ACR-PV76120 Playon!DVRHD - AC Ryan Επισκευή;

nyxgr

New member
19 July 2010
66
Εδώ και πεντέμισι χρόνια, έχω το ACR-PV76120 Playon!DVRHD - AC Ryan
που το χρησιμοποιώ μόνο σαν media player, μιας και ποτέ δεν λειτούργησε σωστά σαν DVR.
Σήμερα που πήγα να του επανεγκαταστήσω το firmware γιατί έτρωγε κάτι κολλήματα,
ενώ σαν μηχάνημα λειτουργεί, αρνείται να πάρει οποιοδήποτε firmware.
Άραγε επισκευάζεται; Ξέρει κανείς; Και πού να απευθυνθώ;
Μένω στην Αθήνα.
Ευχαριστώ.

Re: ACR-PV76120 Playon!DVRHD - AC Ryan ΕΠΙΣΚΕΥΗ;

H acryan εχει κλείσει, όποτε το ίδιο ισχύει και για καθε επίσημο σέρβις , που αμφιβάλλω οτι υπήρχε.
Με το κόστος των κινεζικών media player, δεν νομίζω οτι θα άξιζε τον κόπο το σέρβις ετσι και αλλιως.

Εισαι σίγουρος παντως οτι τηρείς τη σωστή διαδικασία για την αναβάθμιση του fw?
Φαίνεται παράξενο να δουλεύει σωστά και να μην παίρνει αναβαθμίσεις.
Δοκίμασε πρώτα να του κανεις ένα reset και μετα να δοκιμάσεις να αναβαθμίσεις.

Re: ACR-PV76120 Playon!DVRHD - AC Ryan ΕΠΙΣΚΕΥΗ;

Reset, εννοείς να το γυρίσω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις;

Όταν λες "αρνείται" εννοείς ότι κάνεις τη διαδικασία αλλά αυτό ξεκινάει κανονικά στο λογισμικό που έχει ήδη περασμένο; Ποιο έχεις μέσα και ποιο προσπαθείς να βάλεις; Θες να μας περιγράψεις λίγο τη διαδικασία που ακολουθείς; (Δοκίμασε πάντως πρώτα το reset που προτάθηκε ήδη).

Re: Απάντηση: ACR-PV76120 Playon!DVRHD - AC Ryan Επισκευή;

Εννοώ ότι κάνει την εγκατάσταση και μετά το δικό του restart, δεν μπορεί να μπει στο μενού
αλλά βγάζει μια ειδοποίηση που λέει unknown hardware, δηλαδή το firmware δεν αναγνωρίζει το μηχάνημα.
Ή μετά την εγκατάσταση λειτουργεί κανονικά, αλλά μόλις το κλείσω και πάω να το ξανανοίξω, πάλι δεν το αναγνωρίζει.
Δηλαδή, λειτουργεί μόνο μια φορά, κι όταν το βάλεις stand by, μετά θέλει ξανά εγκατάσταση του firmware, και αν...
Τέλος πάντων, χτες βράδυ πήρε το firmware και ενώ το έχω ανοιγοκλείσει δυο-τρεις φορές, λειτουργεί ακόμα.
Ένας τεχνικός, πάντως, που να φτιάχνει τέτοια μηχανάκια-αν υπάρχει-θα ήταν χρήσιμος σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ... 🙂