Αχνη καθετη γραμμη σε samsung LCD 32

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

ΟΚ Κυριακο θα το επιχειρησω και εγω. Μεχρι στιγμης εχει περιπου 12 μερες που εμφανιστηκε. Σ αυτες τις μερες δεν την εβαλα καθολου σε 4"3. Και μαλιστα επαιζα λευκο περιπου 5 φορες ανα 1 ωρα περιπου αλλα σε διαστηματα αραια. Θα το κανω κι αυτο θα την αφησω κανενα βραδυ σε λευκο με ανεβασμενη φωτεινοτητα και ο θεος βοηθος. Το πολυ πολυ αν παθει τιποτα να εχει λογο να παει σε service. Ειναι για εναμιση χρονο ακομη στην εγγυηση.

Κοιτα να δεις που οσοι βλεπουν "ξεχειλωμενα" 4:3 σε wide τηλεορασεις, θα αποδειχθουν σωστοι...

Re: Απάντηση: Αχνη καθετη γραμμη σε samsung LCD 32

ΟΚ Κυριακο θα το επιχειρησω και εγω. Μεχρι στιγμης εχει περιπου 12 μερες που εμφανιστηκε. Σ αυτες τις μερες δεν την εβαλα καθολου σε 4"3. Και μαλιστα επαιζα λευκο περιπου 5 φορες ανα 1 ωρα περιπου αλλα σε διαστηματα αραια. Θα το κανω κι αυτο θα την αφησω κανενα βραδυ σε λευκο με ανεβασμενη φωτεινοτητα και ο θεος βοηθος. Το πολυ πολυ αν παθει τιποτα να εχει λογο να παει σε service. Ειναι για εναμιση χρονο ακομη στην εγγυηση.

κανε και μια δοκιμουλα να απενεργοποιησεις το dynamic-contrast

Παιδιά!
Όταν λέτε όχι συχνά 4:3, τι εννοείτε;
Αν για κάθε προβολή ταινίας 4:3 ή 2,30:1, ακολουθεί την άλλη μέρα τηλεοπτικό πρόγραμμα τριών-τεσσάρων ωρών σε “full screen“, είναι αυτό ασφαλής λύση;
Σίγουρα πάντως κάποιο λόγο θα είχε η LG που παρουσίασε τα πρόσφατα μοντέλα της με Γκρι αντί για Μαύρες μπάρες αριστερά-δεξιά.
Πολλοί κάτοχοί τους δυσαρεστήθηκαν γιαυτό και ψάχνοντας τα μενού, κατόρθωσαν να αλλάξουν το γκρι σε μαύρο.
Εγώ έχω το αντίστροφο ερώτημα:
Έχουν την δυνατότητα οι τηλεοράσεις των άλλων εταιριών (SONY, SAMSUNG, κλπ) να αλλάζουν τις μαύρες μπάρες τους από μαύρες σε γκρι;

το ιδιο περιπου αλλα με οριζοντια γραμμη σε LE32R71B ....

και δε βλεπω 16:9 ουτε ειναι στο σημειο που ειναι οι μπαρες στα dvd πιο πανω ειναι ....

τι να

κανω ? καλεσα τεχνικο αμεσα

τωρα ?

Μάλλον καλά έκανα λοιπόν που από την πρώτη μέρα άλλαξα τις μπάρες του 4:3 που ήταν μαύρες και τις έκανα γκρι, μιας και η TOSHIBA όπως διαπίστωσα παίζοντας με το τηλεκοντρόλ έδινε αυτή τη δυνατότητα και μάλιστα με δυο-τρεις διαβαθμίσεις του γκρι.