Αχνη καθετη γραμμη σε samsung LCD 32

ΟΚ Κυριακο θα το επιχειρησω και εγω. Μεχρι στιγμης εχει περιπου 12 μερες που εμφανιστηκε. Σ αυτες τις μερες δεν την εβαλα καθολου σε 4"3. Και μαλιστα επαιζα λευκο περιπου 5 φορες ανα 1 ωρα περιπου αλλα σε διαστηματα αραια. Θα το κανω κι αυτο θα την αφησω κανενα βραδυ σε λευκο με ανεβασμενη φωτεινοτητα και ο θεος βοηθος. Το πολυ πολυ αν παθει τιποτα να εχει λογο να παει σε service. Ειναι για εναμιση χρονο ακομη στην εγγυηση.

Κοιτα να δεις που οσοι βλεπουν "ξεχειλωμενα" 4:3 σε wide τηλεορασεις, θα αποδειχθουν σωστοι...

Re: Απάντηση: Αχνη καθετη γραμμη σε samsung LCD 32

ΟΚ Κυριακο θα το επιχειρησω και εγω. Μεχρι στιγμης εχει περιπου 12 μερες που εμφανιστηκε. Σ αυτες τις μερες δεν την εβαλα καθολου σε 4"3. Και μαλιστα επαιζα λευκο περιπου 5 φορες ανα 1 ωρα περιπου αλλα σε διαστηματα αραια. Θα το κανω κι αυτο θα την αφησω κανενα βραδυ σε λευκο με ανεβασμενη φωτεινοτητα και ο θεος βοηθος. Το πολυ πολυ αν παθει τιποτα να εχει λογο να παει σε service. Ειναι για εναμιση χρονο ακομη στην εγγυηση.

κανε και μια δοκιμουλα να απενεργοποιησεις το dynamic-contrast

Παιδιά!
Όταν λέτε όχι συχνά 4:3, τι εννοείτε;
Αν για κάθε προβολή ταινίας 4:3 ή 2,30:1, ακολουθεί την άλλη μέρα τηλεοπτικό πρόγραμμα τριών-τεσσάρων ωρών σε “full screen“, είναι αυτό ασφαλής λύση;
Σίγουρα πάντως κάποιο λόγο θα είχε η LG που παρουσίασε τα πρόσφατα μοντέλα της με Γκρι αντί για Μαύρες μπάρες αριστερά-δεξιά.
Πολλοί κάτοχοί τους δυσαρεστήθηκαν γιαυτό και ψάχνοντας τα μενού, κατόρθωσαν να αλλάξουν το γκρι σε μαύρο.
Εγώ έχω το αντίστροφο ερώτημα:
Έχουν την δυνατότητα οι τηλεοράσεις των άλλων εταιριών (SONY, SAMSUNG, κλπ) να αλλάζουν τις μαύρες μπάρες τους από μαύρες σε γκρι;

το ιδιο περιπου αλλα με οριζοντια γραμμη σε LE32R71B ....

και δε βλεπω 16:9 ουτε ειναι στο σημειο που ειναι οι μπαρες στα dvd πιο πανω ειναι ....

τι να

κανω ? καλεσα τεχνικο αμεσα

τωρα ?

Μάλλον καλά έκανα λοιπόν που από την πρώτη μέρα άλλαξα τις μπάρες του 4:3 που ήταν μαύρες και τις έκανα γκρι, μιας και η TOSHIBA όπως διαπίστωσα παίζοντας με το τηλεκοντρόλ έδινε αυτή τη δυνατότητα και μάλιστα με δυο-τρεις διαβαθμίσεις του γκρι.