Aerial photo - από (πολύ) ψηλά

Ειναι τελειο που χαθηκαν οι λεπτομερειες για εμενα αλλωστε αν δεν πας ψηλα δεν εχει επαρκη γεωμετρικα σχηματα για να χαραξεις στο καδρο σου .

Και η ωρα (για το φως μια χαρα )

Αλλη φωτο η 1η και άλλη 2η.

Πολύ γεωμετρική η 2η αν και στην 1η είναι εντυπωσιακά τα δυο κτίρια τα οποία δεν φαίνονται το πόσο ιδιαίτερα είναι από την κάθετη λήψη.

• Like
Reactions: anochampions
από Ναύπλιο είσαι Κώστα η επισκέπτης?????....έχω και 'γώ μερικές παρόμοιες από τα Γυμνασιακα μου χρόνια όταν ανέβαινα Παλαμήδι......τώρα αυτές τις μέρες σχεδιάζω να κάνω μερικες
με drone ιδια με τη δικη σου αλλα με Παλαμιδι μεσα....με τι ρυθμισεις εβγαλες τη φωτο?????

Επισκέπτης είμαι και παραμένω γοητευμένος όποτε πάω σε αυτή την πόλη.

Τωρα ως προς τις ρυθμίσεις... όλα στο Auto και πανοραμική λήψη ώστε να προκύψει μια ευρυγώνια εικόνα.

Last edited:
  • Like
Reactions: cacau and kostasbmw
Όποτε βλέπω το Παλαμήδι, σκέφτομαι τους κακόμοιρους που τους διατάζανε "πήγαινε πάρτο"...

Διελευση ισθμου ΤΠΚ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ

370c73c74cc0165db806fc12576550d2.jpg

042ca50f474402d5de905225c5c7ac8c.jpg

67033f9eae636230ab65f09a3aea04d5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: PONDINOS and cacau
Η φωτογραφία είναι σημερινή και βρίσκομαι στο Μεγανήσι, σε ένα από τα σκάφη στην αριστερή παραλία στην φωτογραφία. Γενικότερα βλέπουμε το βόρειο μέρος του και τα αμέτρητα κολπάκια του νησιού

• Like
Reactions: anochampions
Αλλη μια εικόνα της περιοχής η οποία είναι αρκετά ευρυγώνια ώστε να καταγράφεται τόσο το Μεγανήσι όσο και η Λευκάδα και τα γύρω μικρότερα νησιά