Action Cameras - Κάμερες δράσης

Καλησπέρα. Μηπως γνωρίζει κανείς ποτέ θα βγεί η Osmo Action 2 ???. Και αν αυτή θα φοράει αισθητήρα 1inch….??

Δεν εχει διαρρευσει τιποτα εγκυρο.

Κανεις δεν ξερει τιποτα. Ομως η DJI αν κρινουμε απο τις ανανεωσεις των drone της δεν ειναι GoPro να βγαζει μια καθε χρονο....

Βασικά πήραν την 9 έβαλαν έναν ελαφρά πιο γρήγορο επεξεργαστη, κάνανε και κάποιες προσθήκες αλλαγές στο firmware και έτοιμο το νέο προϊον……περιμένουμε την 11. Μια χαρά για άλλη μια χρόνια θα μεινω με την 8. Κανένας λόγος αναβάθμισης. Αν δεν βάλουν κάποια στιγμή μεγαλύτερο αισθητήρα δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω την 8 που με την σειρά της ήταν παρόμοια με την 7 που και αυτή ήταν σχεδόν ίδια με την 6…..για να μην τα πολυλογούμε ακόμα και η 5 μια χαρά είναι!!!
Σωστός ...και εγώ από την 5 αναβαθμίστηκα στην 8 και ούτε κοίταξα την 9 ούτε με νοιάζει η 10 .

Καλημέρα στην παρέα.
Παρακαλώ για τα φώτα σας γιατί προσωπικά έχω μπερδευτεί τελείως!! Εϊμαι κάτοχος της GoPro Hero (πρώτο μοντέλο) και έφτασε επιτέλους η ώρα να πάρω κάτι καλύτερο. Ψάχνωντας λίγο στο διαδίκτυο και χωρίς να είμαι ειδικός έχω καταλήξει στις εξής: GoPro Hero 10 , Insta360 One X2 και χωρίς να είναι action camera στην DJI Pocket 2. Αν δεν κάνω λάθος 27/10 βγαίνει και η DJI Action 2. Γνωρίζω ότι το είδος της χρήσης είναι καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή και εκεί είναι που δυσκολεύουν τα πράγματα. Με ιντριγκάρει το όλο θέμα με την 360 γιατί δεν έχεις να σκέφτεσαι τί τραβάς αλλά με προβληματίζει ότι μετά πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στο editing (το ότι μπορεί να γίνει στο κινητό είναι θετικό όμως). Υποβρύχιες λήψεις θα γίνονται στις διακοπές. Με την GoPro με προβληματίζει το θέμα της υπερθέρμανσης αν και νομίζω ότι πάνω από 3-5 λέπτα λήψης είναι αρκετά και δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμβολή σας :)

Η insta αν θυμάμαι καλά είναι fixed focus και ξεκινά σχετικά μακριά, οπότε για υποβρύχια λήψη οχι τόσο καλή.
Go pro 10 δεν έχει θέμα υπερθέρμανσης κάτω από το νερό αλλά κ έξω με σωστή χρήση. Όμως ως Webcam δε κάνει...

Τι σημαίνει αυτό το μύνημα που μου βγάζει η GoPro hero 9 μόλις επιλέγω μια ανάλυση;

Τι σημαίνει αυτό το μύνημα που μου βγάζει η GoPro hero 9 μόλις επιλέγω μια ανάλυση;

Πρέπει ο υπολογιστής που θα δες να δεις το βίντεο να υποστηρίζει codec hevc . Κατεβαζει
στον υπολογιστή σου αυτό το codec
Εάν έχεις windows κατέβασε το από το Microsoft store

• Like
Reactions: Vasilis 92
Η GoPro hero 10 πως τα πάει με υπερθέρμανση,saturation,low light performance, κολλήματα μενού κτλπ τα καίει όλα έχει τα ίδια με την 9??? είναι καλύτερη η χειρότερη???

Τι γνωμη να εχουμε ακομα δεν την ειδαμε ?

Κατσε να κυκλοφορησει λιγο ακομα .....να παρουν σαρκα και οστα τα καλυτερα συγκριτικα και θα βγαλουμε καποια συμπερασματα.

Εκ πρωτης οψεως αν θες modular μοιαζει καλυτερh πλεον λυση απο την insta30 one R
Aς δουμε και τα θεματα υπερθερμανσης της αν και ποσο ζοριζουν.

Υπάρχει κάποιος τρόπος κάποιο αξεσουάρ μήπως δεν έχω ιδέα από αυτά που να μπορώ να βεντουζωνω την GoPro με ασφάλεια η στα πλακάκια του μπάνιου η στο τζάμι από τα παράθυρα η στο τζάμι του αυτοκινήτου??

Μπες σε κανα aliexpress και παρε οτι λαχταρας με νορμαλ τιμη (αλλα καλου κακου τσεκαρε και κανα skroutz μην εχει παθει κανεις κριση φιλοτιμου ) :D

• Like
Reactions: Vasilis 92