Τα έχεις ακούσει τα Acoustimass να παίζουν μουσική; :bigcry:
Δωσε μου τα φωτα σου..παρ οτι ολιγον ασχετος..O MAP-305 DA II είναι πάρα πολύ καλός ενισχυτής και κυρίως είναι value for money. Εχει πολύ μεγάλες δυνατότητες οδήγησης, πολύ καλό καθαρό και ισορροπημένο ήχο, άριστα υλικά και συναρμολόγηση. Και είναι και πανέμορφος! :firstprize:
Η έκδοση DA έχει ενσωματωμένο DAC και κάνει γύρω στα 900 ευρώ. H γνώμη μου είναι ότι αξίζει διότι θα αναβαθμίσει τον ήχο οποιουδήποτε φθηνού DVD player στα επίπεδα ενός καλού CD player.
Δωσε μου τα φωτα σου..παρ οτι ολιγον ασχετος..
Αυτο που λες γινεται με συνδεση του κοινου DVD που λες με μια απο τις 4 ψηφιακες εισοδους; Εγω που θελω να συνδεσω to laptop θα χρησιμοποιησω την οπτικη, σωστα; Τοτε το dac θα αναλαμβανει δουλεια δινοντας πιο αξιολογο ηχητικο αποτελεσμα;
Ευχαριστω..
Να ρωτήσω κι εγώ , μιας και το έφερε η κουβέντα για το laptop (καλή λύση για party):
τυγχάνει να έχω εδώ κι 2 χρόνια περίπου τον Advance Map305 DA (μάλιστα αγαπητέ komhst ήσουν από αυτούς που με συμβούλευσαν -επιτυχώς- για την συγκεκριμένη αγορά).
- Το laptop μπορεί να συνδεθεί είτε στην οπτική είτε στην ομοαξονική είσοδο;
- Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο;
- Υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμηθεί μιά εκ των δύο εισόδων;
Α, το βασικότερο...
από ποιά θύρα του laptop παίρνουμε ήχο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.