Έχω την gopro 9 και επειδή με εκνευρίζει κάτι κουλά που κάνει πού και πού.
corrupted sd και την τελευταία φορά έκλεινε μόνης της όποτε ήθελε
σκέφτομαι την osmo action 5 που είδα βγαίνει €350 τελική
αλλά πού και πού διαβάζω για χειρότερη ποιότητα εικόνας απο την gopro13 (θέμα software μάλλον) και προβληματίζομαι
την έχει κανείς να μου πεί την εμπειρία του?
πολλά reviews είναι πληρωμένα και δεν βγάζω άκρη
ακόμα και στα unsponsored βλέπω τραγικές διαφορές και δε ξέρω αν έχουν πειράξει ρυθμίσεις για να βγάλουν κάποια καλύτερη
μετα απο πολλα χρονια με gopro ,με τελαυταια την 9 μεταπηδησα στην osmo action 4 και δεν το μετανιωσα στιγμηΈχω την gopro 9 και επειδή με εκνευρίζει κάτι κουλά που κάνει πού και πού.
corrupted sd και την τελευταία φορά έκλεινε μόνης της όποτε ήθελε
σκέφτομαι την osmo action 5 που είδα βγαίνει €350 τελική
αλλά πού και πού διαβάζω για χειρότερη ποιότητα εικόνας απο την gopro13 (θέμα software μάλλον) και προβληματίζομαι
την έχει κανείς να μου πεί την εμπειρία του?
πολλά reviews είναι πληρωμένα και δεν βγάζω άκρη
ακόμα και στα unsponsored βλέπω τραγικές διαφορές και δε ξέρω αν έχουν πειράξει ρυθμίσεις για να βγάλουν κάποια καλύτερη
μετα απο πολλα χρονια με gopro ,με τελαυταια την 9 μεταπηδησα στην osmo action 4 και δεν το μετανιωσα στιγμη
ειδικα η μπαταρια της βραχος
Εγω την θελω για σκι οπου στις αρνητικες θερμοκρασιες οι μπαταριες της gopro κραταγαν ελαχιστα
Βεβαια ενας αλλος λογος που την προτιμησα ειναι για να εχω τα ιδια χρωματικα προφιλ μιας και εχω 3 ντρρουν της dji
τωρα που βγηκε η action 5 θα βρεις κελεπουρι τιμες την 4 οποτε ορμα αφοβα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.