Αφαιρεση γλωσσας και υποτιτιλων απο MKV ...

Το βλέπει κανονικά χωρις πρόβλημα σαν audio track.

Δεν νομίζω να χρειαστεί να κανεις κατι τετοιο. Ακολουθεις την διαδικασία που προανέφερες και όταν φτάσεις στο στάδιο να έχεις ένα mkv που θα έχει τον ήχο και τους υπότιτλους που θέλεις, ανοίγεις τον audio converter και επιλέγεις να κάνεις το DTS DolbyDigital. Το κάνει αυτόματα μέσα σε 5-6 λεπτά. Μετά το παίζεις όπου θες...

Kωστα,
τι γινεται ΟΤΑΝ/ΕΑΝ χτυπησει ο σκληρος μου δισκος ?

Φτου και απ´την αρχη ?
Φτου-φτου! Μακρυά απο μας!
BMK_01.gif

Εξαρτάται τι ακριβώς θα χτυπήσει. Κάποια διορθώνονται σχετικά εύκολα, άλλα θέλουν επαγγελματική ανάκτηση δεδομένων.

Αχα .....

Πως θα κανω το MKV Toolnix να δει το καινουργιο AC3 ???
Με το πρόγραμμα που πρότεινε ο Photis δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Κάνει το muxing μόνο του.

Παιδες ... με εχετε φτιαξει ανθρωπο.
Χαλιναγωγω σιγα-σιγα τις ματροσκες μου.

-bye-

(μια ειναι η ΛΥΣΗ ... δυο δισκοι > ενας playing και ενας storing)

Last edited:
Αν θες να εφαρμόσεις αυτή τη λογική, μπορείς να πάς και σε USB stick για αυτό που θα κανει το playout. Αυτό γιατι αυτό που θα παίζει, θα δουλεύει περισσότερες ώρες από αυτόν που θα έχει αποθηκευμένα τα δεδομένα. Ετσι χωρίς κινητά μέρη, το usb stick έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία. Επίσης το κόστος του είναι πιο μικρό αν στραβώσει κάτι...

Ξερεις εσυ κανενα USB stick στο 1 tera ???

Γιατι αυτο ηθελα να αποφυγω με το παλιο stick (16 giga) ... το γραψε-σβησε !
Σιγουρα το usb stick εχει μεγαλυτερη αξιοπιστια (αφου δεν εχει μηχανικα μερη).
Aλλα ... το μεγαλυτερο δεν ξεπερνα τα 128 giga (και δεν ειναι οτι φθηνοτερο).

Τα SSD ειναι μια λυση ... αλλα οχι στα 256 giga και ΟΧΙ στην τιμη που βρισκονται.

(Ηδη εχω γεμισει 98 giga στον WD .... και ΔΕΝ εχω συμπληρωσει διμηνο απο τοτε
που ξεκινησα .... προβλεπω ΔΕΥΤΕΡΟ δισκο καπου στον Οκτωμβριο ... ΙΔΙΩΣ με
τον εκκολαπτομενο σνομπισμο μου για την ποιοτητα ταινιων ΚΑΤΩ των 2 giga ... )

Last edited:
Οχι. Αλλά δεν ξέρω και πολλές ματρόσκες πάνω από 16GB. Αυτό που λέω είναι το γράψε σβήσε που αναφέρεις. Δεν είναι κακή λύση. Το εφαρμόζω εδω και καιρό και έχω βρει την υγειά μου. ειδικά για ματρόσκες που δεν με ενδιαφέρει να κρατήσω.

Μια και το ανεφερες ...

Ξερεις ποσο ΑΡΓΗΗΗΗΗ γινεται η εγγραφη αμα φορμαρεις το στικακι σε NTFS ?
Και θα το φορμαρεις σε NTFS εαν το μεγεθος του αρχειου ξεπερναει τα 4 giga.

(στην αναγνωση ειναι το ιδιο με το FAT32 ... αλλα στην εγγραφη .... πας σουπερ-μαρκετ για ψωνια !)

Μια και το ανεφερες ...

(στην αναγνωση ειναι το ιδιο με το FAT32 ... αλλα στην εγγραφη .... πας σουπερ-μαρκετ για ψωνια !)

Μάλλον πρέπει να αλλάξεις στικάκι :p

Χθες δοκίμασα ένα Lexar των 32GB σε USB2.0 και έπιασε ταχύτητες 25 MB\sec και σε FAT32 και σε NTFS. Σε 5 λεπτά γράφεις 7-8 GB.
Αν πας σε USB3.0, οι ταχύτητες διπλασιάζονται (τουλάχιστον). Έβλεπα χθες ένα 64αρι που έπιανε πάνω απο 100 MB\sec. Χωράει 7 ταινίες των 8GB ή 14 των 4GB, το γεμίζεις τη Δευτέρα και έχεις ταινίες για όλη την εβδομάδα ;)

Kωστα,
τι γινεται ΟΤΑΝ/ΕΑΝ χτυπησει ο σκληρος μου δισκος ?

Φτου και απ´την αρχη ?

Και ποιός σου λέει ότι ένα δισκάκι DVD θα διαβάζεται για πάντα; Τα εγγράψιμα ειδικά έχουν ημερομηνία λήξης (άγνωστη). Κάποια στιγμή θα πάψουν να παίζουν, μετά από ένα, ή πέντε, ή είκοσι χρόνια.

Απάντηση: Re: Αφαιρεση γλωσσας και υποτιτιλων απο MKV ...

ΙΔΙΩΣ με
τον εκκολαπτομενο σνομπισμο μου για την ποιοτητα ταινιων ΚΑΤΩ των 2 giga ... )

Δεν ''υπάρχουν'' ταινίες κάτω από 2 γίγα. Κάτω από 2 γίγα είναι trailers!!:laugh:

Μια και το ανεφερες ...

Μάλλον πρέπει να αλλάξεις στικάκι :p

Χθες δοκίμασα ένα Lexar των 32GB σε USB2.0 και έπιασε ταχύτητες 25 MB\sec και σε FAT32 και σε NTFS. Σε 5 λεπτά γράφεις 7-8 GB.
Αν πας σε USB3.0, οι ταχύτητες διπλασιάζονται (τουλάχιστον). Έβλεπα χθες ένα 64αρι που έπιανε πάνω απο 100 MB\sec. Χωράει 7 ταινίες των 8GB ή 14 των 4GB, το γεμίζεις τη Δευτέρα και έχεις ταινίες για όλη την εβδομάδα ;)

Κι εγώ σε USB 2.0 δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Μαλλον κάτι παίζει με το στικάκι, ή με τη Usb θύρα που το συνδέεις.

Απάντηση: Re: Αφαιρεση γλωσσας και υποτιτιλων απο MKV ...

Κι εγώ σε USB 2.0 δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Μαλλον κάτι παίζει με το στικάκι, ή με τη Usb θύρα που το συνδέεις.

Φώτη, δεν είναι πρόβλημα του στικ. Απλά, άλλα είναι πιο γρήγορα και άλλα πιο αργά. Το δικό μου είναι χελώνα σαν του φίλου SR71B. 16 γίγα, φορμαρισμένο σε NTFS, τρέχει με την ''ιλιγγιώδη'' ταχύτητα κατά την εγγραφή των 5 MB/sec!!:bigcry:

Γιάννη, τα 5 MB/sec είναι στάνταρ στα φτηνά στικάκια.

Τα 750 ΚΒ/sec πάλι δείχνουν πρόβλημα, ειδικά αν μιλάμε για αντιγραφή μεγάλου αρχείου.