι?
Δεν έχεις άδικο αλλά είναι το σύνδομο στέρησης! Σαν την ηρωϊνη ένα πράγμα...

Θα ήθελες να δώσεις μια τιμή για το dvdr μόνο του;
Εγώ θα το αγόραζα 30Ε.

Oλο μαζι τελικα φιλε μου.
Να προσθεσω οτι μαζι με το πακετακι δινονται και backup cd/dvd's του recovery cd/dvd με τα windows xp για οσους αισθανονται αβολα με τα linux (δεν τα εχω αλλαξει, μακραν καλυτερα και πιο γρηγορα για απλες λειτουργιες).

Με ενδιαφερει...υπαρχει ακομα το πακετακι?

Τελικα μπορει να δωθει και το netbook μονο του.Πλεον με 1.5gb ram και με εγκατεστημενα win xp sp3 activated.
Aν ενδιαφερεστε μονο για το netbook στειλτε πμ με (λογικες) προσφορες.

H αγγελια μπορει να κλειδωθει.Τελικα δεν θα πουληθει τιποτα απο το πακετο αφου αποφασισα να το κρατησω.
Αν στο μελλον θελησω να δωσω κατι μεμονωμενο (τσαντα,αντιγραφικο) θα ανοιξω νεα...

Status
Not open for further replies.