Aerial photo - από (πολύ) ψηλά

Σπουδαια ληψη !!! οντως ολα αριστα.

Μην το κλειδωσετε τον εχω ικανο να βγαλει καλυτερη :)
Σε ευχαριστώ Ναθ. Δόξα τω θεό, υπάρχουν πολλοί που συνεισφέρουν σε αυτό το νήμα με άριστες φωτό. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε ακόμα να δούμε πολλά εδώ μέσα.

• Like
  • Love
Reactions: toupia and Kosh
Άλλη μία από τον αγαπημένο μου φάρο:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Τον έχουμε πετύχει με τον ίδιο ουρανό :D
nice shot, καλό edit ;)

Όχι κάτι σπουδαίο σαν λήψη/σύνθεση, αλλά μόλις το είδα στην οθόνη εκεί που πέταγα, κόντεψα να δακρύσω. Α ρε σε τι χώρα ζούμε... (σε οικογενειακή παραλία στην Ηλεία). Air 3s 24mm.

Samiko copy.jpg

Χώρα Σκυρου.

Dji Air3s
Ημουν πριν 2 εβδομάδες (για τρίτη φορά τα τελευταία 11 χρόνια). Το drone εμεινε στην τσάντα, αν και η Χώρα του νησιού προσφέρεται για ωραία πλάνα και φωτογραφίες σαν αυτή που ανεβασες Τάκη.

• Love
Reactions: takisot
Ημουν πριν 2 εβδομάδες (για τρίτη φορά τα τελευταία 11 χρόνια). Το drone εμεινε στην τσάντα, αν και η Χώρα του νησιού προσφέρεται για ωραία πλάνα και φωτογραφίες σαν αυτή που ανεβασες Τάκη.

Και εγώ παραλίγο να μη τραβήξω ούτε ένα πλάνο. Ωραίο νησάκι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: NassosT
Και εγώ παραλίγο να μη τραβήξω ούτε ένα πλάνο. Ωραίο νησάκι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Οικονομικό και άδειο οταν πήγα, με εξαιρετικό φαγητό παντού και καθαρές θάλασσες, αν και όχι "καρτποσταλικές" παραλίες, τρομερό value for money.

• Like
Reactions: takisot
Παρθενική πτήση επί αμερικανικού εδάφους.

DJI_20250824030009_0362_D.jpg

(το μονοπάτι ξέφυγε και τσουρουφλίστηκε λίγο, αλλά δε βαριέσαι, μου άρεσε η σύνθεση, υποσχέθηκα εξάλλου να την επαναλάβω με την πρώτη ευκαιρία :D)

Μοναδικός προορισμός η Κάρπαθος και ειδικά η Όλυμπος...

...Μια από τις πρώτες μου προσπάθειες με το flip:

DJI_20250911124918_0022_D_PS copy_WM.jpg

Γκούρα, ορεινή Κορινθία. DNG με κάμποση επεξεργασία σε LR+PS και resize για να ανέβει εδώ...

• Like
Reactions: PONDINOS