ADSL από HOL ή VIVODI?

Αν αναβαθμιστούν οι ταχύτητες της γραμμής κρατώντας την ίδια χρέωση, τι θα γίνει με τις προσβάσεις;; Δεν αναφέρεται σε αυτό ο ΟΤΕ που ούτως ή άλλως είναι θέμα ΟΤΕnet. Ελπίζω να παραμείνουν οι ίδιες και οι τιμές πρόσβασης αλλιώς:slapface:

Mόλις σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου ανακοίνωσαν (από Vivodi) πως η γραμμή του ΟΤΕ και ο πάροχος αναβαθμίστηκε σε 1024 (διπλασιασμός δηλαδή) δωρεάν. Μάλιστα μου ζήτησαν να τσεκάρω κάνοντας download την ταχύτητα. Μου είπαν πως πρέπει να είναι πάνω από 105, αλλά και πάνω από 80 είναι αποδεκτό. Εαν κάτι δεν ισχύει να τους πάρω τηλ. στο 13880 και να το δηλώσω για να το τσεκάρουν.

Είδες η Vivodi?

Απάντηση: Re: ADSL από HOL ή VIVODI?

Σεραφείμ said:
Mόλις σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου ανακοίνωσαν (από Vivodi) πως η γραμμή του ΟΤΕ και ο πάροχος αναβαθμίστηκε σε 1024 (διπλασιασμός δηλαδή) δωρεάν. Μάλιστα μου ζήτησαν να τσεκάρω κάνοντας download την ταχύτητα. Μου είπαν πως πρέπει να είναι πάνω από 105, αλλά και πάνω από 80 είναι αποδεκτό. Εαν κάτι δεν ισχύει να τους πάρω τηλ. στο 13880 και να το δηλώσω για να το τσεκάρουν.

Είδες η Vivodi?

Κοίτα να δεις!
Τους πήρα σήμερα τηλέφωνο έχοντας διαβάσει την ανακοίνωση στην homepage τους σχετικά με διπλασιασμό της ταχύτητας, και μου ειπαν ότι δεν έχουν κάτι συγκεκριμένο να μου πουν και ότι θα ξέρουν περισσότερα από Σεπτέμβρη! Και σ'εσένα προχώρησαν ήδη στην αναβάθμιση! Ειμαστε για τα πανυγήρια και αύριο θα πέσει γερό ξεχεσμα...εν πλω μάλιστα!!!

ΥΓ: μιλάω για 512 shared LLU. δε νομίζω να οφείλεται εκεί η διαφορά στην αντιμετώπιση...

Ειναι διαφορετικο αυτο που ρωτησες Θοδωρη.Η vivodi κανει αναβαθμιση σε οσους πιλοτικα ο ΟΤΕ διπλασιαζει την ταχυτητα.
Απο Σεπτεμβρη που ο Οτε δηλωνει πως θα αναβαθμισει (διπλασιασει) τις ταχυτητες η vivodi ειπε (στην ανακοινωση της περι triple play) πως θα προχωρησει και αυτη σε διπλασιασμο ταχυτητων (υποθετω και στα δικα της dslam share full LLU.
Οποτε κανουμε τα μπανακια μας και απο Σεπτεμβρη τα νεοτερα προβλεπεται μεγαλος ανταγωνισμος και σοβαρες μειωσεις τιμων .