Αεροπλάνα και Aviation

Ωχ ωχ ωχ.. sony vs all!

Εμεις με τα φυσοκαλαμα φυσικα θα απεχουμε...

Ενταξει αμα δεις, ο Νικος την εβγαλε την φωτο στα 40mm οποτε γιατι να απεχεις;;

Αν κάποιο αγαπητό μέλος θέλει να πάει την Κυριακή στο Τατόι και θέλει μηχανή με μεγάλο ζουμ και πολλά αλλά του στέλνω τη μεγάλη κόμπακτ (fz1000) με 2 μπαταριες και 64gb καρτα αύριο με το καράβι για Ραφήνα ή Πειραιά.
Και μου την επιστρέφει με τον ίδιο τρόπο μέσα στην εβδομάδα πληρώνοντας μόνο το κόστος της φορτωτικής να πάει 7 ευρώ.
Στην επιστροφή μπορεί να τη δώσει στην κουνιάδα μου που θα έρθει Τήνο την πέμπτη.

Αν κάποιο αγαπητό μέλος θέλει να πάει την Κυριακή στο Τατόι και θέλει μηχανή με μεγάλο ζουμ και πολλά αλλά του στέλνω τη μεγάλη κόμπακτ (fz1000) με 2 μπαταριες και 64gb καρτα αύριο με το καράβι για Ραφήνα ή Πειραιά.
Και μου την επιστρέφει με τον ίδιο τρόπο μέσα στην εβδομάδα πληρώνοντας μόνο το κόστος της φορτωτικής να πάει 7 ευρώ.
Στην επιστροφή μπορεί να τη δώσει στην κουνιάδα μου που θα έρθει Τήνο την πέμπτη.

respect!!

Πραγματικά δεν έχω ξαναδιαβάσει τέτοιο μήνυμα ποτέ και πουθενά στο internet.

Τι να πω ? τα συγχαρητήρια μου για τον τροπο σκέψης σου και την στάση σου

Μην είστε υπερβολικοί.
Ο partisan μου είχε στείλει την Χ-Τ1 του με τον ίδιο τρόπο για να τη δοκίμασω γιατί λοιπόν και εγώ να μην εξυπηρετήσω ανάλογα κάποιον φίλο εδώ μέσα.
Όλα εδώ θα μείνουν τα υλικά όσο και να παλευουμε για την απόκτηση αυτών.

Όντως πολυ καλη κινηση. Προσωπικα εχω αλλα 3 μελη στο μυαλο μου που μου προτειναν να μου στειλουν μηχανες τους οταν χρειαστηκα/ηθελα να δοκιμασω. Αυτο λεει πολλα για το φορουμ/μικρη παρεα που εχουμε εδω.

Νίκο παρα πολύ καλή! Μπράβο!
Μπράβο και στον Παναγιώτη για την κίνησή του!

Για αυτό μας "γουσταρω"...άξιος Παναγιώτη.
Λοιπόν η μηχανή μου δεν φημίζεται για την συμπεριφορά της σε γρήγορα θέματα, έχει όμως πολύ γρήγορο single focus, και απλά έχω μάθει να την δουλεύω σε ριπή.
Έχω χάσει καρέ, αλλά έχω πάρει και πολύ όμορφες φωτογραφιες.
Πάρτε λοιπόν κάρτες, μπαταρίες, σάντουιτς, νερά και φυσικά τις μηχανές σας και ξεκινηστε να "πυροβολείτε"...
Σίγουρα θα πάρετε καποιες καλές φωτο, μιας και το θέαμα είναι πλούσιο.

Μπράβο Παναγιώτη για την κίνηση σου!

Εγώ τελικά χθες το βραδυ ειχα ένα μικρό ατύχημα με τη μηχανή και ο φακός πήγε για σέρβις όποτε μένει μονο ο 50αρης...θα έρθω βέβαια να δω το show και ότι πιάσω έπιασα!