Αδερφος του Ψωμιαδη ....Δηλωσεις !!

Re: Απάντηση: Αδερφος του Ψωμιαδη ....Δηλωσεις !!

Ο αδελφος Ψωμιαδης με ποιο μερος της πολιτικης ασχολειται? Με την αυτοδιοικηση ?

Ναι. Συγκεκριμένα το τμήμα σημαιοστολισμού κάθε γωνιάς της συμπρωτεύουσας. :fahne90:

Ο Ψωμιάδης, αν πρόκειται γι αυτόν, αδελφός του νομάρχη Θεσσαλονίκης, ήταν (μπορεί και σήμερα να είναι, δεν το γνωρίζω) πρόεδρος της ΕΠΣΜ (Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας) μέχρι πριν 5 χρόνια βαμμένος πράσινος και μέλος του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ.´Όταν ο αδελφός του διεκδίκησε τη νομαρχία, το αδελφικό αίμα υπερίσχυσε των πολιτικών πιστεύω, κι έτσι κατέβηκε υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του αδελφού του. Φυσικά η επιρροή που είχε στους συλλόγους έφερε χιλιάδες απρόσμενες ψήφους στον αδελφό του.

Να θυμίσω ότι οι πολιτικές αντιπαραθέσεις και μάλιστα με χαρακτηρισμούς δεν επιτρέπονται.

Κύριε Μπέλο όταν επιστρέψετε στην Ελλάδα με το καλό, μπορείτε να ασχολειθείτε με την πολιτική σαν υποψήφιος και να μας σώσετε όλους εμάς που δεν ξέρουμε ούτε τι ούτε γιατί ψηφίζουμε. Μέχρι τότε παρακαλώ όχι χαρακτηρισμούς.

Υ.Γ. Το μήνυμα το βρήκα οριακό και δεν το έσβησα αυτό δεν σημαίνει ότι θα ισχύει το ίδιο για τέτοιου ύφους και θεματολογίας μηνύματα.

Κύριε γενικέ διαχειριστά μήπως - λέω μήπως - κάποτε επιτρέψετε να ακουστούν-σχολιαστούν και απόψεις που παρεκλίνουν έστω και ελάχιστα απ´τις δικές σας? Γιατί νομίζω πως τότε θα μπορέσουμε να συμμετέχουμε κι εμείς που λόγο κάποιων τέτοιων αυταρχικών-αλλαζονικών συμπεριφορών απέχουμε συνειδητά απ´τις συζητήσεις σας σ´αυτή την κατηγορία.
Κύριε Μπέλλο παρακαλώ συνεχίστε να γράφετε και να εκφράζεστε όπως σας γνωρίζαμε ως τώρα, η παρουσία σας τιμά αυτή την παρέα.
(Κύριε Κρυωνά, χωρίς καμιά τάση αντιδικίας εκ μέρους μου, επιτρέψτε μου να σας θυμήσω ότι απο πάντα τα cafe ήταν μέρη δημιουργικής αντιπαράθεσης-σύγκρουσης ιδεών κι όχι private clubs ομοιδεατών).
Καλημέρα σε όλους σας/Γιάννης

yaniss,
μηνύματα που έχουν χαρακτηρισμούς που προσβάλλουν της πολιτικές πεποιθήσεις μελών θα διαγράφονται αν ο Βαγγελης ο Μπελλος ανεβαζε της δηλωσεις του αδερφου Ψωμιαδη με πηγη την εφημεριδα ή οποιο αλλο ΜΜΕ τοτε δεν θα υπήρχε πρόβλημα
τα προβλήματα αρχίζουν οταν απευθυνόμαστε σε συμπολίτες μας και τους κάνουμε σαφείς υπαινιγμούς γιατί ψήφισαν τον έναν και γιατί τον άλλο

συνεχιζουμε λοιπον

αν οντως καποιος συμπολιτης μας θεωρησε οτι οι αστυνομικοι εκαναν "καλα" την δουλεια τους και συγκεκριμενα στην περιπτωση του φοιτητη αλλα ηταν απροσεκτοι που τους εβλεπαν οι καμερες ,το λιγοτερο που εχω να πω ειναι ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ

Απάντηση: Re: Αδερφος του Ψωμιαδη ....Δηλωσεις !!

yaniss,
μηνύματα που έχουν χαρακτηρισμούς που προσβάλλουν της πολιτικές πεποιθήσεις μελών θα διαγράφονται αν ο Βαγγελης ο Μπελλος ανεβαζε της δηλωσεις του αδερφου Ψωμιαδη με πηγη την εφημεριδα ή οποιο αλλο ΜΜΕ τοτε δεν θα υπήρχε πρόβλημα
τα προβλήματα αρχίζουν οταν απευθυνόμαστε σε συμπολίτες μας και τους κάνουμε σαφείς υπαινιγμούς γιατί ψήφισαν τον έναν και γιατί τον άλλο

συνεχιζουμε λοιπον

αν οντως καποιος συμπολιτης μας θεωρησε οτι οι αστυνομικοι εκαναν "καλα" την δουλεια τους και συγκεκριμενα στην περιπτωση του φοιτητη αλλα ηταν απροσεκτοι που τους εβλεπαν οι καμερες ,το λιγοτερο που εχω να πω ειναι ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ

δεν εβαλα τις δηλωσεις του γιατι νομιζα οτι ακουστηκαν σε ολα τα ραδιοφωνα παλελλαδικως ..

