Αdvance Acoustic mcd 203

Παιδια, καλημερα!! Απεκτησα κι εγω το εν λογω player και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! Θα θελα ν'αλλαξω λαμπες, καμια προταση εχει κανεις να κανει?

Καλώς τον!
Μεγειά το γαλλάκι.

Λοιπόν οι λάμπες δεν αλλάζονται επειδή κάποιοι λένε ότι κάποιες είναι καλές.
Οι λάμπες αλλάζονται για να πετύχεις σε όλο το σύστημα τον ήχο που προσδοκάς.
Ανάλογα με τα ελλατώματα του συστήματος η της υπογραφής του, πειραματίζεσαι με διάφορες...
Τα πράγματα ούτε σίγουρα είναι, ούτε εύκολα, ούτε απλά... με μία αλλαγή λυχνιών.
Προς το παρον μάθε το μηχανάκι σου, μετά βρες τι θα ήθελες να έχει όλο το σύστημα και κατόπιν άρχισε να την ψάχνεις με λάμπες (χωρίς να απορρίπτεις καμία, ασχέτως καλής η κακής φήμης...)

Απάντηση: Re: Αdvance Acoustic mcd 203

Παιδια, καλημερα!! Απεκτησα κι εγω το εν λογω player και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! Θα θελα ν'αλλαξω λαμπες, καμια προταση εχει κανεις να κανει?

Λοιπόν περίμενε πρώτα να στρώσουν οι δικές τους λυχνίες για να αποκτήσει τον σωστό ήχο και μετά πειραματίζεσαι.
Στο δικό μου Advance πήρε περίπου μια εβδομάδα με καθημερινές ακροάσεις 3~4 ωρών μέχρι να στρώσουν οι λυχνίες.
Ακόμα με τις κινέζικες το έχω εγώ. Κάποια στιγμή θα τις αλλάξω αλλά δεν βιάζομαι.
Σε πρώτη φάση σκέφτομαι να βάλω τις ρώσικες τις Sovtek που μού τις πρότεινε ο Τζωρτζάκης και τις ξέρω και από τον Pathos. Και βλέπουμε...

Το player ειναι στρωμενο, το αγορασα demo σε αριστη κατασταση ,μιας και ηδη βγηκε αντικαταστατης του. Τα παιδια εκαι μου προτειναν τις golden dragon, ομως θελω κι αλλες γνωμες πριν τα σκασω

Ειχα ακουσει πως οι ομοιοτητες με cav δεν ειναι και πολυ στην τυχη
ηταν καποτε συνεργατες οι οποιοι δεν τα βρηκαν τελικα
δεν το εχω ακουσει το πλευερ αλλα ναι ,θα το ηθελα
εκανα καποια πειραματα με τον τελικο και τον προ της
νομιζω πως κανενα απο τα δυο δεν μπορει να θφηστατε με αλλα συνοδα
το ενα συμπλθρωνει το αλλο
τεραστια σωματα ο τελικος σε ΟΛΟ το φασμα αρκετα καλη αναλθση μεσοχαμηλα και απο ρευματα εχει και περισσευει.τιποτα δεν μπερδευει αλλα μια 'μουνταδα'' την εχει και λιγο πισω τις μεσαιες.ΟΛΑ ομως αλλαζουν σαν μπει στο παιχνιδι ο προ.
ειναι λεπτοηχος με πολυ πολυ καλη αναλυση και εκταση προς τα πανω,(ισως λογω ελειψης σωματων)και στρωνουν και οι μεσαιες οσο αφορα την θεση τους στον αξονα μεταξυ των ηχειων.για τ αλεφτα του παντως παιζει καλα το σετακι.και ασ μοιαει με τεκνιξ.

Απάντηση: Re: Αdvance Acoustic mcd 203

Το player ειναι στρωμενο, το αγορασα demo σε αριστη κατασταση ,μιας και ηδη βγηκε αντικαταστατης του. Τα παιδια εκαι μου προτειναν τις golden dragon, ομως θελω κι αλλες γνωμες πριν τα σκασω

Είναι καθαρά προσωπικό το θέμα και να θυμάσαι ότι δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την τιμή. Σε καμμία περίπτωση δηλαδή δεν σημαίνει ότι οι ακριβώτερες θα παίζουν και καλύτερα... Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι! Είναι ανεξάρτητο!

Μετα απο καποια συνεχη προβληματα αποφασισα κ το αντικατεστησα πριν 2 μηνες με το marantz 6005 για να ησυχασω. Αμ δε που ησυχασα!:frown:
Η μαγεια κ το συναισθημα εχαθηκαν ,οσο κ να προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου οτι το marantz ειναι πιο αναλυτικο κ ενταξει...δεν εχει κ καμια μεγαλη διαφορα ,δεν τα καταφερα.
Τρεχω τωρα να το ξαναεπισκευασω γιατι για να πηγαινα σε κατι αντιστοιχης αποδοσης ,πιστευω θα επρεπε να δωσω αρκετα περισσοτερα απο την αρχικη του αξια.
Παντως παιδια δεν περιμενα οτι το cd player θα επαιζε τοσο μεγαλο ρολο στο τελικο αποτελεσμα ενος ηχοσυστηματος .
Ενδεικτικα να αναφερω οτι προ κ τελικος ειναι της ιδιας εταιρειας οι 205 κ 405 ,κ ηχεια τα Τriangle Celius esw.

Ρε παιδια μια απλη ερωτηση αλλα οσο πιο πολλες γνωμες τοσο το καλυτερο.Οι λαμπες βρισκονται στον αναλογικο τομεα στο cd player.Τωρα εαν εγω το συνδεσω στην coaxial εξοδο σε ενα dac και βγαλω τις λαμπες θα παιξει χωρις κανενα προβλημα ετσι δεν ειναι?Ε υχαριστω

Φυσιολογικά ναι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μισό όμως,όταν λες να τις βγάλεις,εννοείς αφαιρέσεις τελείως;
Εκεί είναι θολό,δεν ξέρεις τι θα στείλει στις εξόδους του.

Η απάντηση αφορά μόνο το οτι οι λάμπες βγαίνουν από την διαδρομή,φαίνεται αν το κοιτάξει κανείς μέσα.

Βασικα για να πω την αμαρτια μου εδω και καιρο με ετρωγε το εν λογω ερωτημα και αργα χθες το βραδυ εβγαλα τις λυχνιες τελειως και επαιξε κανονικα για κανα μισαωρο αλλα σε χαμηλες εντασεις λογω ωρας.Σημερα θα βγαλω πιο ολοκληρωμενη αποψη για το αν επηρεαστηκε το ηχητικο αποτελεσμα.Παντως πιστευω αφου επαιξε κανα μισαωρο οτι δεν θα υπαρξει γενικως καποιο προβλημα.