FragoulisNaval
Supreme Member
δυστυχως στην δουλεια αυτη υπαρχει πολυ πιστευω και λιγο γνωριζω ...
:award: τα είπες όλα!!!
δυστυχως στην δουλεια αυτη υπαρχει πολυ πιστευω και λιγο γνωριζω ...
εγώ νομίζω ότι αξίζει τον κόπο η πολυετής ενασχόληση, αρχικώς με το χόμπι του χαϊφιντελισμού και στη συνέχεια να ολοκληρώνεσαι ως χομπίστας αναλαμβάνοντας και κάποιες αντιπροσωπείες.
Διαφορετικά έχεις χάσει πολύ χρόνο.
εγώ νομίζω ότι αξίζει τον κόπο η πολυετής ενασχόληση, αρχικώς με το χόμπι του χαϊφιντελισμού και στη συνέχεια να ολοκληρώνεσαι ως χομπίστας αναλαμβάνοντας και κάποιες αντιπροσωπείες.
-ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ(ημών κι υμών συμπεριλαμβανομένων/τότε και τώρα).
Στην πολύ μεγάλη πλειοψηφία τους,μένουν στα πρώτα ακούσματα.Τους εντυπωσιάζουν τι ακούγεται με αβυσσαλέα μπάσα(που μπορεί να μην είναι ακριβώς μπάσα αλλά...ανάδραση,βούϊσμα, θόρυβος,μία νότα όλα μαζί τα χαμηλά........................) ή (και) το τσίριγμα που συνήθως μεταφράζεται σε εξαιρετική...ανάλυση κι έκταση πρίμων.
Ολα αυτά μπορεί να περιγραφούν:"σκότωνε το ηχείο ή το σύστημα".
Αν γράφει κάτι καλό και κανένα περιοδικό(γι' όλα τα μηχανήματα καλά λόγια γράφουν),τότε είναι που έχουν πειστεί και πρίν ακούσουν κάν τα αντικείμενα του πόθου τους.
Βέβαια,οι σημερινές μουσικές εμπειρίες και τα ακούσματα πολλών νέων,αρχίζουν και τελειώνουν σ' ένα συνθεσάϊζερ και στο κομμάτι με τις 2-3 νότες,που ακούνε στα περισσότερα κλάμπ.Ετσι,δεν είναι περίεργο κι η αξιολόγηση που γίνεται,απο νέους με τέτοιες μουσικές εμπειρίες.
Πολλοί νέοι μπαίνουν και ρωτούν,τα εμπειρότερα μέλη του φόρουμ για προτάσεις,αλλά τις περισσότερες φορές παίρνουν ότι αρχικά τους έχει εντυπωσιάσει ή κάτι που δεν έχει προταθεί,αλλά αυτοί θεώρησαν σαν ευκαιρία,εξαιρετικό κλπ.
+100Εγω νομιζω οτι εχεις μεινει μονος σου Γιωργο![]()
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:ενδιαφερουσα προταση αλλα θα μου επιτρεψεις να πιστευω οτι η πολυετής ενασχόληση δεν θα φερει απαραιτητα την γνωση .... η εκπαιδευση και η τριβη ( πρακτικη εξασκηση ) με το αντικειμενο μπορει να συνθεσει την εικονα ... Η πολυετής ενασχόληση απο μονη της προφανως δεν ειναι αρκετη και μαλιστα εχει οδηγηση στην "καθετοσυνη" που βλεπουμε και συζηταμε εδω ....
Οπως τα περισσοτερα πραγματα ετσι και στον ηχο το καθε μηχανημα ειναι θεμα concept δλδ δεν μπορεις να πεισεις εναν αντιπροσωπο οτι ο ενισχυτης της behringer EP2500 ειναι ενα πολυ καλο μηχανημα σε σχεση τιμης αποδοσης πλην ομως εχει σχεδιαστει για εφαρμογες ΡΑ lowfi
αντιθετα και οι "αντιπροσωποι" οταν προσπαθησαν ενα φεγγαρι να "στησουν" ενα club με ηχεια hifi AUDAX τοποθετωντας πολλες μικρες μοναδες παντου ....απλα τα πηραν στο χερι την πρωτη νυχτα ,....
Οποτε θελει σεβασμο αντιληψη του concept σχεδιασμου και υλοποιησης ανοιχτα μυαλα και οχι δογματισμους απο καμμια πλευρα ( χομπιστες ,αντιπροσωπους ,τεχνικους, επαγγελματιες )
αυτα ....
Εγω νομιζω οτι εχεις μεινει μονος σου Γιωργο![]()
ειναι πλεον και αυτος αντιπροσωπος αξεσουαρ ηχου τα οποια εξομαλυνουν τις ανακλασεις!!!
ενδιαφερουσα προταση αλλα θα μου επιτρεψεις να πιστευω οτι η πολυετής ενασχόληση δεν θα φερει απαραιτητα την γνωση .... η εκπαιδευση και η τριβη ( πρακτικη εξασκηση ) με το αντικειμενο μπορει να συνθεσει την εικονα ... Η πολυετής ενασχόληση απο μονη της προφανως δεν ειναι αρκετη και μαλιστα εχει οδηγηση στην "καθετοσυνη" που βλεπουμε και συζηταμε εδω ....
επίσης φιλτράρουν και τις ανακλάσεις του φωτός, βελτιώνουν δηλαδή και την εικόνα.
Τι να την κάνεις τη γνώση του ηλεκτρολόγου μηχανικού, όταν αυτή η ακαδημαική γνώση δεν σου δίνει τη δυνατότητα να τεκμηριώσεις για ποιο λόγο υπάρχουν διαφορές στις "χροιές" ανάμεσα σε διαφορετικά καλώδια ρεύματος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.