ADSL Vivodi.Ν συνεχίσω?

Βασίλης 07

AVClub Enthusiast
18 June 2006
904
Καθώς σε περίπου 1 μήνα λήγει η 5μηνη συνδρομή μου ADSL Cube 512Kb της Vivodi προβληματίζομαι για το αν πρέπει να κάνω διακοπή ή όχι.Αν και ακούγονται πολλά για τιμές και διπλασιασμό ταχυτήτων σκέφτομαι να κάνω διακοπή και μετά απο μερικό διάστημα νέα 5μηνη συνδρομή με την ίδια ταχύτητα και με λιγότερα χρήματα (90 Ευρώ απο 120).Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο?

Αν δεν σε πειράζει να μήνεις χωρίς Internet για 1.5 - 2 μήνες, ναι.

Αλλά δες τα καινούργια προπληρωμένα πακέτα της... είναι πολύ καλά.

Και ισχύουν και για τους 'παλιούς' συνδρομητές της..

Επίσης, έχει ανακοινώσει ότι θα διπλασιάσει και αυτή τις γραμμές της όταν το κάνει ο ΟΤΕ.

φιλαρακι δεν ξερω τα οικονομικα σου αλλα μπορεις να περιμενεις για καινουργια πορτα συνηθως κανουν κανενα μηνα να σε συνδεσουν :violent-smiley-030:

'Οπως είπα θα πάρω το 5μηνο με τα 99 Ευρώ.Αλλά τι διαδικασία κάνω αφού είμαι ήδη συνδρομητής?Επίσης το θέμα του εξοπλισμού με αφήνει αδιάφορο πλέον καθώς τι να το κάνω το 2 modem:nounder:

Ξέρει κανείς άν παραμείνω τι θα μου κοστίζει το μήνα η υπάρχουσα σύνδεση?

Re: Απάντηση: ADSL Vivodi.Ν συνεχίσω?

Βασίλης 07 said:
'Οπως είπα θα πάρω το 5μηνο με τα 99 Ευρώ.Αλλά τι διαδικασία κάνω αφού είμαι ήδη συνδρομητής?Επίσης το θέμα του εξοπλισμού με αφήνει αδιάφορο πλέον καθώς τι να το κάνω το 2 modem:nounder:

Ξέρει κανείς άν παραμείνω τι θα μου κοστίζει το μήνα η υπάρχουσα σύνδεση?

Είσαι με γραμμή ΟΤΕ ή Vivodi? Shared ή Full LLU?

Με ΟΤΕ είναι όντος σκούρα τα πράγματα.. Το ποιό οικονομικό πακέτο είναι το προπληρωμένο για 12 μήνες και 1024/256, το οποίο σου βγαίνει 22.42 /μήνα (269 / 12 = 22,42).

Είναι αρκετά χρήματα για να τα δώσεις μαζεμένα, αλλά έχει και το καλό ότι αν τα δώσεις τώρα, οταν διπλασιαστούν οι ταχύτητες θα πάς στα 2Μbit! :music-smiley-005:

Σύμφωνα με το helpdesk της Vivodi πάντα..

Κάτι φτινότερο δεν βλέπω να παίζει..

Είναι και η ώρα δύσκολη (έχει και ζέστη) και δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι ρώτησες.Στην περιοχή μου η ADSL "πατάει" στο δίκτυο του ΟΤΕ.

Δηλ. αν δεν ζητήσω διακοπή τότε τέλη Σεπτέμβρη θα πληρώσω 25 Ευρώ το DSL Cube?

Σύμφωνα με το site της Vivodi, αν δεν ζητήσεις διακοπή μπορείς να μεταβείς στο μηνιαίο πρόγραμμά τους για όποια ταχύτητα θέλεις (π.χ. 37.84€/μήνα για 512/128 - άουτς!!) ή να πάρεις κάποιο προπληρωμένο πακέτο.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους πάρεις ενα τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις ποιες είναι οι επιλογές σου.

Ειχε και μια η conn-x αλλα έληξε σήμερα και δεν ξερω αν ανανεωθει στην οποια μετα τον Σπτέμβρη οι ταχυτητες διπλασιαζονται χωρις αυξηση τιμολογιων!