- 19 August 2009
- 262
Καλησπέρα σε όλους. Το "πρόβλημα" είναι το εξής: Εδώ και 1 1/2 χρόνο έκανα μια αναβάθμιση, και αγόρασα τον Audiolab 8000s, έχοντας τα Chario Syntar200T, και πηγή CDP ArcamCD73. Ολα μια χαρά στην αρχή. Tα ηχεια αποκτήσανε σώματα και χαμηλό. (κάτι που δεν είχα με τον Denon PMA1500R)
Έχοντας συνηθίσει πλέον το ηχητικό αποτελεσμα, παρατηρώ οτί υπάρχει μια έλλειψη στην μεσαία περιοχή, και μια τόνωση στα άκρα του φάσματος.
Τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να βελτιώσω τον ήχο μου? Να κοιτάξω για μια ακόμα αναβάθμιση στα ηχεία? ή να αλάξω την πηγή μου? Το budjet είναι γύρο στα 1000e. O χώρος ακρόασης είναι 25τμ. Αυτό που σκέφτομαι αρχικά είναι να κοιτάξω σε μια σειρά ηχείων βάσης.
Παρεπιπτόντος μου αρέσει να ακούω μουσική ... σε όλο το φάσμα.
Τα ακουσματα μου είναι Jazz, Rock, Κλασσική, Electronica.
.........Ευχαριστώ, και συγνώμη εάν κούρασα.
Έχοντας συνηθίσει πλέον το ηχητικό αποτελεσμα, παρατηρώ οτί υπάρχει μια έλλειψη στην μεσαία περιοχή, και μια τόνωση στα άκρα του φάσματος.
Τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να βελτιώσω τον ήχο μου? Να κοιτάξω για μια ακόμα αναβάθμιση στα ηχεία? ή να αλάξω την πηγή μου? Το budjet είναι γύρο στα 1000e. O χώρος ακρόασης είναι 25τμ. Αυτό που σκέφτομαι αρχικά είναι να κοιτάξω σε μια σειρά ηχείων βάσης.
Παρεπιπτόντος μου αρέσει να ακούω μουσική ... σε όλο το φάσμα.
Τα ακουσματα μου είναι Jazz, Rock, Κλασσική, Electronica.
.........Ευχαριστώ, και συγνώμη εάν κούρασα.