δεν πειραζει ομως.. παιδια υγεια να χουμε .....

βαρεσανε και εναν παλιοφοιτητη και σιγα τα αυγα ....

απλα ο ανθρωπος ειπε πως ουτε να βαρανε δεν ξερουν !! επρεπε να τον πανε στο τμημα και να τον λιανισουν εκει ! απλα πραματα ..που οι αστυνομοι λογω υπερβαλοντα ζηλου δεν το σκεφτηκαν !!

απλα τωρα το ξερουν τι θα κανουν την αλλη φορα .....

παντα ελεγα ..... ευτηχως ειμαι τερας και αντεχω το ξυλο ......
:ADFADF1: :ernaehrung004:

καλα εσυ ετοιμασου να παραλαβεις το bluesky που σου στειλα και οταν γινεις Δημαρχος Ιωαννινων φωναξε με να ακουσουμε Καρμινα Μπουρανα στα μπαλκονια απο το το Μπλε Ουρανο!!!!!!!

yaniss,

συνεχιζουμε λοιπον

Larry καλημέρα.

ΟΚ το καταλάβαμε, όπως επίσης καταλάβαμε και την υπενθύμιση των κανόνων του Forum από τον Νίκο.

Να θυμίσω ότι οι πολιτικές αντιπαραθέσεις και μάλιστα με χαρακτηρισμούς δεν επιτρέπονται.
........................
Υ.Γ. Το μήνυμα το βρήκα οριακό και δεν το έσβησα αυτό δεν σημαίνει ότι θα ισχύει το ίδιο για τέτοιου ύφους και θεματολογίας μηνύματα.

Αυτό εδώ όμως γιατί δεν το σχολιάζει κανένας?????????Και ειδικά ο Νίκος που τον παρακάλεσα να μου το εξηγήσει.

........Κύριε Μπέλο όταν επιστρέψετε στην Ελλάδα με το καλό, μπορείτε να ασχολειθείτε με την πολιτική σαν υποψήφιος και να μας σώσετε όλους εμάς που δεν ξέρουμε ούτε τι ούτε γιατί ψηφίζουμε. Μέχρι τότε παρακαλώ όχι χαρακτηρισμούς.
...........

Εν τω μεταξύ ο ίδιος ο αδερφός Ψωμιάδης βγήκε στο ράδιο Θεσσαλονίκη και διέψευσε τα πάντα.

"Δεν τα είπα έτσι ακριβώς" κλπ κλπ

Όπως επίσης το ίδιο είχε κάνει και ο Τρεμόπουλος, στο ίδιο ραδιόφωνο.

Αλήθεια είναι ότι πολλοί δημοσιογράφοι (-ίσκοι) έχουν μπει σε "κατίνα mode".

Το τόσο το κάνουν ΤΟΣΟ.

καλα εσυ ετοιμασου να παραλαβεις το bluesky που σου στειλα και οταν γινεις Δημαρχος Ιωαννινων φωναξε με να ακουσουμε Καρμινα Μπουρανα στα μπαλκονια απο το το Μπλε Ουρανο!!!!!!!

:2thumb22sup: :2thumb22sup: :award: :award:

Ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει οτι θελει. Οταν ειναι και στο στιβο της πολιτικης, κρινεται για αυτο. Ευκαιρια να δουμε στις επομενες εκλογες αν συμφωνει και ο λαος με τον nomarhi brother.-bye-

Ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει οτι θελει. Οταν ειναι και στο στιβο της πολιτικης, κρινεται για αυτο. Ευκαιρια να δουμε στις επομενες εκλογες αν συμφωνει και ο λαος με τον nomarhi brother.-bye-

αφού είπαμε στις επόμενες εκλογές ΜΠΕΛΛΟΣ δαγκωτό ....:SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

μου φαίνεται θα ανοίξω νέο thread...!!:award: :award:

Έχω μία απορία, μετά από όλα αυτά που έχουν γραφεί σε αυτό το thread για πείτε μου, ψηφίζετε στις εθνικές εκλογές ????

Όλοι αυτοί οι κύριοι (να τους χαιρόμαστε) έχουν εκλεχθεί από όλους εμάς...
το ξεχνάτε ???

Στα λόγια μια χαρά είμαστε αλλά όταν έρχεται η ώρα ....τρεχάτε ποδαράκια μου για την ψήφο !!!!
Μέχρι εδώ όλα ωραία.

