Αεροπλάνα και Aviation

Βασιλη ειναι τοσο ωραιες οι φωτογραφιες σου που μου δινουν την αισθηση οτι δεν τις τραβουσες απο το εδαφος αλλα ησουν πανω σε καποιο απο τα αεροπλανα.

Για τι ταχυτητες κλειστρου μιλαμε;

Σ ευχαριστώ φίλε μου

είναι σε διάφορες ταχύτητες όπου βλέπεις ελικοφόρο χαμηλότερες για να πιάσω τους έλικες όχι με επιτυχία πάντα.
του χρόνου να είμαστε καλά θαρρώ θα έχω βελτιωθεί.

Getting ready for take off
19331403433_c75c59ee25_k.jpg
[/url]Meteora hot air balloon tour by Dimitris Zampakas, on Flickr[/IMG]

Kαι η μπαλαρίνα της παρέας. Γαλήνιο πέταγμα.
Painting the sky by Kapa Taf, on Flickr

Αυτό το μπλεδάκι βγαίνει με πολώτικο ? Ή απλά το τσιτώσες με επεξεργασία ? Θα προτιμούσα να ήταν πιο κοντά το αντικείμενο αλλά φαντάζομαι σε περιόρισε ο φακός . Εκτός και ήθελες τον ουρανό να παίζει τον πρώτο ρόλο.

Στην παρελαση της 28ης που μας ερχεται, θα προσπαθησω να ξαναπιασω τους ιπταμενους :) Σε περιπτωση συννεφιας, τι λετε οτι πρεπει να κανω για να μην ξαναπαρω σαν αποτελεσμα μαυρα αεροπλανα οπως εδω; Σε αυτην την φωτο εχω κεντρικη φωτομετρηση, αλλα μαλλον το παρακανα με την ταχυτητα; Ή δεν υπαρχει γιατρια παρα μονο επιλεκτικη διορθωση exposure με βουρτσες πανω στα αεροπλανα;

Greek Air Force COMAO by Teo Bot, on Flickr
Mirage 2000 by Teo Bot, on Flickr

θα σε βοηθήσει πολύ .. ενισχύει τα υποφωτισμένα .. επίσης παίξε με ένα δύο στοπ στα iso αν χρειαστεί.

Όμορφες φωτογραφίες, του χρόνου θα δουλέψεις σε χαμηλότερη ταχύτητα να δώσεις λίγη κίνηση στους έλικες, αυτό είπα και σε μένα -bye-

Πολυ ωραιες φωτογραφιες. Μπορεις να μου στειλεις τη φωτογραφια με τα φαντομς σε καλυτερη αναλυση για να δω μια λεπτομερεια.? ή εστω εστιασμενη στα κοκπιτ αυτων. Ευχαριστω.

Όμορφες φωτογραφίες, του χρόνου θα δουλέψεις σε χαμηλότερη ταχύτητα να δώσεις λίγη κίνηση στους έλικες, αυτό είπα και σε μένα -bye-

Thanks! Στα ελικοπτερα λογικα δεν χρειαζεται κ πολυ μεγαλη ταχυτητα οποτε θα εχει ενδιαφερον :)

Πολυ ωραιες φωτογραφιες. Μπορεις να μου στειλεις τη φωτογραφια με τα φαντομς σε καλυτερη αναλυση για να δω μια λεπτομερεια.? ή εστω εστιασμενη στα κοκπιτ αυτων. Ευχαριστω.

Thanks! Γενικα δεν φαινονται κ πολλα στο κοκπιτ αλλα που θελεις να σου την στειλω;;