Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου..Ειναι αληθεια οτι δεν τον εχω ακουσει ακομα.Βασιζομαι σε κριτικες απο εδω μεσα κ αρθρα απο εξωτ. Μου φαινεται βολικο το dac γιατι απο pc θα παιζω mp3s και αραια τιποτα βινυλια κ pio syxna ραδιοφωνο. Πιστευω σε γενικες γραμμες θα με καλυψει μιας κ δεν εχω τις τρελες απαιτησεις, ακομα τουλαχιστον. Επισης τον δινει μελος του φορουμ για 600 περιπου ευρω, οσα περιπου ειχα υπολογισει για ενισχυτη. Καλη περιπτωση δεν ειναι; Μπορω να βρω κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα;Eιχα τον συγκεκριμενο ενισχυτη για λιγο καιρο, μεχρι που τον αλλαξα γιατι ηταν πολυ δυνατος και ενοχλουσα τους γειτονες.
Τον ειχα αγορασει χωρις να τον ακουσω, βασισμενος σε οσα διαβασα, κυριως εδω.
Για την ισχυ του δεν μπορω να διαφωνησω, υπαρχει αφθονη. Επισης, το DAC ηταν βολικο (αλλα πολυ μετριο) και γενικα ως κατασκευη πολυ βαρια.
Δοκιμαζοντας αλλους ενισχυτες με τα ηχεια μου (QUAD 22L) ανακαλυψα οτι τελικα ο ηχος του δεν ηταν και ο καλυτερος.
Δοκιμασα Primare Ι21, ARCAM A70, ΝΑΙΜ 5ι. Ολοι μου αρεσαν πιο πολυ.
O Primare ειναι ο πιο ακριβος απο ολους και ο πιο καλος.
Τελικα κατεληξα στον PIONEER A9, 2x70W χωρις να τον ακουσω με τα συγκεκριμενα ηχεια.
Δεν ειναι το ιδιο δυνατος, αλλα ειναι αρκετα δυνατος για μενα. Ο ηχος του παντως ειναι πολυ καλυτερος. Εχει κι αυτος DAC αλλα μονο με USB εισοδο για να συνδεσεις πανω ενισχυτη.
Η γνωμη μου ειναι να ακουσεις και αλλους, αν δεν σε ενδιαφερει μονο η ενταση.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου..Ειναι αληθεια οτι δεν τον εχω ακουσει ακομα.Βασιζομαι σε κριτικες απο εδω μεσα κ αρθρα απο εξωτ. Μου φαινεται βολικο το dac γιατι απο pc θα παιζω mp3s και αραια τιποτα βινυλια κ pio syxna ραδιοφωνο. Πιστευω σε γενικες γραμμες θα με καλυψει μιας κ δεν εχω τις τρελες απαιτησεις, ακομα τουλαχιστον. Επισης τον δινει μελος του φορουμ για 600 περιπου ευρω, οσα περιπου ειχα υπολογισει για ενισχυτη. Καλη περιπτωση δεν ειναι; Μπορω να βρω κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα;
Μα,ασφαλως και ειναι δικαιωμα σου να λες αυτο που ειναι καλο για το φορουμ,αλλα...δεν μου απαντησες... Κανε σε παρακαλω εναν κοπο και πες μου ποιες ειναι οι παρεμβολες μου,ποια η προωθηση των συσκευων μου? Το οτι δοθισης ευκαιριας λεω ''ακουτε στον χωρο σας''? Μηπως το να κουβαλησω καποιο μηχανημα,ενω ξερω απο πριν πως ο οποιος ακροατης ΔΕΝ ειναι υποψηφιος αγοραστης? Ριξε μια ματια στις απαντησεις μου σε παρακαλω,να βγαλουμε καποια ακρη,γιατι καπου δεν ειναι ωραιο ολο αυτο,το καταλαβαινεις φανταζομαι.
Βρε παιδιά άστε τον ήσυχο τον άνθρωπο (audioj) Και αν προσπαθεί να προωθήσει τα μηχανήματά του πολύ καλά κάνει. Εμένα δεν με ενοχλεί και δεν νομίζω να ενοχλεί και κανέναν άλλον. Δεν είναι έγκλημα, πολύ καλά κάνει.
Στο κάτω κάτω πώς θα τα μαθαίναμε αν δεν τα προέβαλε;
Γι αυτό είναι το forum για να μαθαίνουμε και κάποια άλλα επιπλέον πράγματα που δεν είναι εύκολο να διαδοθούν από αλλού.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.