Αεροπλάνα και Aviation

Αpollwn, we don't have permission to view this photo. Για τσεκαρε λιγο τα ρυθμίσεις εκτός και αν δεν θες να κυκλοφορεί ελεύθερη σε μεγαλύτερη ανάλυση η φωτογραφία σου, πράγμα απολύτως κατανοητόν.

αν εννοείς αυτά που εγραψα ότι μπορώ να διαβάσω τι λέει κάτω από την άτρακτο το έκανα μεγέθυνση και είναι σε προηγούμενη ανάρτηση.

Είστε πολύ τυχεροί που είχατε την ευκαιρία να πάτε στο event. Δυστυχώς δεν μου έβγαινε το πρόγραμμα με τίποτα. Μπράβο για όλες τις φωτογραφίες που μέχρι τώρα έχετε ανεβάσει. Είναι όλες πολύ ωραίες.

Ορισμένες εικόνες ήταν πραγματικά εκπληκτικές. Εκτός από το θέαμα, κάποιες εικόνες από το κόσμο γύρω μου ήταν για εμένα αξεπέραστες.

DSC_7265_zpsoadjezyy.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δϊπλα μου η κυρία, έβγαλε όλο το πρόγραμμα σε manual mode !!

JPG11_zpsoplbvpyr.jpg

ενώ τραβούσα φωτογραφίες πάτησα για βίντεο δίχως ρυθμίσεις φυσικά.
έτσι για τον ήχο που γουστάρω.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Απάντηση: Re: Αεροπλάνα και Aviation

μπράβο παιδιά, πολύ καλες κ εντυπωσιακές οι φωτος, κάθε χρόνο λέω να πάω κ όλο και κάτι μου τυχαίνει,

οι φώτος σου Costas ξεχωρίζουνε βεβαίως στα ματια τα δικά μου και θα ηθελα να μαθω με τι μηχανη είναι τραβηγμένες, για τον φακο διαβασα ποιο πανω, πολύ καλος φακος

Απάντηση: Re: Αεροπλάνα και Aviation

ενώ τραβούσα φωτογραφίες πάτησα για βίντεο δίχως ρυθμίσεις φυσικά.
έτσι για τον ήχο που γουστάρω.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
εγώ βρέθηκα πέρσι στην Καβάλα σε μια επίδειξη ,πράγματι όλα τα λεφτά είναι ο ήχος των μαχητικών