ACER5360BD VS OPTOMA GT750.ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

kostiger

New member
27 May 2012
65
Πατρα
Καλη σας μερα συφορουμιτες! Οπως μπορει καποιος πολυ ευκολα να αντιληφθει και απο τον τιτλο , αναζητω 3D βιντεοπροβολεα 720p (αναγκαστικα λογω περιορισμενου budget) , πρωτευοντως για console gaming και δευτερευοντως για προβολη bluray απο PS3 SLIM και ζητω τη γνωμη σας για τους συγκεκριμενους προβολεις ή για καποιο τριτο ο οποιος ενδεχομενως να υπερεχει στην κατηγορια τιμης που βρισκονται και οι συγκεκριμενοι .

Υ.Γ : Εχω πληρη επιγνωση του οτι κοιταζω entry level μηχανακια..

Υ.Γ 2 Εχω την Panasonic 42 ST 30 η οποια τελικα αποδειχθηκε πολυ καλη σαν TV ,πολυ μικρη ομως για την αποσταση θεασης των 3.20 μετρων...

Ευχαριστω εκ των προτερων!

DLP 3D για games?? Για πόσες ώρες μ.ο. συζητάμε? Έχεις δει/παίξει παιχνίδια σε DLP? Σε πόσες ίντσες?

Γνώμη μου είναι πριν προβείς σε αγορά, να δοκιμάσεις οπωσδήποτε πολύωρο παιχνίδι σε DLP για να δεις αν σε κουράζει ή όχι.

2 ωρες ο μ.ο , αλλα δεν ειναι ομως ολες 3D...Bασικα λιγοτερες απο τις μισες θα ειναι . Το θεμα ομως ειναι οτι δεν υπαρχει χωρος ή καταστημα στην Πατρα στο οποιο θα μπορουσα να δοκιμασω πολυωρο gaming . Tι εχω να φοβηθω-προσεξω περαν του rainbow effect που δεδομενα ο Acer εχει;

Δεν το είπα μόνο λόγω 3D. Γενικά, οι DLP είναι πιο κουραστικοί από τους τρίτσιπους σε πολύωρη θέση λόγω χρωματικού τροχού. Δεν μιλώ για τις παρενέργειες του rainbow που το βλέπουν ελάχιστοι. Μιλώ γενικότερα λόγω τεχνολογίας και της ''δουλειάς'' του τροχού. Τώρα, αν μιλάμε για 2 ώρες ή 3, δεν είναι απαγορευτικοί οι DLP. Φυσικά, εξαρτάται και από τα παιχνίδια, τις ίντσες και τη φωτεινότητα του μηχανήματος. Αν τα μάτια σου ''παίζουν'' συνέχεια ως εκ της φύσης του παιχνιδιού σε μεγάλες ίντσες από κοντινή απόσταση θέασης ενός φωτεινού προβολέα, υπάρχει πιθανότητα και αυτές οι 2-3 ώρες να σε κουράσουν.

Re: Απάντηση: ACER5360BD VS OPTOMA GT750.ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

σιγα την κουραση....
21 ωρες σερι,για assassins creed με optoma HD70 ειναι καλα;....

Τι είπες ρε φίλε τώρα; Τι είπες ρε φίλε τώρα; Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;

37.....
θυμαμαι οτι ηταν τη νυχτα που ο γαυρουλης επαιζε στα χωραφια της Αλβανιας με την Μπεσα....
ξεκινησα κατα τις 10 το βραδυ,αλλα επειδη κολλαω ασχημα με αυτο το παιχνιδι,σταματησα την αλλη μερα στις 6 και κατι το απογευμα γιατι ειχε σχεδον παραλυσει το αριστερο μου χερι.....

οποιο απο αυτα τα παιχνιδια παιζω,κατω απο τριωρο δεν κανω ποτέ....
και παντα σε προβολεα με 123".....
περιμενω να βγει και το επομενο με τον αμερικανικο εμφυλιο......
λιωσιμοοοοοοο.........:music-smiley-005:

garfield :grinning-smiley-043! Δεν υπαρχεις...Μου εφτιαξες το κεφι. Στο θεμα των προβολεων τωρα, η σιωπη σας υποβαλλει οτι πανω-κατω στο ιδιο καζανι βραζουν οι συγκεκριμενοι; Καμια προταση απο καποιο φιλο που να εχει καποιο απο αυτα τα μοντελα ή αλλο με παρεμφερη χαρακτηριστικα;

Έχω εδώ και περίπου 2 χρόνια τον Acer 5360 τον απλό (όχι τον BD) και είμαι πολύ ευχαριστημένος -αν και αρχικά δεν το περίμενα. Τον είχα πάρει με επιφύλαξη ,αλλά τότε ήταν η μόνη επιλογή μου στην οικονομική κατηγορία και τουλάχιστον 720p. Μετά από σκληρή χρήση -ταινίες και σειρές μόνο όμως - μπορώ να πω ότι με έχει αποζημιώσει η αγορά του. Η λάμπα του που έχει περίπου 700 ώρες αυτή τη στιγμή παίζει σαν καινούρια. Rainbow δεν βλέπω ,αλλά και όσοι φίλοι μου έχουν δει μαζί μου κάποια ταινία δεν έχουν διαμαρτυρηθεί ποτέ. Προσωπικά έχω δει σειρές και μέχρι 5 ώρες (καμιά σχέση με τον Garfield με τις 20 ώρες και μάλιστα σε παιχνίδι) και δεν με κούρασε ποτέ.
Δεν λέω να πας στον Acer αντί στον Optoma ,απλά γράφω τη γνώμη μου γιατί τη ζήτησες για κάποιο παρεμφερή μηχανάκι.

Απάντηση: Re: ACER5360BD VS OPTOMA GT750.ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

Πολυ ευπροσδεκτη η γνωμη σου , με βοηθησες πολυ !

υποθέτω γνωρίζεις πως είναι τελείως διαφορετικά μηχανάκια, όσον αφορά το στήσιμό τους,
μιας και ο GT750 είναι short-throw και θα πάει κάπου στη μέση και λίγο πίσω του δωματίου,
ενώ ο Acer πάει πίσω από το κεφάλι σου!

κι εγώ για τον Acer θα πήγαινα (για χρήση movies/series όμως) αλλά δεν με βολεύει για τοποθέτηση

Ο GT750 ενδείκνυται για Gaming (ανάλυση 1280χ800, short-throw) αλλά δεν μου αρέσει η τιμή στην οποία κυκλοφορεί!
Τον φέρνει πολύ κοντά στους FullHD-3D (entry level), οπότε και περιμένω να πέσει (αν γίνει ποτε) ο GT750
ή να πέσουν οι άλλοι! :)

Απάντηση: Re: ACER5360BD VS OPTOMA GT750.ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

Σωστος εισαι υποθετω , για αυτο ζητω γνωμες ομως...