ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ...

stonecityboys

AVClub Enthusiast
6 October 2008
867
Future World!!!
Ολα τα παρακατω για να μην πανε στον καδο!!!

ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ...

Παραλαβη Πετρουπολη/Αγια Παρασκευη

qb3R4nWl.jpg

ePae54dl.jpg

Gs77TuWl.jpg

RJ7O1kXl.jpg

0KI7ebtl.jpg

P4i7zPsl.jpg

gBNyirZl.jpg

5Zvi7Jjl.jpg

QDB4ZZhl.jpg

r5pXbZyl.jpg

eQeQgepl.jpg

t3mDYGml.jpg

uIcRTDil.jpg

G60N3i8l.jpg

ztlwTRYl.jpg

dbk60Skl.jpg

2EnoP2pl.jpg

Ηταν παααααρα πολυ καιρο στην αποθηκη και υπαρχει προβλημα χωρου.
Εχουν μαζευτει πολλα και πρεπει να φυγουν αρκετα.
Τα cds ειναι κρατημενα για ....cds...Υπαρχει μεγαλη συλλογη και ειναι ηδη μεταφερμενα σε mp3...οποτε?

Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι (τα πραγματα ,οχι τα cds) αλλα οποιος τα θελει(τα πραγματα ,οχι τα cds) ,τα παιρνει, εαν δεν του κανουν τα...πεταει!!!! χιχιχιχιχι

ΥΓ....οι παντρεμενοι θα με καταλαβουν! (σσσσσσσ )

Πρεπει να βρειτε μια λυση εσεις οι παντρεμενοι για να μας την πειτε και εμας για οταν παντρευτουμε!! :P Δεν θελω να πεταξω τον HP vectra 233MMX μου. :(

Ολα τα παρακατω για να μην πανε στον καδο!!!

ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ...

Pr

qb3R4nWl.jpg

ePae54dl.jpg

Gs77TuWl.jpg

RJ7O1kXl.jpg

0KI7ebtl.jpg

P4i7zPsl.jpg

gBNyirZl.jpg

5Zvi7Jjl.jpg

QDB4ZZhl.jpg

r5pXbZyl.jpg

eQeQgepl.jpg

t3mDYGml.jpg

uIcRTDil.jpg

G60N3i8l.jpg

ztlwTRYl.jpg

dbk60Skl.jpg

2EnoP2pl.jpg

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ

Μετασχηματιστης
Καλωδια
Card Reader HAMA
Station Icy Hard drive (δεν υπαρχει καλωδιο ρευματος)

aUW13GVl.jpg

JbgKMvsl.jpg

yyGQeWDl.jpg

Last edited:
LG ΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ

hOLolCcl.jpg

N8jNppvl.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επειδη ειναι πολυ καιρο καιρο στην αποθηκη δεν γνωριζω την κατασταση τους.

Πρεπει να βρειτε μια λυση εσεις οι παντρεμενοι για να μας την πειτε και εμας για οταν παντρευτουμε!! :P Δεν θελω να πεταξω τον HP vectra 233MMX μου. :(

Φιλε μου δυστυχως αλλα μαλλον θα πρεπει να αγορασεις καμια επαυλη αν και πιστευω οτι ολο και κατι θα σου βρουν για να σου πουνε οτι ΜΟΝΟ τα δικα σου πραγματα πιανουν χωρο....οσο μικρα και να ειναι αυτα...!!!!

Φιλε μου δυστυχως αλλα μαλλον θα πρεπει να αγορασεις καμια επαυλη αν και πιστευω οτι ολο και κατι θα σου βρουν για να σου πουνε οτι ΜΟΝΟ τα δικα σου πραγματα πιανουν χωρο....οσο μικρα και να ειναι αυτα...!!!!

Ακριβώς, αυτή είναι η κλασική ατάκα της συζήγου!!!:singer:

Προτείνω εμείς οι παντρεμένοι που έχουμε την τρέλα με τα home cinema να κάνουμε ένα σύλλογο και να μαζευόμαστε μία φορά την εβδομάδα και να λέμε τι τραβάμε σπίτι μας!! Όπως κάνουν και στην Αμερική. Θα μαζευτεί λαός!!!!!

Να ευχαριστησω τον ευγενικοτοτο stonecityboys για τα 3 πραγματακια. Οσο για της γυναικες-συζηγους δεν νομιζω να βρουμε λυση χαχαχα :P

Κλασικά, ότι έχουμε εμείς αυτές τα θεωρούν σκουπίδια, άχρηστα, παλιατζούρες. Μιλάω εκ πείρας

Φιλε δυστυχως δεν προλαβα να τα αφαιρεσω απο τις φωτο...εχουν δωθει το ICY και το μπλε HAMA...
Αυτα ειναι που ειναι διαθεσιμα.

qb3R4nWl.jpg

ePae54dl.jpg

Gs77TuWl.jpg

5Zvi7Jjl.jpg

QDB4ZZhl.jpg

uIcRTDil.jpg

G60N3i8l.jpg

ztlwTRYl.jpg

dbk60Skl.jpg

aUW13GVl.jpg

LG ΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ

hOLolCcl.jpg

N8jNppvl.jpg

Καλησπερα ενδιαφερομαι για το m/b ,την cpu και το αντιγραφικό (LG) . Βρισκομαι στην πετρουπολη και εγω , ευχαριστώ πολυ

Προτείνω εμείς οι παντρεμένοι που έχουμε την τρέλα με τα home cinema να κάνουμε ένα σύλλογο και να μαζευόμαστε μία φορά την εβδομάδα και να λέμε τι τραβάμε σπίτι μας!! Όπως κάνουν και στην Αμερική. Θα μαζευτεί λαός!!!!!

Εγώ λέω να νοικιάσουμε ένα χώρο να βάλουμε ένα σούπερ ντούπερ home cinema και να την βγάζουμε εκεί.Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι μήπως θέλουμε να μένουμε συνέχεια εκεί :2thumb22sup: