Αdvance Acoustic mcd 203

Πως δεν γίνεται Triangle.
Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Έχουμε ανοίξει player της Cary που είναι φτιαγμένο στην Αμερική και δεύτερο ακριβώς το ίδιο που είναι φτιαγμένο στην Κορέα.
Έχουν τα ίδια υλικά μέσα τους. Δεν υπάρχουν εμφανείς διαφορές.
Η μόνη ορατή διαφορά είναι στο φινίρισμα.
Hχητικά καμμία.
Δεν μιλάω για μαμά Κινέζικες ή Κορεάτικες εταιρείες φασόν.
Μιλάω για Ευρωπαϊκές ή Αμερικάνικες εταιρείες που απλώς συναρμολογούν τα προϊόντα τους εκεί.
Το Player της Advance έχει Κινέζικα εντόσθια ή επώνυμα υλικά;

Αυτή την εβδομάδα θα πάω στην Αριστοτέλους που είναι η αντιπροσωπεία να προσπαθήσω να το ακούσω. Λέω να προσπαθήσω γιατί δεν τού έχω καμμία εμπιστοσύνη αυτών εκεί ότι θα έχουν έστω και ένα CDplayer στο μαγαζί τους και δεύτερον ότι θα το έχουν στημένο ώστε να μπορεί να το ακούσει κανείς.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said:
Πως δεν γίνεται Triangle.
Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Έχουμε ανοίξει player της Cary που είναι φτιαγμένο στην Αμερική και δεύτερο ακριβώς το ίδιο που είναι φτιαγμένο στην Κορέα.
Έχουν τα ίδια υλικά μέσα τους. Δεν υπάρχουν εμφανείς διαφορές.
Η μόνη ορατή διαφορά είναι στο φινίρισμα.
Hχητικά καμμία.
Δεν μιλάω για μαμά Κινέζικες ή Κορεάτικες εταιρείες φασόν.
Μιλάω για Ευρωπαϊκές ή Αμερικάνικες εταιρείες που απλώς συναρμολογούν τα προϊόντα τους εκεί.
Το Player της Advance έχει Κινέζικα εντόσθια ή επώνυμα υλικά;
Εννοεις το ενα εγραφε made in america και το αλλο made in korea???γιατι μια εταιρεια να φτιαχνει και στην αμερικη και στην κορεα???εαν γινεται αυτο τοτε παω πασο.να μου πεις οτι το cary φτιαχνεται στην κορεα η taiwan,γνωστο,ετσι μιλαμε για ενα και το αυτο player. ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ETAIREIA που συναρμολογη απλα εκει,δεν εχει κανενα ωφελος στην τιμη.π.χ musical fidelity ειναι made in taiwan,γιατι δεν εχουν πεσει οι τιμες της????εαν βρεθει ομως μια αμιγως κινεζικη η κορεατικη εταιρεια και την αντιγραψει εν μερη,τοτε θα εχουμε φτηνο προιον.:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

για να μην παρεξηγηθω κιολας,δεν εχω κατι μεν το εν λογω player,ισα ισα που πρεπει να βγαινουν και τετοια μηχανηματα,(εννοω σε τετοια τιμη).:music-smiley-005:

H ίδια η εταιρεία και βέβαια έχει όφελος. Μικρότερο κόστος παραγωγής.
Όταν για π.χ. η Cary πριν κάποια χρόνια ήταν ψιλοβιοτεχνία με DIY ιδιοκτήτη και με περιορισμένο πελατολόγιο δεν υπήρχε λόγος να σκέφτεται για μονάδα παραγωγής στο εξωτερικό, φθηνά εργατικά χέρια κ.τ.λ.
Hand made καταστάσεις.
Μόλις το πράγμα φούντωσε και πολλαπλασιάστηκαν οι πωλήσεις μπήκε σε διαδικασία.
Το τσεκάρισμα στα player έγινε σπίτι μου.

Re: Απάντηση: Αdvance Acoustic mcd 203

komhst said:
Αυτή την εβδομάδα θα πάω στην Αριστοτέλους που είναι η αντιπροσωπεία να προσπαθήσω να το ακούσω. Λέω να προσπαθήσω γιατί δεν τού έχω καμμία εμπιστοσύνη αυτών εκεί ότι θα έχουν έστω και ένα CDplayer στο μαγαζί τους και δεύτερον ότι θα το έχουν στημένο ώστε να μπορεί να το ακούσει κανείς.

Καμμιά διεύθυνση έχεις? Αν επίσης είναι για απόγευμα μπορούμε να κανονίσουμε ομαδική ακρόαση. Ενδιαφέρομαι και εγώ και ένας φίλος...:ernaehrung004:

Αυτόν τον μήνα ο ΗΧΟΣ τεστάρει ένα μεγαλύτερο μοντέλο στα 750 ευρώ. Το βγάζει καλύτερο όλων των άλλων στο τεστ (και μιλάμε μέσα για δυνατά μηχανάκια....)

Όπως φαίνεται και στην ιστοσελίδα της εταιρείας, στην γκάμα της υπάρχει ολοκληρωμένος ο οποίος παρα-θυμίζει τον CAV - A10.

Η ελληνική αντιπροσωπεία έχει σχέση και με την Audio Spectrum ;

Είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο μόνο που 750ευρώ είναι τιμή καταλόγου, κατόπιν τηλεφωνήματος στην αντιπροσωπεία, δίνεται μετρητής 600ευρώ

Καλημέρα και από μένα.Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος,νομίζω οτι τα εχει προς ακρόαση γνωστό κατάστημα που εδρεύει στην Α.Γλυφάδα-Ελληνικό.Δεν αναφέρω όνομα για να μη θεωρηθεί διαφήμιση.

Δεν τεστάρει άλλο μοντέλο, αυτό τεστάρει. Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει και άλλο μοντέλο. Είναι το πρώτο και μοναδικό ολοκληρωμένο CD player που έχει βγάλει η Advance. Ετοιμάζει και ένα μεγαλύτερο σε δύο κομμάτια, transport και DAC το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αν δεν κάνω λάθος.

Μόλις το αγόρασα από το φίλο μου Γιάννη (AMACOM). Λίγες μέρες να δουλέψει μιας και φαίνεται-είναι άστρωτο, και θα μοιραστώ τις εντυπώσεις μου βέβαια συγκρινόμενες με το Sony DVP-NS 930 και το cd player της Pioneer PD-S 507 που βρίσκονται ήδη στο ρακ!

Δεν θα σας πω πως παίζει αλλά θα σας πω τί παίζει!!!!!
Καταρχήν παίζει cd και ΗDCD αλλά και Mp3 CD αλλά και Μp3 DVD!!!!!!!
Μου λείπει να δοκιμάσω SACD και DVD audio

MP3 DVD ???
Τι κουφό ήταν αυτό; Εχει οδηγό DVD ???
Δεν διάβασα κάτι τέτοιο ούτε στο High Fidelity ούτε στον Ηχο.
Στο High Fidelity μίλαγε για τον οδηγό CEC με πολύ κολακευτικά λόγια σε σχέση με τα CD-roms που έχουν όλα τα χαϊεντάδικα players αλλά πουθενά δεν έγραφε ότι έχει τέτοια δυνατότητα να διαβάζει και DVDs

Οφείλω και πάλι να σε ευχαριστήσω Γιάννη, το μηχάνημα όπως είπες: άψογο καλύτερο και από καινούργιο! Ήδη παίζει από το μεσημέρι σε repeat mode. Και μια ερώτηση υπάρχουν ειδικά cd για αυτή τη δουλειά?

Επίσης και εγώ έμεινα άναυδος όταν είδα να διαβάζει DVD mp3 και περισσότερο με την ποιότητα του ήχου να παραμένει πάρα πολύ καλή, αν δείτε όμως και μια φωτογραφία στο πρώτο post θα δείτε την ένδειξη mp3. Επίσης κοιτώντας προσεκτικά την οθονη του εκτός από mp3 έχει και μια DVD κι έτσι δοκίμασα το Dvd με Mp3. μάλλιστα τα διαβάζει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα λες και είναι CD όπως και η εναλλαγή μεταξύ κομματιών είναι σχεδον ακαριαία, όχι όπως στα Dvd-player που κάνουν μισή ώρα για εναλλαγή που έιναι και χάλια μιας και μπερδύει τα κομμάτια!!!
Εντυπωσιαμένος !!!!

Απάντηση: Re: Αdvance Acoustic mcd 203

prooptiki said:
Επίσης και εγώ έμεινα άναυδος όταν είδα να διαβάζει DVD mp3 και περισσότερο με την ποιότητα του ήχου να παραμένει πάρα πολύ καλή, αν δείτε όμως και μια φωτογραφία στο πρώτο post θα δείτε την ένδειξη mp3. Επίσης κοιτώντας προσεκτικά την οθονη του εκτός από mp3 έχει και μια DVD κι έτσι δοκίμασα το Dvd με Mp3. μάλλιστα τα διαβάζει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα λες και είναι CD όπως και η εναλλαγή μεταξύ κομματιών είναι σχεδον ακαριαία, όχι όπως στα Dvd-player που κάνουν μισή ώρα για εναλλαγή που έιναι και χάλια μιας και μπερδύει τα κομμάτια!!!
Εντυπωσιαμένος !!!!

Με τα folders τι κάνει; Tα διαβάζει τα mp3s και μέσα από τα folders;