Αχ, Ντιάνα!

Εγώ από τον τίτλο νόμιζα ότι θα συζητάγατε για αυτό :

O DEANNA
No it just ain't your to sin
O DEANNA
Sweet Deanna
O DEANNA
And we ain't getting any younger
O DEANNA
And I don't intend gettin' any older
O DEANNA
The sun a hump at my shoulder
O DEANNA
O Deanna!
O DEANNA
Sweet Deanna
O DEANNA

Re: Απάντηση: Αχ, Ντιάνα!

Εγώ από τον τίτλο νόμιζα ότι θα συζητάγατε για αυτό :

O DEANNA
No it just ain't your to sin
O DEANNA
Sweet Deanna
O DEANNA
And we ain't getting any younger
O DEANNA
And I don't intend gettin' any older
O DEANNA
The sun a hump at my shoulder
O DEANNA
O Deanna!
O DEANNA
Sweet Deanna
O DEANNA

Καλά θα ήταν... :jester:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αχ, Ντιάνα!

Αρχαιοκάπηλε...

View attachment 82366

Κωστα ,ας ξυπνουσα ενα πρωι να ακουσω διπλα μου την φωναρα της να τραγουδαει και τα υπολοιπα δεν με νοιαζουν.ετσι και αλλιως παντα ηταν ασχημοπαπο ,απλως τωρα ειναι γερασμενο ασχημοπαπο.Ειναι πολυ καλλιτερη απο τις σιλικονουχες ,ρετουσαρισμενες αφωνες <θεογκομενες>.
Ετσι και αλλιως αυτοπροσδιοριστηκα ως <βιτσιοζος> εσεις προσθεσατε και το αρχαιοκαπηλος ,και αυτο δεκτο με ιδιαιτερη ευχαριστηση.Την φωνη της να ακουσω διπλα μου να τραγουδαει θελω,και εσεις χαρακτηριστε με οπως θελετε-τα αποδεχομαι ολα

Η αληθεια φιλε ειναι οτι ενα δισκακι που εχω οταν το ακουω νομιζω οτι ειμαι σε καραβι...
εχει τετοια αισθηση η ηχογραφηση και η φωνη της που ειναι ταξιδι...
οποτε σεβομαι προσωπικα την αποψη σου απλα αν ηταν να ταγουδησει διπλα μου
θα εκλεινα τα ματια οχι για να μη τη βλεπω αλλα για να την απολαυσω!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αχ, Ντιάνα!

Κωστα ,ας ξυπνουσα ενα πρωι να ακουσω διπλα μου την φωναρα της να τραγουδαει και τα υπολοιπα δεν με νοιαζουν.ετσι και αλλιως παντα ηταν ασχημοπαπο ,απλως τωρα ειναι γερασμενο ασχημοπαπο.Ειναι πολυ καλλιτερη απο τις σιλικονουχες ,ρετουσαρισμενες αφωνες <θεογκομενες>.
Ετσι και αλλιως αυτοπροσδιοριστηκα ως <βιτσιοζος> εσεις προσθεσατε και το αρχαιοκαπηλος ,και αυτο δεκτο με ιδιαιτερη ευχαριστηση.Την φωνη της να ακουσω διπλα μου να τραγουδαει θελω,και εσεις χαρακτηριστε με οπως θελετε-τα αποδεχομαι ολα

Αστειευόμουν φυσικά, Πέτρο!

Κάθε βίτσιο, ανθρώπινο!:flipout:

Απάντηση: Re: Αχ, Ντιάνα!

Η αληθεια φιλε ειναι οτι ενα δισκακι που εχω οταν το ακουω νομιζω οτι ειμαι σε καραβι...
εχει τετοια αισθηση η ηχογραφηση και η φωνη της που ειναι ταξιδι...
οποτε σεβομαι προσωπικα την αποψη σου απλα αν ηταν να ταγουδησει διπλα μου
θα εκλεινα τα ματια οχι για να μη τη βλεπω αλλα για να την απολαυσω!

Φιλε μου, οι μαγικες φωνες δεν χρειαζονται εξωτερικη ομορφια,την ελλειψη της εμφανισης την αναπληρωνει με το παραπανω η φωνη.
Και αυτο που εγραψα ηταν να ακουσω διπλα μου ζωντανα την φωνη της,δεν ζητησα επιπλεον...σχεση,μην τα μπερδευουμε τα πραγματα.
Μια μερα ,σχετικα προσφατα,ειδα την κατα πολυ νεοτερη Χαρουλα αμακιγιαριστη,δεν θελω να σχολιασω.
Και δεν ειμαστε και τοσο σιγουροι πως ειναι αμακιγιαριστη η Dianna που ειναι κατα πολυ νεοτερη

Re: Απάντηση: Re: Αχ, Ντιάνα!

