Αεροπλάνα και Aviation

Δεν πήγα στο Παλαιό Φάληρο αλλά η ψυχή μου μπήκε στο σώμα μιας φίλης μου και τράβηξε την φωτογραφία που ονειρευόμουνα.
Με μια μικρή επεξεργασία της έδωσα και λίγο από το χαρακτήρα μου και ιδού το αποτέλεσμα.
Athens Flying Week 2015 by thniakos2001, on Flickr

• Like
Reactions: gkpapad
Δεν πήγα στο Παλαιό Φάληρο αλλά η ψυχή μου μπήκε στο σώμα μιας φίλης μου και τράβηξε την φωτογραφία που ονειρευόμουνα.
Με μια μικρή επεξεργασία της έδωσα και λίγο από το χαρακτήρα μου και ιδού το αποτέλεσμα.
Athens Flying Week 2015 by thniakos2001, on Flickr

Είναι πάρα πολύ ωραία! Πολύ ωραίο κάδρο! Μπράβο στην φίλη σου!

Re: Απάντηση: Re: Αεροπλάνα και Aviation

Πως κατάφερες και μπήκες μέσα στη πίστα? Έχεις κάποια σχέση με την οργανωτική επιτροπή;
Καμία σχέση δεν έχω με την διοργάνωση. Ετυχε να βρίσκομαι στην άκρη του διαδρόμου για πολύ ποιο απλό λόγο απ' ότι φαντάζεσαι. Για σκέψου λίγο την ποιό λογική και απλή εκδοχή :idea: τόσο απλή που θα μπορούσες και εσύ να είσαι στην θέση μου ..

..
οι φώτος σου Costas ξεχωρίζουνε βεβαίως στα ματια τα δικά μου και θα ηθελα να μαθω με τι μηχανη είναι τραβηγμένες, για τον φακο διαβασα ποιο πανω, πολύ καλος φακος

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η μηχανή είναι η Nikon D7000

. by Costas S. T., on Flickr

Last edited:
  • Like
ωραιες φωτο Κωστα ,Βασιλη ,αλλα το κοριτσακι ειναι ολα τα λεφτα (αν και ο Πανος το παρακανε λιγακι )

Άλλη μια από τις πολλές επιτυχίες της sony a6000 στα 300mm

Σαν παιχνιδι μοιαζει ! Στατικο ... που περιμενει να το αγγιξεις !
Μετα αντιλαμβανεσαι οτι πεταει με καμποσα χιλιομετρα :laugh:

Tι θεικος φακος ειναι αυτος ! :worshippy:
Θα δουμε και την προπελα σε stop motion ? :flipout:

Δεν ξέρω τι έβγαζε η πιλοτάρα. ... προς το κόκκινο το βλέπω....
Αλήθεια τι εννοείς καπετάνιε δεν κατέχω τον όρο posterized

Κατι παιζει με τον καπνο απο κατω...
Posterized πρασινο χρωμα βλεπω ?

Είναι γνωστός;

paparazi_DSC9310.jpg

• Like