Αφαίρεση ενοχλητικών ερωτήσεων σε vista

Θαενκς φίλε! Το πρόβλημα μου βασικά ήταν αυτό, ότι δεν ήξερα πως λέγεται ώστε να το ψάξω..

Αλήθεια μια και πιάσαμε την κουβέντα, θεωρείτε ότι είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνο να ενεργοποιηθεί τελείως?

Οσο επικίνδυνο ήταν και στα XP που δεν υπήρχε....

Με λίγα λόγια πέτα το με τα χίλια.

Απάντηση: Re: Αφαίρεση ενοχλητικών ερωτήσεων σε vista

Θαενκς φίλε! Το πρόβλημα μου βασικά ήταν αυτό, ότι δεν ήξερα πως λέγεται ώστε να το ψάξω..

Αλήθεια μια και πιάσαμε την κουβέντα, θεωρείτε ότι είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνο να ενεργοποιηθεί τελείως?

Οτι θες στο desktop πατας F1 και βγαινει το χελπ. Γραφεις τι ψαχνεις και σε διευκολύνει.

Εγω το χρησιμοποιω συχνα. Βαρεθηκα να προσπαθω να τα θυμαμαι !!-bye-

Απάντηση: Re: Αφαίρεση ενοχλητικών ερωτήσεων σε vista

Δεν πολυμπαίνω σε vista, xp χρησιμοποιώ, αλλά για να πω την αλήθεια ενώ στην αρχή με ενοχλούσε αρκετά και το είχα απενεργοποιήσει, από ένα σημείο και μετά το συνήθισα (ίσως επειδή μοιάζει λειτουργικά και με το ανάλογο εργαλείο στο ubuntu που επίσης έχω) και το έχω ανοιχτό, λίγο πολύ μια κάποια περισσότερη ασφάλεια την δίνει (εκτός κι αν πατάς στα πάντα OK!).