Advance map305da ii

Status
Not open for further replies.
Ασε που το καναμε χαλια το τοπικ του ανθρωπου ... Επειδη αυτα που λεμε δεν εχουν να κανουν με το τοπικ του,σβησε οτι νομιζεις πως ειναι ασχετο...

Eιχα τον συγκεκριμενο ενισχυτη για λιγο καιρο, μεχρι που τον αλλαξα γιατι ηταν πολυ δυνατος και ενοχλουσα τους γειτονες.

Τον ειχα αγορασει χωρις να τον ακουσω, βασισμενος σε οσα διαβασα, κυριως εδω.

Για την ισχυ του δεν μπορω να διαφωνησω, υπαρχει αφθονη. Επισης, το DAC ηταν βολικο (αλλα πολυ μετριο) και γενικα ως κατασκευη πολυ βαρια.

Δοκιμαζοντας αλλους ενισχυτες με τα ηχεια μου (QUAD 22L) ανακαλυψα οτι τελικα ο ηχος του δεν ηταν και ο καλυτερος.

Δοκιμασα Primare Ι21, ARCAM A70, ΝΑΙΜ 5ι. Ολοι μου αρεσαν πιο πολυ.

O Primare ειναι ο πιο ακριβος απο ολους και ο πιο καλος.

Τελικα κατεληξα στον PIONEER A9, 2x70W χωρις να τον ακουσω με τα συγκεκριμενα ηχεια.
Δεν ειναι το ιδιο δυνατος, αλλα ειναι αρκετα δυνατος για μενα. Ο ηχος του παντως ειναι πολυ καλυτερος. Εχει κι αυτος DAC αλλα μονο με USB εισοδο για να συνδεσεις πανω ενισχυτη.

Η γνωμη μου ειναι να ακουσεις και αλλους, αν δεν σε ενδιαφερει μονο η ενταση.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου..Ειναι αληθεια οτι δεν τον εχω ακουσει ακομα.Βασιζομαι σε κριτικες απο εδω μεσα κ αρθρα απο εξωτ. Μου φαινεται βολικο το dac γιατι απο pc θα παιζω mp3s και αραια τιποτα βινυλια κ pio syxna ραδιοφωνο. Πιστευω σε γενικες γραμμες θα με καλυψει μιας κ δεν εχω τις τρελες απαιτησεις, ακομα τουλαχιστον. Επισης τον δινει μελος του φορουμ για 600 περιπου ευρω, οσα περιπου ειχα υπολογισει για ενισχυτη. Καλη περιπτωση δεν ειναι; Μπορω να βρω κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα;

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου..Ειναι αληθεια οτι δεν τον εχω ακουσει ακομα.Βασιζομαι σε κριτικες απο εδω μεσα κ αρθρα απο εξωτ. Μου φαινεται βολικο το dac γιατι απο pc θα παιζω mp3s και αραια τιποτα βινυλια κ pio syxna ραδιοφωνο. Πιστευω σε γενικες γραμμες θα με καλυψει μιας κ δεν εχω τις τρελες απαιτησεις, ακομα τουλαχιστον. Επισης τον δινει μελος του φορουμ για 600 περιπου ευρω, οσα περιπου ειχα υπολογισει για ενισχυτη. Καλη περιπτωση δεν ειναι; Μπορω να βρω κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα;

Κατα τη γνωμη μου και κατα τα δικα μου αυτια, μπορεις να βρεις καλυτερα. Κριτικες και γνωμες καλες υπαρχουν για πολλα μηχανηματα. Στο μονο που υπερεχει ξεκαθαρα ειναι στα ρευματα. Αν σε ενδιαφερει μονο η ενταση.

Επισης αν κοιτας και μεταχειρισμενα, κατα καιρους υπαρχουν καλες περιπτωσεις στις αγγελιες.

Πριν κανα χρονο ημουν στη θεση σου, και δεν κρατιομουν με αποτελεσμα να κανω λαθη και μετα να αλλαξω μηχανηματα. Προσπαθησε να ακουσεις μερικα, και μη βιαζεσαι πολυ.

Πρωτα αποφασισε τι θελεις, ποιο ειναι το ποσο που θελεις να διαθεσεις (και ποσο μπορεις να το αυξησεις).

Το DAC ειναι ενα προσον που κι εμενα με επηρρεασε. Με 160 ευρω ομως παραγγειλα ενα Beresford σημερα, που μαλλον ειναι κλασεις ανωτερο απο αυτο.

