Αcer V7500

tegonik

Supreme Member
22 July 2006
6,022
Athens
Μόλις τελείωσα με το review του μικρού Acer V7500 για όποιον έχει όρεξη να διαβάσει.. -bye-

http://www.projectorjunkies.com/acer-v7500-full-review/

Ο προβολέας ανήκει στην κλασική μικρή κατηγορία DLP των BenQ W1110 και Optoma 151X, HD50.
Μου άφησε ειλικρινά πολύ καλές εντυπώσεις και τον καταευχαριστήθηκα το διάστημα που τον είχα, πολύ τίμιο "μηχανάκι".

Μεγάλη ποικιλία αυτή η κατηγορία τελικά... :grinning-smiley-043

Αυτό είναι θέμα προσωπικού γούστου κατα την γνώμη μου. Αυτοί οι μικροί DLP μοιάζουν πολύ σε απόδοση μεταξύ τους με κάποιους να έχουν κάποια πιο δυνατά σημεία από κάποιους άλλους και αντίστροφα. Θα έδινα ένα μικρό προβάδισμα στους BenQ εξαιτίας καλύτερου φακού, της πιο ποιοτικής κατασκευής άλλα και του γεγονότος ότι σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικούς προβολείς. Acer, Optoma, Vivitek και Infocus δανείζονται ο ένας από τον άλλον στοιχεία όπως οπτικά, σασί, κ.τ.λ μη ξέροντας τελικά σε ποιόν ανήκει το πρωταρχικό σχέδιο.

Εξαιρετική δουλειά. Μπραβο Νικο. Σαν κατοχος να πω πως ο προβολεας παιζει πολυ καλα και τον προτιμω απο τους optoma 151x και optoma hd50 που επισης εχω. Μου αρεσει καλυτερα με το Dynamic Black ενεργοποιημενο γιατι εχει διαφορα στα σκοτεινα πλανα. Πολυ θα ηθελα να τον δω σε αμεση αντιπαραθεση με τον benq W1110 μιας και ειναι ο αμεσως ανταγωνιστης του.

ε μα πάρε και τον W1110 να τους δούμε πλάι πλάι.. :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το dynamic black δουλεύει πολύ καλά στον Acer, απλά εμένα δεν μου αρέσουν γενικά τέτοιου είδους βοηθήματα. Πάντως σχετικά με την σύγκριση optoma-acer θα συμφωνήσω και εγώ, ο acer είναι καλύτερος στα σημεία και πολύ κοντά στον W1110.

Αυτη τη στιγμη εχω 4 προβολεις στο σπιτι αν παρω και τον benq δεν θα χωραω να μπω στο σπιτι με τοσες κουτες. Αν ομως τον εχει καποιος φιλος εγω πολυ ευχαριστως τον δινω για ενα συγκριτικό.

χωράς, χωράς...να νοικιάσεις μια γκαρσονιέρα να μένεις και να αφήσεις τους προβολείς στην ησυχία τους να πληθαίνουν.. :flipout:

Μόλις τελείωσα με το review του μικρού Acer V7500 για όποιον έχει όρεξη να διαβάσει.. -bye-

http://www.projectorjunkies.com/acer-v7500-full-review/

Ο προβολέας ανήκει στην κλασική μικρή κατηγορία DLP των BenQ W1110 και Optoma 151X, HD50.
Μου άφησε ειλικρινά πολύ καλές εντυπώσεις και τον καταευχαριστήθηκα το διάστημα που τον είχα, πολύ τίμιο "μηχανάκι".

Μεγάλη ποικιλία αυτή η κατηγορία τελικά... :grinning-smiley-043

Εξαιρετικο το τεστ σου !

και το λεω διοτι πριν παρω τον 1070 μου ειχα διαβασει το Τεστ σου για τον Μπενγκ 1070 και τον + και τον απλο και επειδη ηταν πολυ θετικα τα σχολια καθως και σε αλλα τεστ που ειχα διαβασει σε Γερμανικες σελιδες τον αγορασα !!!

Οταν τον ειχα πλεον Σπιτι μου οτι ειχα διαβασει στο Τεστ το δικο σου (οι Γερμανοι τα Φουσκωναν λιγο.... ) ΑΥΤΟ ακριβως ειχα Αγορασει !!!!!!!!!!!

θεωρω πως τα Τεστ σου ειναι απο τα πλεον Εμπιστα !!!!!!!!!!
=

νάσαι καλά φίλτατε, μέσα από τα review μου προσπαθώ όντως να περάσω αυτό ακριβώς που βλέπω, χαίρομαι πολύ που το αναγνωρίζεις -bye-