Aerial photo - από (πολύ) ψηλά

Απάντηση: Aerial - από (πολύ) ψηλά

Μας ταξιδεύετε με τα φτερά της φαντασίας (και της τεχνολογίας)!

Re: Aerial - από (πολύ) ψηλά

Πολύ ωραίες και του Billy και του Ιωσήφ.
Βαζετε κάποιο φίλτρο στον φακό για να βγεί ετσι ωραίο το γαλάζιο της θάλασσας?

Είναι και οι παραλίες που έχουν το χρώμα ήδη αρκετά έντονο ( λόγω της λευκής άμμου/βράχου ), συν τα φίλτρα που χρησιμοποιούμε ( εγω έχω τα PolarPro Cinema Series - Vivid Collection που είναι 2 σε 1, και κυκλ. πολωτικό και ND μαζί ) συν το Adobe Photoshop.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Εγώ δε χρησιμοποιώ φίλτρα, αν και πιστεύω πως πλέον τα χρειάζομαι λόγω της έντονης ηλιοφάνειας στην Κύπρο.

Το άτιμο το 1 το κάνανε επίτηδες να σπάει το pattern για να ενοχλεί αυτούς με ADHD ? :D

Ας βάλω και μια από τις ελάχιστες από την Πάρο ( το πιο άχρηστο φωτογραφικά και μη νησί της χώρας μας )

69771992_10219625607169225_3296140494895054848_o.jpg

Πολύ καλή λήψη...Bill πού τήν άνέβασες τήν κοπέλλα?:flipout:

Ξεγελάει η γωνία.
Χαμηλό σχετκά βραχάκι είναι που ανεβαίνεις απλά προσεκτικά ( εντάξει, την πηγαίνω χεράκι χεράκι βεβαίως :D )

Παιδιά είστε αστέρια.
Εδώ και 1 μήνα λόγω καθημερινών 6+μποφόρ το drone είναι στο σαλόνι και βλέπει tv.
Νομίζω ότι είσαι λίγο άδικος με την Πάρο φίλε...

Το νήμα σκίζει από φωτό, κατά τα λοιπά διάφοροι μου λένε "μην ξαναπάς σε νησί που είχες πάει πριν το 1980... " - και όχι δεν φταίνε τα γεράματα...

Re: Απάντηση: Aerial - από (πολύ) ψηλά

Παιδιά είστε αστέρια.
Εδώ και 1 μήνα λόγω καθημερινών 6+μποφόρ το drone είναι στο σαλόνι και βλέπει tv.
Νομίζω ότι είσαι λίγο άδικος με την Πάρο φίλε...

Μακάρι να ήμουν.
Θα είχα γυρίσει με υλικό της προκοπής.
Σαν landscape & nature το νησάκι είναι ανύπαρκτο.

Ακόμα και η Ελαφόνησος που είναι μια πορδή σαν μέγεθος μπροστά στην Πάρο έχει πολύ καλύτερο υλικό και περισσότερο να δώσει ( εκεί έφαγα εγω φέτος τα 7 μποφόρ και δεν έγινε δουλειά :( )

Καλή φωτογραφία, αλλά το θέμα είναι... deluxe 1984 (by G.Orwell) :chinscratch:

Το άτιμο το 1 το κάνανε επίτηδες να σπάει το pattern για να ενοχλεί αυτούς με ADHD ? :D

Ας βάλω και μια από τις ελάχιστες από την Πάρο ( το πιο άχρηστο φωτογραφικά και μη νησί της χώρας μας )

Πολυ ωραια φωτο , πολυ κακη επιλογη μαγιω :ernaehrung004:

Αν ειχες επιλογη και κροπαρες θαθελα λιγο περισσοτερο νερο απο δεξια και λιγοτερη γη απο αριστερα του καδρου .