Γ.CURE.ΔΗΜ AVClub Enthusiast 21 June 2006 733 macedonia-thessalia 24 March 2007 #1 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΣ! ΤΙΜΗ 690Ε http://www.advance-acoustic.com/en-product.php?id=6
L Leopilot Established Member 13 June 2007 125 Thessaloniki 29 June 2007 #2 Τι εννοείς σφραγισμένος; Δεν βγήκε απ' το κουτί καθόλου; Μήπως είναι κλεμένος; Γιατί τον πουλάς αν επιτρέπεται; Έχει εγγύηση; Ευχαριστώ
Τι εννοείς σφραγισμένος; Δεν βγήκε απ' το κουτί καθόλου; Μήπως είναι κλεμένος; Γιατί τον πουλάς αν επιτρέπεται; Έχει εγγύηση; Ευχαριστώ
savatage AVClub Addicted Member 25 June 2006 2,400 29 June 2007 #3 Το ''μήπως είναι κλεμένος?'' μου άρεσε!!:blink:
kostas k AVClub Addicted Member 19 June 2006 1,986 Μελίσσια 29 June 2007 #4 kjohn said: Το ''μήπως είναι κλεμένος?'' μου άρεσε!!:blink: Click to expand... Φίλε μου μήπως βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα? Ας απαντήσει πρώτα ο Δημήτρης και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του. Εκτός και αν τον ξέρεις από παλιά ή σε έχει εξαπατήσει ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
kjohn said: Το ''μήπως είναι κλεμένος?'' μου άρεσε!!:blink: Click to expand... Φίλε μου μήπως βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα? Ας απαντήσει πρώτα ο Δημήτρης και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του. Εκτός και αν τον ξέρεις από παλιά ή σε έχει εξαπατήσει ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
N Ntinos P AVClub Fanatic 26 June 2006 22,938 29 June 2007 #5 kostas k said: Φίλε μου μήπως βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα? Ας απαντήσει πρώτα ο Δημήτρης και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του. Εκτός και αν τον ξέρεις από παλιά ή σε έχει εξαπατήσει ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Click to expand... Τον kanekati προφανως εννοεις και οχι τον kjohn.
kostas k said: Φίλε μου μήπως βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα? Ας απαντήσει πρώτα ο Δημήτρης και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του. Εκτός και αν τον ξέρεις από παλιά ή σε έχει εξαπατήσει ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Click to expand... Τον kanekati προφανως εννοεις και οχι τον kjohn.
savatage AVClub Addicted Member 25 June 2006 2,400 29 June 2007 #6 Ναι προφανώς δεν πιστεύω να εννοείτε εμένα!Εγώ δεν ξέρω κανέναν.Απλώς μου φάνηκε πολύ αστεία η ερώτηση. .Ακού εκεί ''αν είναι κλεμένος?'' χαχαχα!
Ναι προφανώς δεν πιστεύω να εννοείτε εμένα!Εγώ δεν ξέρω κανέναν.Απλώς μου φάνηκε πολύ αστεία η ερώτηση. .Ακού εκεί ''αν είναι κλεμένος?'' χαχαχα!
nikos 1850 AVClub Addicted Member 18 June 2006 2,422 Λάρισα 30 June 2007 #7 Είναι καλό παλικάρι ο Δημήτρης....
Γ.CURE.ΔΗΜ AVClub Enthusiast 21 June 2006 733 macedonia-thessalia 30 June 2007 #8 για κάθε ενδιαφερόμενο παρακαλώ να επικοινωνίσει μαζί μου τηλ.6946353216 και σαφώς είναι με εγγύηση αντιπροσωπίας ! ευχαριστώ
για κάθε ενδιαφερόμενο παρακαλώ να επικοινωνίσει μαζί μου τηλ.6946353216 και σαφώς είναι με εγγύηση αντιπροσωπίας ! ευχαριστώ