vista δεν ειχα βαλει ποτε μου ( και πολυ λενε καλα εκανα).ειπα ομως να τσεκαρω τα win7/beta να δω τι λενε.μην με ρωτησει κανεις εντυπωσεις γιατι δεν εχω ιδεα. το πρωτο πραγμα που εκανα αφου τελειωσανε ολα (install/update/drivers κλπ) ειπα να δοκιμασω το wireless internet.(λογω αποστασης [περ.40 μτρ]απο το router).και ενω όλα "δειχναν" να φορτωνουν κανονικα ειπα να βαλω και το webif του dm7020 . ενω λοιπον η σελιδα αρχιζε να ανοιγει και αφου εδωσα user/pass στο popup , στον τιτλο του tab εμφανιστηκε το enigma Web Interface , αλλα μεχρι εκει.στο status bar εγραφε waiting ...... και η σελιδα τελικα δεν φορτωσε ποτε. δανειστικα ενα laptop με vista και ουτε απο αυτο εγινε τιποτα, το περιεργο ειναι οτι την σελιδα την βρισκει αλλα δεν την φορτωνει.
ενω laptop me XP (αθανατα) φορτωνει κανονικα, οπως επισεις και στο κινητο μου που τρεχει WINDOWS MOBILE 6.0 ,δουλευει μια χαρα .να σημειωσω οτι αυτο συμβαινει ΜΟΝΟ σε ασυρματη συνδεση , ανω οταν πηγα το PC διπλα στο router και το συνδεσα με καλωδιο , ολα φορτωναν "ρολοι"
θα πρεπει να πω οτι ειδα αρκετα ερωτηματα σε ξενογλωσσα fora με ακριβως το ιδιο προβλημα ή γενικοτερα προβλημα των vista/win7 να δουν linux μηχανηματα στο ιδιο LAN(με wifi συνδεση).ομως κανενας δεν ειχε μια απαντηση ξεκαθαρη. κατι με update tou router κλπ προφανως δεν στεκαν.
αν λοιπον καποιος φιλος γνωριζει κατι ουσιαστικο θα βοηθουσε πολυ.
δεν ξερω αν βοηθαει οτι το router ειναι ena SPEEDTOUCH 780 ΚΑΙ οι WIFI adaptors που χρησιμοποιησα ηταν realtek (usb) και asus(pci) (περισσοτερα δεν ξερω)αλλα οι ιδιοι adaptors me to idio router (αλλα σε winXP) παιζαν τα παντα!
αυτα.
οσοι γνωστες προσελθετε και ευχαριστω εκ των προτερων
ps: να πω μονο οτι μαζι με τις αλλες δοκιμες "ετρεξα" και 2-3 διαφορετικα image στο 7020 (gemini-PLI-nabilo) , λεω μηπως αλλα τπτ
ενω laptop me XP (αθανατα) φορτωνει κανονικα, οπως επισεις και στο κινητο μου που τρεχει WINDOWS MOBILE 6.0 ,δουλευει μια χαρα .να σημειωσω οτι αυτο συμβαινει ΜΟΝΟ σε ασυρματη συνδεση , ανω οταν πηγα το PC διπλα στο router και το συνδεσα με καλωδιο , ολα φορτωναν "ρολοι"
θα πρεπει να πω οτι ειδα αρκετα ερωτηματα σε ξενογλωσσα fora με ακριβως το ιδιο προβλημα ή γενικοτερα προβλημα των vista/win7 να δουν linux μηχανηματα στο ιδιο LAN(με wifi συνδεση).ομως κανενας δεν ειχε μια απαντηση ξεκαθαρη. κατι με update tou router κλπ προφανως δεν στεκαν.
αν λοιπον καποιος φιλος γνωριζει κατι ουσιαστικο θα βοηθουσε πολυ.
δεν ξερω αν βοηθαει οτι το router ειναι ena SPEEDTOUCH 780 ΚΑΙ οι WIFI adaptors που χρησιμοποιησα ηταν realtek (usb) και asus(pci) (περισσοτερα δεν ξερω)αλλα οι ιδιοι adaptors me to idio router (αλλα σε winXP) παιζαν τα παντα!
αυτα.
οσοι γνωστες προσελθετε και ευχαριστω εκ των προτερων
ps: να πω μονο οτι μαζι με τις αλλες δοκιμες "ετρεξα" και 2-3 διαφορετικα image στο 7020 (gemini-PLI-nabilo) , λεω μηπως αλλα τπτ