Αδιάβροχες και ανθεκτικές point & shoot απο την Olympus

Τα μοντέλα miu (ή stylus) 725 και 770.
Λεπτές με φακό που δεν προεξέχει του σώματος.
Και οι δύο 7άρες
Η διαφορά ανάμεσα στις δύο (με μία πρόχειρη ματιά που έριξα) είναι οτι η πρώτη είναι αδιάβροχη στα 3 μέτρα και η δεύτερη στα δέκα (!!!!!).
Επίσης ανθεκτικές σε σκόνη, πτώση απο ύψος και σε βάρος (μέχρι 100 κιλά!!!)
Και σταθεροποιητές εικόνας.

Είχε μία ο Ανδρέας ο Μπουρατζής και μου έκανε κλικ.

Και σε διάφορα χρώματα και γεύσεις -bye-

g_00014673.jpg

g_00029026.jpg

Μήπως μιλάμε για τις υπέρτατες digital point & shoot για τις διακοπές;

Παιδιά και η PENTAX έχει waterproof μηχανές. Είναι η σειρά W.

Πάντως συμφωνώ ότι μια τέτοια μηχανή είναι το απόλυτο όπλο για το καλοκαίρι. Όμως να ξέρετε ότι μετά την κατάδυση θα πρέπει είτε να μπει σε κουβά με γλυκό νερό και μετά να μείνει στη σκιά για να στεγνώσει, είτε να πλυθεί στη βρύση σχολαστικά. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν ανοίγουμε τα πορτάκια της μνήμης και της μπαταρίας πριν πλυθεί και στεγνώσει σχολαστικά η μηχανή. Είναι waterproof αλλά μόνο όταν σφραγίζει. Αν περάσει νερό μέσα από βλακεία μας, πληρώνουμε τη βλακεία μας.

Επειδή είχα βάλει thread για videocams, υπάρχει κάποιο σχετικό link?
Aπ' ότι τελικά διαπιστώνω τρέλα με τον υποβρύχιο κόσμοα έχουν δόξα τω Θεό και άλλοι!!!!

Εχετε καμμια φωτογραφία απο υποβρυχια λήψη? Για ανεβαστε να δουμε πως δειχνουν...

έχω την Pentax W20
Απο νερό δε καταλαβαινει τίποτα, την έχω πλύνει κιόλας σε βρύση!

Απο ποιότητα φωτογραφίας εχω ανάμεικτα συναισθήματα οσο αφορά σε κλειστους κ σκοτεινούς χώρους.
Εξω είναι μια χαρά.

Αυτο που με χαλά στις Olympus ειναι η κάρτα μνήμης μιας και με SD παιζω και με την slr το pda στο φορητό παντού.....

επειδη ειχα μια ΚΑΝΟΝ αδιαβροχη μικρουλα με φιλμ αυτοματης εστιασης .....
να επισημανω οτι οι φωτος σας μεσα στο νερο θα ειναι καλα εστιασμενες μονο αν τα νερα ειναι καθαρα !!!!

αν εχουν αιωρουμενα σωματιδια ισως εστιασει σε αυτα ..

και φυσικα χρειαζονται πολυ φως μες στο νερο για να μην φαινονται υποφωτισμενες ...