Aerial photo - από (πολύ) ψηλά

Απάντηση: Aerial - από (πολύ) ψηλά

Καταπληκτική! :grinning-smiley-043

Δεν ρωτάω πως, πότε κ.λ.π... αδιάφορο μπροστά στο αποτέλεσμα...

"Θεϊκή" οπτική γωνία, τι να λέγανε άραγε ο Ικτίνος, ο Καλλικράτης και οι άλλοι αρχαίοι πρόγονοι αν την βλέπανε?

Νομίζω οτι με τα δικά τους μάτια οι αρχαίοι υμών πρόγονοι <βλέπανε> πολύ πιο μακριά και από πολύ πιο ψηλά από πολλούς εμάς τους νεωτερους ...γιαυτο φτιάξανε ολα αυτά τα απίστευτα έργα και ειμαστε πολύ τυχεροί που σήμερα τα κληρονομήσαμε ... να δούμε εμείς τι θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές

Όμορφη και αυτή Ιωσηφ:award:

Πολύ ωραία Ιωσήφ. Δεν την είχα δει από αυτή τη θέση.
Πήρες κάποια άδεια για να πετάξεις ;

Re: Aerial - από (πολύ) ψηλά

Ευχαριστώ και πάλι!
Παναγιώτη, όσον αφορά στα μνημόνια ν' αναφέρω κάτι εκτός φωτογραφικού θέματος. Μου έκανε τρομερά άσχημη εντύπωση ο αριθμός των αστέγων στο κέντρο της πόλης. Πραγματική γροθιά στο στομάχι!!!
Αποστόλη, δεν πήρα κάποια άδεια. Η περιοχή της Ακρόπολης δεν είναι απαγορευμένη ζώνη, σ' αντίθεση με το Παναθηναϊκό Στάδιο. Φυσικά και για το στάδιο παίρνεις ωραίες λήψεις από τον Εθνικό κήπο προς το Ζάππειο.
Είχα λίγη έγνοια για το ύψος που θα πετούσα, οπότε βρήκα ένα φωτεινό σημείο να στέκω και πολύ κοντά σε 3 αστυνομικούς. Τους ρώτησα αν μπορούσα να πετάξω και μου απάντησαν θετικά αφού δεν υπήρχε κόσμος.
Στη συνέχεια ανέβηκα πιο κοντά στον βράχο, έτσι δε χρειάστηκε να ανέβω πολύ σε ύψος.

Εντυπωσιακή... Κάτοψη! Έχω περάσει χιλιάδες φορές από το σημείο αλλά δεν είχα την ευκαιρία να το δω έτσι. Ευχαριστούμε!

Ωραία λήψη Ιωσήφ. Θα ήθελα περισσότερο δρόμο για καλύτερη ισορροπία και λόγω τίτλου.

Ευχαριστώ πολύ!
Αποστόλη, ήθελα και τους φοίνικες στο κάδρο, για αυτό κι επέλεξα αυτή τη σύνθεση.

Ευχαριστώ για την επισήμανση, Ηλία!
Γενικά, φαίνεται να έχω ένα θέμα με τα χρώματα τελευταίως.
Ίσως κάτι πάει λάθος με την επεξεργασία που κάνω ή και με την οθόνη μου, μιας και εγώ δεν παρατηρώ , τόσο έντονα τουλάχιστον, αυτό που αναφέρεις.

Απάντηση: Re: Aerial - από (πολύ) ψηλά

Κάνε καλιμπραρισμα στη οθόνη σου αν το βλέπεις συχνά, στο είχα πει και εγώ αν θυμάσαι σε μια ποταμίσια λήψη ....και εδώ ο Ηλιας έχει δίκιο, κατά ταλλα πολύ ωραία η εναέρια άποψη του χώρου.

Κι εγώ τις βλέπω πολύ μπλέ τις σκιές, παρότι το "καλιμπράρισμα" είναι κάποιο έτοιμο σετ ρυθμίσεων που βρήκα στο διαδίκτυο...

Όντως οι σκιές του είναι πολύ μπλέ. Υπάρχει γενικότερα έντονο saturation παντού.
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τέτοιο tint μόνο στις σκιές, το λευκό του είναι καλό, και τα κίτρινα φαίνονται σωστά.
Μήπως ξέχασες κανένα shadows tint slider στο ACR ?