Αδυναμία λήψης συχνοτήτων

Και γώ παίδες έχω θέμα με το Eurosport 1 HD. Μόλις έφυγε τεχνικός με έφτιαξε το πιάτο μου γιατί είχε φύγει από τη θέση του και πάλι δε το πιάνω. Ενώ στα υπολοιπα έχω 95%-100% σήμα, στάθμη και ισχύς. Με είπε οτι παρεμβάλλουν το δίκτυο τηλεπικοινωνιας κάτι τετοιο. Μάλλον 5G εννοούσε? Ήρθε τσάμπα γιατί πρόκειται να ανανεώσω το συμβολαιο μου. Να το ανανεώσω η να ξανάφωνάξω άλλο τεχνικό?

Και γώ παίδες έχω θέμα με το Eurosport 1 HD. Μόλις έφυγε τεχνικός με έφτιαξε το πιάτο μου γιατί είχε φύγει από τη θέση του και πάλι δε το πιάνω. Ενώ στα υπολοιπα έχω 95%-100% σήμα, στάθμη και ισχύς. Με είπε οτι παρεμβάλλουν το δίκτυο τηλεπικοινωνιας κάτι τετοιο. Μάλλον 5G εννοούσε? Ήρθε τσάμπα γιατί πρόκειται να ανανεώσω το συμβολαιο μου. Να το ανανεώσω η να ξανάφωνάξω άλλο τεχνικό?
Αν πράγματι υπάρχει παρεμβολή, δεν θα πιάνεις κανένα κανάλι της συχνότητας (ή θα πιάνεις κάποια με σπασμένο σήμα). Όμως τα υπόλοιπα βλέπω πως είναι κωδικοποιημένα (Canal+), δύσκολα θα βγάλεις συμπέρασμα. Το πρόβλημα των παρεμβολών συνήθως λύνεται με μετακίνηση του πιάτου κατά μερικά μέτρα, αν έχει περίσσευμα το καλώδιο.

μηπως αν φερουμε τεχνικο και μας βαλει μεγαλυτερο πιατο 1μ αντι για 80εκ λυθουν τα προβληματα;