Μα,ασφαλως και ειναι δικαιωμα σου να λες αυτο που ειναι καλο για το φορουμ,αλλα...δεν μου απαντησες... Κανε σε παρακαλω εναν κοπο και πες μου ποιες ειναι οι παρεμβολες μου,ποια η προωθηση των συσκευων μου? Το οτι δοθισης ευκαιριας λεω ''ακουτε στον χωρο σας''? Μηπως το να κουβαλησω καποιο μηχανημα,ενω ξερω απο πριν πως ο οποιος ακροατης ΔΕΝ ειναι υποψηφιος αγοραστης? Ριξε μια ματια στις απαντησεις μου σε παρακαλω,να βγαλουμε καποια ακρη,γιατι καπου δεν ειναι ωραιο ολο αυτο,το καταλαβαινεις φανταζομαι.

Επειδη βλεπω πως δεν πηρα απαντηση στις αποριες μου μετα απο μια ημερα,επανερχομαι στο θεμα γιατι με αφορα προσωπικα. Ποιες ηταν οι παρεμβολες μου,προκειμενου να προωθησω δικα μου μηχανηματα? Το εχεις επισημανει παλι προσωπικα σε εμενα,σε ειχα ξαναρωτησει και απαντηση δεν πηρα,απλα το προσπερασα σε ενδειξη καλης και μη παρεξηγησημης διαθεσης. Τωρα ομως,θεωρω πως πρεπει να λυθει,γιατι φαινεται πως καπου-καποιον-ους ενοχλω. Ειπες πως δεν το λες προσωπικα σε εμενα( περιεργο,γιατι σε εμενα το ειπες δυο φορες...) και το κανουν κι αλλοι. Μπορεις να τους κατονομασεις,ετσι ωστε να εχουν και αυτοι δικαιωμα να απαντησουνε? Καλημερα σε ολους.

Βρε παιδιά άστε τον ήσυχο τον άνθρωπο (audioj) Και αν προσπαθεί να προωθήσει τα μηχανήματά του πολύ καλά κάνει. Εμένα δεν με ενοχλεί και δεν νομίζω να ενοχλεί και κανέναν άλλον. Δεν είναι έγκλημα, πολύ καλά κάνει.
Στο κάτω κάτω πώς θα τα μαθαίναμε αν δεν τα προέβαλε;
Γι αυτό είναι το forum για να μαθαίνουμε και κάποια άλλα επιπλέον πράγματα που δεν είναι εύκολο να διαδοθούν από αλλού.

Re: Απάντηση: Advance map305da ii

Βρε παιδιά άστε τον ήσυχο τον άνθρωπο (audioj) Και αν προσπαθεί να προωθήσει τα μηχανήματά του πολύ καλά κάνει. Εμένα δεν με ενοχλεί και δεν νομίζω να ενοχλεί και κανέναν άλλον. Δεν είναι έγκλημα, πολύ καλά κάνει.
Στο κάτω κάτω πώς θα τα μαθαίναμε αν δεν τα προέβαλε;
Γι αυτό είναι το forum για να μαθαίνουμε και κάποια άλλα επιπλέον πράγματα που δεν είναι εύκολο να διαδοθούν από αλλού.

Χώρια που προσωπικά βρίσκω τα ποστ του αρκετά ενδιαφέροντα και κατατοπιστικότατα. Ακόμα και αν προσπαθεί να προβάλλει τα μηχανήματά του (που δεν το πιστεύω, δεν έχω διακρίνει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής) το κάνει με τρόπο πολύ επικοδομητικό και χρήσιμο για το φόρουμ.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=744727&postcount=26

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=39776

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=37481&page=6

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=39646

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=38053&page=3

Είπα ότι το κάνεις συστηματικά και το κάνεις συστηματικά.Υπάρχουν κι άλλα.

Οι περισσότερες παρεμβάσεις σου,γίνονται κι αξιοποιούνται απο εσένα,για να καταλήξεις στο να προτείνεις-πουλήσεις μηχανήματά σου ή τις υπηρεσίες σου,αποφεύγοντας συστηματικά να κάνεις μιά παρουσίαση του τι φτιάχνεις και πόσο αυτά κοστίζουν.Απάντησες μόνο αφού σε πίεσα εγώ.

Αντί να προκαλείς και να προσπαθείς να εμπλέξεις κι άλλους,συμμορφώσου ή δεν έχεις θέση εδώ.

Δεν θα συνεχίσω άλλο τον διάλογο μαζί σου.Θεώρησε αυτά σαν την τελευταία προειδοποίηση.

Last edited:
Status
Not open for further replies.