Και αυτο που εγραψα ηταν να ακουσω διπλα μου ζωντανα την φωνη της,δεν ζητησα επιπλεον...σχεση,μην τα μπερδευουμε τα πραγματα.

Και γω αυτο καταλαβα... δεν σκεφτηκα κατι αλλοο...

Re: Απάντηση: Re: Αχ, Ντιάνα!

Μια μερα ,σχετικα προσφατα,ειδα την κατα πολυ νεοτερη Χαρουλα αμακιγιαριστη,δεν θελω να σχολιασω.
Και δεν ειμαστε και τοσο σιγουροι πως ειναι αμακιγιαριστη η Dianna που ειναι κατα πολυ νεοτερη

Ίσως τελικά η τάση της εποχής, όσο αναφορά εμάς τους άντρες, είναι να συνηθίζουμε στα μακιγιαρισμένα, σιλικονάτα, αψεγάδιαστα γυναικεία πρόσωπα, που και ακόμα για μπάνιο στην παραλία να πάνε βάζουν όλα τα επώνυμα αδιάβροχα πάνω τους, σε τέτοιο βαθμό ώστε αν αντικρίσουμε κάποια αμακιγιάριστη, μας φαίνεται περίεργο ή άσχημό ως θέαμα, ενώ ουσιαστικά αυτή είναι η φυσική τους εξέλιξη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αχ, Ντιάνα!

Ίσως τελικά η τάση της εποχής, όσο αναφορά εμάς τους άντρες, είναι να συνηθίζουμε στα μακιγιαρισμένα, σιλικονάτα, αψεγάδιαστα γυναικεία πρόσωπα, που και ακόμα για μπάνιο στην παραλία να πάνε βάζουν όλα τα επώνυμα αδιάβροχα πάνω τους, σε τέτοιο βαθμό ώστε αν αντικρίσουμε κάποια αμακιγιάριστη, μας φαίνεται περίεργο ή άσχημό ως θέαμα, ενώ ουσιαστικά αυτή είναι η φυσική τους εξέλιξη.

Oταν συνειδητοποιησουμε οτι ολοι γερναμε και τα γηρατια [οσο και δεν τα θελουμε] ειναι αναποτρεπτο φυσικο γεγονος ,τοτε θα μπορεσουμε να απολαυσουμε ακομη και την γερασμενη φυσιογνωμια της Barbara αλλα συγχρονως θα απολαυσουμε και την φωναρα της[που προφανως δεν ειναι οπως ηταν πριν 20 χρονια].
Αλλα η εκφραστικοτητα και η πλαστικοτητα που ηρθε με το περασμα των χρονων πιθανοτατα θα μας βοηθησει να παραβλεψουμε τα υπολοιπα.
Οταν ακουω και βλεπω νεαρες τραγουδιστριες [οχι τραγουδιαρες] να κοντευουν να καταπιουν το μικροφωνο και να υπαρχει ανυπαρκτη πλαστικοτητα στην εκφραση,προτιμω να ακουω μια γερασμενη φωνη γεματη παθος για αυτο που τραγουδαει

Κάποια σχόλια που ξέφευγαν από τα όρια, έφυγαν..
Να μην επαναληφθεί, παρακαλώ.

Last edited:
Πάνω που ήμουνα εδώ και καιρό έτοιμος να πάρω "διαζύγιο" με την ξανθιά Καναδέζα
κάνει μια εντυπωσιακή τρίπλα και με ξαναρίχνει!

Καινούριος δίσκος της DK αυτή τη φορά με rag time κομμάτια, έμπνευση και άκουσμα της δεκαετίας '20-'30 και ένα εξώφυλλο που σε κάνει να θες να πάρεις το LP
έστω κι αν δεν έχεις πικάπ!
......................................
Κάνε μου δώρο Καπετάνιε μου το LP κι' εγώ θα σου κάνω δώρο τα δισκάκια άψογα ψηφιοποιημένα και σ' όποια ανάλυση θέλεις! :flipout::flipout::flipout:

Ξέρετε αν έχει βγάλει κάποιο Blu Ray με live εμφανίσεις ?

Diana_Krall_Live_in_Rio.jpg

Και να που κάποιος έκανε τον κόπο να μας παραθέσει 99 κομμάτια της αισθησιακής και γοητευτικής Κυρίας στη σειρά.

Ιδού η σελίδα:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η συνέχεια εννοείται: Youtube Downloader κλπ, κλπ, κλπ. :smile:

Πολύ όμορφο κομμάτι, νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα της. Κάποιους μουσικούς από πίσω της τους αναγνωρίζω από παλαιότερο DVD, αν θυμάμαι καλά στο ''Live in Paris'', πρέπει να συνεργάζεται αρκετά χρόνια μαζί τους.