Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σου Κώστα. Δυστυχώς είχε πολύ αέρα και το mini ίσα που την πάλευε. Με το ζόρι το πήγα εκεί για να βγάλω αυτήν την φωτό. Φοβόμουν να το πάω πιο πέρα, μόλις το πήρα κιόλας και δεν ήθελα να το χάσω τόσο γρήγορα! Αλλά και εμένα μου λείπει το κάτω μέρος του βράχου.
Εχω ακούσει από φίλο που έχει DJI Mini 2 παράπονα για την ποιότητα της εικόνας, τόσο στο video όσο και στις φωτογραφίες του (έναντι του DJI Air 2). Εγώ να πω την αλήθεια το βρίσκω πάρα πολύ καλό και στα δυο. H φωτογραφία πχ από το Ταίναρο μου αρέσει, είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω φωτογράφιση και video με drone. Πρέπει να είναι πολύ διασκεδαστικό
Κώστα, το mini 2 πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές είναι καλό, τόσο στο βίντεο όσο και στην φώτο. Γενικά δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα από την εικόνα του, τουλάχιστον σε καλές συνθήκες. Ίσως η εικόνα να είναι λίγο περισσότερο sharp στο video από όσο θα ήθελα. Δεν το έχω πολύ καιρό βέβαια, αλλά μέχρι τώρα τα μόνα αρνητικά που έχω διαπιστώσει είναι το σχετικά αδύναμο σήμα, παρότι έχει occusync 2, και η συμπεριφορά του σε σχετικά δυνατό άνεμο. Η φορητότητα του όμως είναι το δυνατό του σημείο. Το έχεις πάντα μαζί σου χωρίς να σε κουράζει. Για μένα είναι must πλέον. Εδώ κάποιες ακόμα: