Action Cameras - Κάμερες δράσης

Έχω την gopro 9 και επειδή με εκνευρίζει κάτι κουλά που κάνει πού και πού.
corrupted sd και την τελευταία φορά έκλεινε μόνης της όποτε ήθελε

σκέφτομαι την osmo action 5 που είδα βγαίνει €350 τελική
αλλά πού και πού διαβάζω για χειρότερη ποιότητα εικόνας απο την gopro13 (θέμα software μάλλον) και προβληματίζομαι

την έχει κανείς να μου πεί την εμπειρία του?
πολλά reviews είναι πληρωμένα και δεν βγάζω άκρη

ακόμα και στα unsponsored βλέπω τραγικές διαφορές και δε ξέρω αν έχουν πειράξει ρυθμίσεις για να βγάλουν κάποια καλύτερη

αλλά πού και πού διαβάζω για χειρότερη ποιότητα εικόνας απο την gopro13 (θέμα software μάλλον) και προβληματίζομαι

ακόμα και στα unsponsored βλέπω τραγικές διαφορές και δε ξέρω αν έχουν πειράξει ρυθμίσεις για να βγάλουν κάποια καλύτερη

Μετά από πολλά χρονια με GoPro και τελευταία την 9 δεν είχα ποτέ θέμα . Έτσι για αλλαγή πήρα το καλοκαίρι την osmo 4 αλλά ακόμα δεν την έχω δοκιμασει να σου πω

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: teodor_ch
Ψήνομαι για μια action cam.
Τη θέλω κυρίως για θάλασσα και πεζοπορίες.
Παλιά θα πήγαινα σε gopro και τέλος. Βλέπω και την osmo τώρα.
Καμία πρόταση; Μήπως αξίζει να περιμένω; Αναμένουμε κάνα νέο μοντέλο;

Πριν λιγες μερες εδινε το ισπανικο αμαζον την DJI Osmo Action 4 σε τιμη λιγο πανω απο τα 200€.....

γενικως θα βγουν αρκετες προσφορες αρκει να κοτιας συχνα.

• Like
Reactions: michkal91

μετα απο πολλα χρονια με gopro ,με τελαυταια την 9 μεταπηδησα στην osmo action 4 και δεν το μετανιωσα στιγμη
ειδικα η μπαταρια της βραχος
Εγω την θελω για σκι οπου στις αρνητικες θερμοκρασιες οι μπαταριες της gopro κραταγαν ελαχιστα
Βεβαια ενας αλλος λογος που την προτιμησα ειναι για να εχω τα ιδια χρωματικα προφιλ μιας και εχω 3 ντρρουν της dji
τωρα που βγηκε η action 5 θα βρεις κελεπουρι τιμες την 4 οποτε ορμα αφοβα

μετα απο πολλα χρονια με gopro ,με τελαυταια την 9 μεταπηδησα στην osmo action 4 και δεν το μετανιωσα στιγμη
ειδικα η μπαταρια της βραχος
Εγω την θελω για σκι οπου στις αρνητικες θερμοκρασιες οι μπαταριες της gopro κραταγαν ελαχιστα
Βεβαια ενας αλλος λογος που την προτιμησα ειναι για να εχω τα ιδια χρωματικα προφιλ μιας και εχω 3 ντρρουν της dji
τωρα που βγηκε η action 5 θα βρεις κελεπουρι τιμες την 4 οποτε ορμα αφοβα

(είναι παλιό ποστ)
Τελικά αγόρασα άλλη sd κάρτα και με >200Gb video δεν είχα ξανά θέματα corruption.
Αποφάσισα να την κρατήσω αφού δε νομίζω να δώ χαοτικές διαφορές με τις καινούργιες ακόμα.

Αν έπαιρνα μάλλον θα έπαιρνα osmo5 αν και νομίζω ότι σε ποιότητα εικόνας με αρκετό φωτισμό η gopro13 είναι καλύτερη.