ADSL - ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Hello everyone -bye-

Επειδή μετακομίζω (όχι δεν χωρίζω, το αντίθετο μάλιστα :flipout:), θέλω αν κάποιος μένει στο Πάτημα Χαλανδρίου να μου προτείνει τι ADSL να βάλω. Ο γείτονας μου είπε ότι η Vivodi (που είμαι 4 χρόνια και απόλυτα ευχαριστημένος) είναι χάλια στην περιοχή αυτή (2MB max), η ΟΤΕΝΕΤ επίσης (4ΜΒ max) και ο ίδιος έχει ontelecoms και έχει κλειδώσει στα 7ΜΒ. Τρομάζω με την ιδέα ότι θα έχω αυτές τις ταχύτητες οπότε βοηθάτε χριστιανοί :grandpa:

Αν δεν βιαζεσαι μπορεις απο Δευτερα να μου στειλεις το τηλ. σου και να σου πω εκ των εσω ποσο μπορεις να πιασεις το ανωτερο σε δικτυο ΟΤΕ και κατα συνεπεια μη ιδιοκτητο δικτυο αλλης εταιρειας απο την οποια θα εχεις ADSL.
Δεν ειναι παντα τεχνικα εφικτο να εχεις το μεγιστο δυνατο σε μια γραμμη.Φιλικα..

Λογικά θα παίρνεις από το Α/Κ Αγ. Παρασκευής. Δηλαδή 3500-4000 χλμ.
Με όποια εταιρία και να συνδεθείς πάνω από 9 Mb δύσκολο. Και 9 Mb μιλάμε για την καλύτερη περίπτωση.
Αν θες στείλε μου με πμ την διευθυνση σου να σου πω τι ταχύτητες παίζει η On στην περιοχή.

Εγώ που μένω Πευκάκια Αγ. Παρασκευής (δίπλα στο Πάτημα Χαλανδρίου) πάνω από 4,5 Mbit δεν έχω κλειδώσει ποτέ, ενώ πιο συχνά κλειδώνω στα 3,8. Αυτά με vivodi και ΔΙΟΔΟΣ.

Η περιοχή, όπως και αναφέρθηκε, παίρνει από το κέντρο Αγ. Παρασκευής, οπότε η απόσταση είναι μεγάλη. Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτό.

Εγώ είμαι με ΟΝ και κλειδώνω στα 7500. Από ότι έμαθα, έχω από τις υψηλότερες ταχύτητες της περιοχής για την ΟΝ. Κάπου εκεί πιστεύω ότι θα είναι το ταβάνι σου.

Νεκ εγώ την γνώμη μου στην είπα ... μεγάλη εταίρία (εκτός ΟΤΕ), πρόγραμμα 6αρι και τέλος
Τώρα αν ειναι για 1,5 Mb παραπάνω να βγάλεις τα συκώτια σου, τί να σου πω?

Λογικά θα παίρνεις από το Α/Κ Αγ. Παρασκευής. Δηλαδή 3500-4000 χλμ.
Με όποια εταιρία και να συνδεθείς πάνω από 9 Mb δύσκολο. Και 9 Mb μιλάμε για την καλύτερη περίπτωση.
Αν θες στείλε μου με πμ την διευθυνση σου να σου πω τι ταχύτητες παίζει η On στην περιοχή.

Στην συγκεκριμένη διεύθυνση που μου έστειλες, οι ταχύτητες παίζουν 6-8 Mb.
Η πλειοψηφία πάντως είναι στα 7.

Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά!

Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ο γείτονας είδε διαφορά από εταιρία σε εταιρία τόσο μεγάλη αφού όλοι την ίδια γραμμή χρησιμοποιούν....

Αν η γραμμή σου είναι χάλια, τότε χάλια ταχύτητα θα έχεις, σε όποιον πάροχο και πας.

Άλλο λεω....

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του γείτονα στο σπίτι του μόνο με ΟΝ έπιασε 7Mbit ενώ με τις άλλες είχε χειρότερα αποτελέσματα όπως γράφω στο 1ο μήνυμα. Πως γίνεται αυτό....? Εμένα με βολεύει να κάνω μεταφορά της Vivodi που έχω αλλά ο γείτονας με αποθάρρυνε.... :AFADF0:

Άλλο λεω....

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του γείτονα στο σπίτι του μόνο με ΟΝ έπιασε 7Mbit ενώ με τις άλλες είχε χειρότερα αποτελέσματα όπως γράφω στο 1ο μήνυμα. Πως γίνεται αυτό....? Εμένα με βολεύει να κάνω μεταφορά της Vivodi που έχω αλλά ο γείτονας με αποθάρρυνε.... :AFADF0:

Αν κάνει σωστά τη δουλειά του ο πάροχος, με την συγκεκριμένη γραμμή μπορείς να πας μέχρι τα 7.
Ο γείτονας κανονικά με όποιον και να συνδεθεί και να υποστηρίζει adsl2 και πάνω, θα πιάσει 7.