SR-71
AVClub Fanatic
Παρακατω απο μετριοτητα !!!
Πολυ επιεικης εισαι
...
Υπαρχει ομως μια χρησιμοτητα (στοιχειωδης).
Να μετρας μαυρα στις OLED.
Πολυ επιεικης εισαι
Υπαρχει ομως μια χρησιμοτητα (στοιχειωδης).
Να μετρας μαυρα στις OLED.
Νομίζω ήταν και παραγωγος .Ε εγώ λέω ότι ένας σταρ του μεγέθους του Μπραντ Πιτ μπορεί να ξεχωρίζει τι είναι ποιοτικό κι αξίζει και τι όχι, κατά την προσωπική μου άποψη η ταινία δεν είχε τίποτα να προσφέρει και αυτό το ήξερε ο Μπραντ απλά στα λεφτά δεν λες ποτέ όχι, απλά τα πράγματα.
Ε εγώ λέω ότι ένας σταρ του μεγέθους του Μπραντ Πιτ μπορεί να ξεχωρίζει τι είναι ποιοτικό κι αξίζει και τι όχι, κατά την προσωπική μου άποψη η ταινία δεν είχε τίποτα να προσφέρει και αυτό το ήξερε ο Μπραντ απλά στα λεφτά δεν λες ποτέ όχι, απλά τα πράγματα.
ΥΓ. Κωνσταντίνε έκανες κατά λάθος edit το μήνυμα μου και έγραψες σε αυτό την απάντηση σου. Αν θες διόρθωσε το.
Επειδή δεν άρεσε σε κάποιους, δεν σημαίνει ότι δεν ήταν ποιοτική ταινία. Άλλωστε πήρε πολύ υψηλή βαθμολογία από τους κριτικούς.
Τι σχέση έχουν οι κριτικοί με τη ποιότητα μιας ταινίας και την αποδοχής της από αυτούς που απευθύνεται; Δηλαδή το κοινό που πληρώνει για να την δει;Επειδή δεν άρεσε σε κάποιους, δεν σημαίνει ότι δεν ήταν ποιοτική ταινία. Άλλωστε πήρε πολύ υψηλή βαθμολογία από τους κριτικούς.
Όταν σου λέει κριτικός ότι είναι καλή μια ταινία , είναι επειδή τον κάλεσαν να την δει τζάμπα ...
Οπότε καταλαβαίνεις ότι οι κριτικοί μιλάνε για την πάρτη τους και όχι για το κοινό . Όταν σου λέει κριτικός ότι είναι καλή μια ταινία , είναι επειδή τον κάλεσαν να την δει τζάμπα ...
Δυστυχώς δεν υπήρξε φέτος μια διαστημική ταινία αντάξια των Contact, Interstellar, Moon, Gravity, Apollo 13, και άλλων.
Aκόμα και το moon με ελάχιστο budget ήταν καλύτερο απο το ΑD Astra.
2019 έχουμε μέχρι και οι υπολογιστές που έχουμε στα σπίτια μας είναι ικανοί να κάνουν το rendering που είχε το moon ή το Contact.
Άρα δεν πάσχουμε από μηχανήματα, πάσχουμε από έλλειψη ταλέντων ιδεών υλοποιήσεων σεναρίων ηθοποιών παραγωγών κλπ...
Εκνευριστικά χαζές στιγμές, μια είχε βαρύτητα γης η Σελήνη μια δεν είχε, τα οχήματα είχαν σχεδιασμό για γέλια, εντάξει να κάνεις την μια παραδοχή την άλλη μετά την άλλη στο τέλος παραδέχεσαι ότι είσαι χαζός που ξεκίνησες την ταινία και μετανιώνεις και που πήρες την απόφαση.... δεν έγραψα καν για τον brad pit, τι να κάνει και αυτός τόσο μπορεί τόσο έκανε.
Μία παιδική ιστορία ήταν όπως το λες, αν είχε και λίγο πλοκή και να μπλέξει λίγο και το υπερφυσικό θα ήταν μια χαρά ταινία, παρέμεινε όμως παιδική. Τελείωσε και λες ώπα, τι έγινε τώρα; Αυτό ήταν;
Τελείωσε και λες ώπα, τι έγινε τώρα; Αυτό ήταν;
Έτσι ακριβώς.Το λαθος στο οποιο υποπιπτεις ειναι οτι συγκρινεις ανομοια πραγματα. Το ad astra, μας αρεσει ή οχι, δεν ενδιαφερεται ιδιαιτερα για το τεχνολογικο κομματι, αυτο ειναι απλα ενα οχημα για να πει την ιστορια ενος παιδιου που ο πατερας του τον παρατησε. Προσωπικα μου αρεσε το διαδικαστικο τμημα του ταξιδιου, καθως νομιζω οτι λιγες φορες εχουμε δει απο κοντα ενα τετοιο ταξιδι "ρεαλιστικα" δωσμενο. Εννοω οτι πρωτα θα πηγαινε καποιος σε μια βαση εκτος ατμοσφαιρας κτλπ κτλπ.
Αυτα δεν τα γραφω, ωστε να πεισω καποιον που δεν του αρεσε οτι κανει λαθος. Δικαιωμα του καθενος να του αρεσει ή οχι μια ταινια, οπως επισης το ιδιο δικαιωμα εχουν και οι κριτικοι, οι οποιοι συχνα κρινουν με λιγο διαφορετικη οπτικη γωνια απο το ευρυ κοινο στο οποιο ανηκουμε.
Ενοχληθηκα ομως, διοτι διαβασα υπερβολες για μια ταινια που, θεωρω, οτι δεν τις αξιζε. Εχει βγει κατα καιρους απιστευτη σαβουρα που εχει κανει και πολλα εισητηρια. Αυτην τουλαχιστον την θεωρω μια ενδιαφερουσα προσεγγιση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.