Aφιέρωμα στις Γυναίκες.

Mέσα σε όλες τις παλαιές βάλτε και μια νεότερη, Βasia....και ίσως και μια Victor Lazlo.....

Μια και περί γυναικών ο λόγος, έχει πέσει στο... δίσκο μου μία εκτέλεση του Paint it, black από κάποια κυρία Vanessa Carlton και μου αρέσει αρκετά. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;

Chrissie Hynde... (βαθύς αναστεναγμός) :blush:

Re: Απάντηση: Aφιέρωμα στις Γυναίκες.

Παντως, μιας και το θεμα ειναι οι γυναικιες φωνες, εχω κατασταλαξει πλεον πως η φωνη που με συγκινει περισσοτερο απ'ολες ειναι της Nina Simone. Απο Ελληνιδες, της Μοσχολιου. Οι χροιες τους δηλαδη.

Για Ελλάδα ψηφίζω την πλέον υποτιμημένη φωνή, με τεράστια μουσική παιδεία και φοβερή χροιά αλλά αδύναμο ρεπερτόριο: Αλέκα Κανελίδου.
:offtopic:
Ευτυχώς δεν διάβασα κανέναν να θέλει Bjork...:violent-smiley-030:
Πρόταση: Carmen McRae :grinning-smiley-043

Μη παίξετε στοίχημα με τίποτα. Με όρους μπουκ έχετε πάει κουβά.
Ορισμένες κυρίες που θα ακουστούν αμφιβάλλω αν ξέρει η μάνα τους ότι είναι τραγουδίστριες.
Όμως θα πρέπει να ομολογηθεί πως θα υπάρξουν και καρακομέρσιαλ εκπλήξεις πρώτου μεγέθους.
Όπως επίσης θα πρέπει να ειπωθεί ότι πολλοί φίλοι θα αναγνωρίσουν με άνεση κάποιες επιλογές. Δεν θα κάνουμε τεστ γνώσεων.
Να γκρουβάρουμε θέλουμε και να μελώσουμε αφόρητα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Aφιέρωμα στις Γυναίκες.

Για Ελλάδα ψηφίζω την πλέον υποτιμημένη φωνή, με τεράστια μουσική παιδεία και φοβερή χροιά αλλά αδύναμο ρεπερτόριο: Αλέκα Κανελίδου. ...

Σοφία Βόσου .... επίσης. Την έχετε ακούσει να τραγουδάει jazz δίπλα στο πιάνο?

κι αυτή... τουλάχιστον εκτιμά το high end και τα καλά πλατώ

500584326_6b1f8daefa_m.jpg

:earmuffs: :earmuffs:

Ποσο κανει αυτο το πικαπ?
(να το πω "πλατω" καλυτερα?. Αλλιως θα το ελεγα αλλα τες πα)

Καλημέρα.
Ξεφύγαμε λίγο.
Είναι κρίμα να τις πάρει η μπάλα τις κυρίες. Είμαι και ευαίσθητος στα γυναικεία θέματα.
Προσοχή.
Τώρα αν τις πάρει ... ας είναι καλά εκεί που είναι.

Last edited: