Αεροπλάνα και Aviation

Σας ευχαριστώ ,αν κ ο 14-150 αποδείχτηκε τελικά ´´λίγος´´ αφού λόγο αέρα πετούσαν αρκετά μακρυά από το λιμάνι.

Στο exif λεει 40-150, οχι ότι αλλαζει κατι στο τελέ αλλα με ενδιαφερει να ξερω αν τελικά o φακός ειναι αυτός ή ο 14-150 (1) ή (2), δεν τους έχω δοκιμάσει παράλληλα και αν τους έχεις και τους δυο είναι χρησιμο να μας πείς αν βλέπεις σημαντικές διαφορές , τα δειγματα δειχνουν αρκετά καλά.

Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο , αλλά μου έκαναν εντύπωση οι έλικες που δείχνουν πως παγώνει ο χρόνος με το κλικ !

• Like
Reactions: gkpapad
DSC_2850_zpstt1ruoqr.jpg

Re: Απάντηση: Αεροπλάνα και Aviation

Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο , αλλά μου έκαναν εντύπωση οι έλικες που δείχνουν πως παγώνει ο χρόνος με το κλικ !

Πάρα πολύ sharpening αδερφέ.
Επίσης όταν κάνεις sharpening κάνε το επιλεκτικά, όχι σε όλο το κάδρο.
Ο ουρανός/σύννεφα λόγω του υπερβολικού sharpening γέμισε τον 5πλάσιο κόκκο από ότι η αρχική δίχως sharpening.

Μόνο clarity ανέβασα στο lightroom, sharpening δεν πειράζω γιατί ξέρω πως προσθέτει το Flickr.

From m2 note with Tapatalk

Μια από τα ίδια ( microcontrast δημιουργεί και αυτό ).
Κακό πράγμα αυτού τα halo ( λευκά "είδωλα" γύρω από τις άκρες αντικειμένων, κλπ ).

Re: Απάντηση: Αεροπλάνα και Aviation

Δύσκολο αλλά απο ότι φαίνεται δεν είναι και αδύνατο να βρείς την στιγμή που δεν θα σε βλέπει κανείς για να τραβήξεις μια φωτογραφία!

Waiting by Costas S. T., on Flickr

Κωστα αυτος εκει μπροστα ομως σου κανει μια χειρονομια ή μου φαινεται; xaxa