Εδώ μου τα χαλάς όμως:
(προσωπικά σταμάτησα να ψηφίζω εδώ και μία δεκαετία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω άποψη !!!)
Γιατί πολύ απλά με αυτόν τον τρόπο αφήνεις τους κάθε λογής Ψωμιάδηδες να ορίζουν την τύχη αυτής της χώρας και κατ’ επέκταση του εαυτού σου (ως ένα βαθμό).

Μέχρι εδώ όλα ωραία.

Εδώ μου τα χαλάς όμως:

Γιατί πολύ απλά με αυτόν τον τρόπο αφήνεις τους κάθε λογής Ψωμιάδηδες να ορίζουν την τύχη αυτής της χώρας και κατ’ επέκταση του εαυτού σου (ως ένα βαθμό).

Σωστος !!:SFGSFGSF:

Μέχρι εδώ όλα ωραία.

Εδώ μου τα χαλάς όμως:

Όταν έχεις τρέξει από τα 15 με τη μαθητική νεολαία, αργότερα μέσα στο κόμμα (δεν έχει σημασία ποιό) έχεις φάει ξύλο, έχεις δώσει ξύλο, έχεις νοσηλευτεί γιατί κάποιος από αυτούς που ασχολούνται "έτυχε" να κρατάει μαχαίρι......έχεις δεί την σαπίλα της πολιτικής από πρώτο χέρι και την έχεις νιώσει στο πετσί σου, έχεις διωχθεί από το κόμμα σου γιατί δεν είσαι "στρατιωτάκι" και πολλά άλλα που θέλω βιβλίο για να τα γράψω !!!

Ε τότε με συγχωρείτε, παίρνω την τύχη μου στα χέρια μου χωρίς να έχω υποχρέωση σε κανένα....

Λέω τα πράγματα με το όνομά τους και δεν κρύβομαι πίσω από κουρτίνες μήπως και θίξω κανένα....

Και αν νομίζεις ότι με το να συνεχίσεις να ασχολείσαι θα βγάλεις άκρη μάλλον την πάτησες.

Όταν κάτι είναι προαποφασισμένο και μάλιστα πανευρωπαικά τότε το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω....

Να σημειώσω ότι δεν ψηφίζω στις βουλευτικές και όχι στις δημοτικές.

Για να ξέρουμε και τι λέμε

Να σημειώσω ότι δεν ψηφίζω στις βουλευτικές και όχι στις δημοτικές.

Για να ξέρουμε και τι λέμε

ααααα μπραβο !!!! τωρα καταλαβα το σκεπτικο σου ......

βουλευτικες εχω να ψηφισω 8 χρονια ........

ουτε το σαλιο μου δεν τους δινω ......:slapface:

πω πω βρε παιδιά, τους έχετε κάνει τα μούτρα κρέας μιλάμε! Δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν!

Σπάζουν το κεφάλι τους πώς να ερμηνεύσουν τη στάση σας πολιτικώς! Εάν θα σας κατατάξουν στα "άκυρα/λευκά" ή στην "αποχή" με τους πεθαμένους! Πω, πω, πώς θα αναλάβουν οι καημένοι την εξουσία την επομένη των εκλογών, με τέτοιο όνειδος!

Ας σοβαρευτούμε. Ούτε το αυτί τους δεν ιδρώνει. Δυστυχώς με το υπάρχον σύστημα η αποχή, τα άκυρα και τα λευκά δεν τυγχάνουν εκπροσώπησης. Παραμένουν απλώς "πολιτικά μηνύματα". Καθίστε να σας ερμηνεύει ο Νικολακόπουλος. Πω πω, τι τον θυμήθηκα τώρα, θα αφρίσω...

:flipout: :flipout: :flipout:

πω πω βρε παιδιά, τους έχετε κάνει τα μούτρα κρέας μιλάμε! Δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν!

Σπάζουν το κεφάλι τους πώς να ερμηνεύσουν τη στάση σας πολιτικώς! Εάν θα σας κατατάξουν στα "άκυρα/λευκά" ή στην "αποχή" με τους πεθαμένους! Πω, πω, πώς θα αναλάβουν οι καημένοι την εξουσία την επομένη των εκλογών, με τέτοιο όνειδος!

Ας σοβαρευτούμε. Ούτε το αυτί τους δεν ιδρώνει. Δυστυχώς με το υπάρχον σύστημα η αποχή, τα άκυρα και τα λευκά δεν τυγχάνουν εκπροσώπησης. Παραμένουν απλώς "πολιτικά μηνύματα". Καθίστε να σας ερμηνεύει ο Νικολακόπουλος. Πω πω, τι τον θυμήθηκα τώρα, θα αφρίσω...

:flipout: :flipout: :flipout:

ενοειτε αγαπητε οτι τους τα Κλ@σαμε !!!!!!!!!!!!

απλα για να χουμε να λεμε πως κανουμε το δικο μας ........ειναι .......

αυτο που λεμε εκανα το δικο μου για να κανω το δικο τους !!!!! :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: