Aerial photo - από (πολύ) ψηλά

Ευχαριστω για το σχολιο ,ναι θελει και αλλο ισιωμα.
Βέβαια, στο πίσω μέρος είναι κατακόρυφο, αλλά η παρατήρηση του cacau είναι σωστή.
Εμένα δεν μου αρέσει που κόβεται το κάτω μέρος της φωτογραφίας. Δεδομένου του ασυνήθιστου τετράγωνου crop, κάτι ήθελε να αποφύγει να εκθέσει ο φωτογράφος!

Αυτη ειναι η αρχικη ληψη.
Θα εκτιμουσα την γνωμη σας τι θα κανατε στην θεση μου?
DSC_8816 (3).jpg

Δύσκολη περίπτωση! Σου παραθέτω τι θα έκανα εγώ, αλλά ίσως να έκανες καλύτερη επιλογή! Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω να έβγαλες και άλλες λήψεις, επειδή το σκηνικό είναι θαυμάσιο και το timing καλό!

DSC_8816 (3)_edit.jpg

DSC_8816 (3)_edit2.jpg

Ειμαι στο αυτοκινητο με παιδια και εγγονα και απο κατω ξερω οτι ειναι το Fotografiska ,γκρινια η μικρα γκρινια και εγω[μισο λεπτακι δεν θα αργησω χαχα] απο τα πολλα σταματαμε ,εκανα 4 βιαστικα κλικ εκ των οποιων στο ενα τσακωσα και εναν γλαρο ,οταν βρω χρονο θα επεξεργαστω τις αλλες να δω το αποτελεσμα , σε ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσες

Θα έβαζα το πετούμενο μέσα στο θέμα (must), θάλασσα / στεριά ακριβώς στην κάτω αριστερά γωνία του κάδρου, λίγο παραπάνω ουρανός που μ αρέσει τρελά συννεφιασμένος και μετά crop με Classic photo frame

Last edited:
  • Like
Reactions: rednick and gkpapad
Να ειστε καλα που ασχοληθηκατε με το θεμα.
Απο τις αλλες 3 η μια εχει πιασει την οθονη με εικονα [καπου πηρε το ματι μου τον κλουνει ]
Αυτη ειναι οτι καλυτερο μπορω να παρω ,δεν εχει πτηνο δεν εχει τα λουλουδια δεξια.
DSC_8829 (2).jpg

• Like
Reactions: cacau
Ώπα, σπάσαμε το ρόδι! Καλή χρονιά και καλές λήψεις με το νέο σου εργαλείο Κώστα!

Σ ευχαριστώ πολύ. Ναι, το σπάσαμε. Να και το σχετικό σημερινό βιντεάκι μου , με τις θερμότερες ευχές μου για μια τυχερή και καλύτερη χρονιά.

• Like
Reactions: cacau
Ενας απογευματινός περίπατος στην μονή Πεντέλης και τα σύννεφα όσο περνούσε η ώρα γέμισαν τον ουρανό. Μια και είχα το πετούμενο στο αυτοκίνητο ήταν ευκαιρία να βγάλω και το ηλιοβασίλεμα και να το αποτέλεσμα καταγεγραμμένο σε ένα πανόραμα

Να βάλω και εγω 2 φρέσκιες τώρα που με τα χιόνια κατάφερα να κάνω κοπάνα από την δουλειά για λίγες μέρες :D

( τοπικές γιατί ήμουν αποκλεισμένος μέχρι να λιώσουν αρκετά :D )

DJI_0074_Stamata_Snow_Sunstar.jpg

Snowy_Stamata_DJI_0035.jpg

• Like
Reactions: takisot